..:: Birkez ve Sonkez Daha Yepyeni Bir Hackhell ::..

Mesaj aralarındaki kırmızı bar'ın grafiği deişirse çok tatlı olur renk uyumu çok güzel. tebrikler.

bence gayet güzel olmus .. yazilarin biraz kücük olmasi bence daha iyi bazen birsey okumaya insan günceniyor cok uzun oldumu böyle en azindan placebo-effekten dolayi okurum :):):)

GüzeL GüzeL =) daredeviL eksikLeri özetLemiş extra bi$eye gerek yok .. eLLerine sağLık..

Hepimize hayırlı olsun =)

Hız cok müthiş olmuş, teşekkür sistemide aynı şekilde

Bazı problemler olacaktır, genelde tema deiştiginde bu tip şeyler oluyor zamanla duzelecektir =)

mükemmel..görsel şölene döndü site çalışmalarda emeği geçen tüm ustalara teşekkürler.windows
vistayı herkese empoze etmaye çalışırken siz onlara bu konuda ne kadar çok yardımcı oldunuz.teşekkür etmeliler.ve gerçekten de dediğiniz gibi.herkes bu bulletin tasarımını fellik fellik arayacak.TEŞEKKÜRLER

GuzeL OLmush.. Hani ßi Laf Wardırya "GuzeLe Ne Yakıshmaz.." :) HackheLL'a Ne Yakıshmaz :D ELLerinize SaqLik.. :goz:

Hımmm baya farketmiş gerçektende çok teşekkür ederiz...

elinize sağlık. mutlaka küçük sorunlar olacaktır; ama zamanla hallolur sanırım.

yalnız şu puntoları biraz büyütebilirseniz çok iyi olacak gibi. en azından göz sağlığımız açısından. :D

teşekkürler.

bir de dark şu resimlerin üzerinde yazan

ss.jpg

yazısını görmememiz mümkün mü? resimlerin görselliğini bozuyor gibi...

Öncelikle yeni tema süper olmus hayirli ugurlu olsun ama dikkatimi ilk ceken sey anasayfadaki konuların hangi bölümde oldugunu gösteren kısımda yok, o da hangi konuya bakcağımızı kolaylaştırıyordu

Mega Hackhell

İŞTEEEEEEEEEEEEEEE BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
DEDİRTEN HIZ. ARTIK BU SİTEDE DOLAŞMAK ACAAAAAAAAAAİP ZEVKLİ. (yazılar biraz küçük olsada) ŞİMDİLİK HERŞEY MÜKEMMEL GÖRÜNÜYOR..TABİ BU FORUMDA YILLARINI GEÇİREN ARKADAŞLARADA SORMAK LAZIM BEN 2 AYDA ANCAK JUNIOR OLABİLDİM. KONU AÇAMASAMDA BU SİTEDE VAKİT GEÇİRMEK ÇOOOK ZEVKLİ. DAHADA ZEVKLİ VE HIZLI OLACAK... BANA KATILAN ????:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap

ewet forum çok güsel olmuş..üyeler yazılarını büyük yazsa daha ii olur bence..

yanlız yenilikten önce siteyi açtığımda giriş yapmama gerek kalmıodu.şimdi her defasında beni hatırla'yı seçmeme rağmen giriş yapın dio :melek

edit: benim yazımın rengi ve boyutu süper yakışıo foruma :sigara:

Standart yazının fonu ile yazının rengi çok içiçe girmiş bence yazıyı okumak baya bi göz yoruyor.
Standart yazının fonu ile yazının rengi çok içiçe girmiş bence yazıyı okumak baya bi göz yoruyor.

ben 4 yıllık hackhell kullanıcısıyım ve bence bu tasarim kotu olmuş kusura bakmayın arkadaşlar ama diğer tasarımlar çok çok güzeldi bu tasarıma göre..tabi zevk meselesi olduğunu soylememe gerek yok sanırım herkes görüşünü belirtmiş bende yazayım dedim...

Geri