Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
..:: Birkez ve Sonkez Daha Yepyeni Bir Hackhell ::..
bence gayet güzel olmus .. yazilarin biraz kücük olmasi bence daha iyi bazen birsey okumaya insan günceniyor cok uzun oldumu böyle en azindan placebo-effekten dolayi okurum
mükemmel..görsel şölene döndü site çalışmalarda emeği geçen tüm ustalara teşekkürler.windows
vistayı herkese empoze etmaye çalışırken siz onlara bu konuda ne kadar çok yardımcı oldunuz.teşekkür etmeliler.ve gerçekten de dediğiniz gibi.herkes bu bulletin tasarımını fellik fellik arayacak.TEŞEKKÜRLER
Öncelikle yeni tema süper olmus hayirli ugurlu olsun ama dikkatimi ilk ceken sey anasayfadaki konuların hangi bölümde oldugunu gösteren kısımda yok, o da hangi konuya bakcağımızı kolaylaştırıyordu
İŞTEEEEEEEEEEEEEEE BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
DEDİRTEN HIZ. ARTIK BU SİTEDE DOLAŞMAK ACAAAAAAAAAAİP ZEVKLİ. (yazılar biraz küçük olsada) ŞİMDİLİK HERŞEY MÜKEMMEL GÖRÜNÜYOR..TABİ BU FORUMDA YILLARINI GEÇİREN ARKADAŞLARADA SORMAK LAZIM BEN 2 AYDA ANCAK JUNIOR OLABİLDİM. KONU AÇAMASAMDA BU SİTEDE VAKİT GEÇİRMEK ÇOOOK ZEVKLİ. DAHADA ZEVKLİ VE HIZLI OLACAK... BANA KATILAN ????:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap
Standart yazının fonu ile yazının rengi çok içiçe girmiş bence yazıyı okumak baya bi göz yoruyor.
Standart yazının fonu ile yazının rengi çok içiçe girmiş bence yazıyı okumak baya bi göz yoruyor.
ben 4 yıllık hackhell kullanıcısıyım ve bence bu tasarim kotu olmuş kusura bakmayın arkadaşlar ama diğer tasarımlar çok çok güzeldi bu tasarıma göre..tabi zevk meselesi olduğunu soylememe gerek yok sanırım herkes görüşünü belirtmiş bende yazayım dedim...