4 yıldır bir kızı seviyorum defalarca kez kendisine söyledim seni seviyorum diye hiç bir cevap vermemesini istedim ve verecekken hep mani oldum çünkü kaybetmekten korktum diyebilirim. bu şekilde ben acı hissetsemde görüşebiliyoruz en azından ziyaretine gidiyorum mesajlarıma karsılık veriyor sizce ne yapayım ben umut oldugunu düşünmüyorum cok vahim bir durumdayım. o kız ugruna ne kızlar heba ettim canını yaktım bundanda cok pişmanım
Arkadaşım bence onun cevap vermesini engellemekle hata yapmışsın onu kaybetmekden korkuyorum demişsin ama birgün herkez bir birini kaybedecek ha bugün ha yarın bence sen o süre zarfı içerisinde kendine eziyet etmişsin eğer o kızın senin olacağı varsa olur sizin kavuşmanız hayırlıysa kavuşursunuz ve tekliflerini kabul eder. Ama kabul etmez red ederse kardeşim bence hiç üzülme ve kendi kendini harab etme hayırlı olmiyacakmış bizim kavuşmamız zaten onun hoşuna gitseydim huylarım uyuşsaydı kabul ederdi kendine. bu halde kabul etseydi teklifini belki ilerde daha mutsuz olurdunuz. Ama bir vahim durum daha var kızın hala senin teklifini kabul etmişmi etmemiş olmasımı eğer hala öyle teklifine cevap vermediyse ona sor teklifim hakkında ne düşünüyorsun red ederse dediklerimi düşün kabul ederse artık ne diyeyim allah mutluluklar verir inşallah size ama kızdan hayır veya evet cevabını al bir an önce...
hocam cok teşekkür ederim. bana bu cesareti verecek söze ihtiyacım varmıs bunu anladım
kiz milletine yuz vermeyeceksin arkadas... ve kiz milletinin buyusune kapilmayacaksin direk evlen gitsin....kizlar kendine baglanan erkekleri kullanmaktan zevk alir ... bakti ulasamadigi erkegin pesindende suruklenir gider taki ayarlayana kadar..bu boyledir
arkadaşlar bi kızdan hoşlanıyorum hatta onu çok seviyorum ve ona bundan bahsettiğimde bana arkadaş olarak kalalım dedi klasik olarak..neyse az önce msnde bi pot kırdım ve çok alındı hernekadar özür dilediysem de boşver dedi ve çıktı...şimdi neyapmam önerilir arkadaşlar gerçekten onu kırdğım için çok üzgünüm şuan..
bi de onun bukadar bozulmasına ve direk offline olmasına bi anlam yüklemelimiyim sizce?
arkdşlr bnimki ole forum ortamınd olck dertleşme olmaz yoksa 2-3 saat bile sürebilir...