Sevdim ama gercekten sevildimmi bilmiyorum. Seven sevdigini baskasina yar edermi????
Yasim 28 yanliz yasayan bir bayanim. Bir kac hafta önce biriyle beraberdim yaklasik 1,5 sene. Sevgilim esinden ayrilmis kücük kiziyla bereber yasiyor. Ikimiz arasinda gidip geliyordu, ailesi beni bilmiyorlardi, benim ailemde. Ilisgimiz gizliydi sayilir. Benim tarafimdan sadece arkadaslarim biliyorlardi. Beni canindan cok sevdigini söylerdi, inaniyordumda, ama simdi......
Benim icin hersey yapardi. Hasta oldugumda cikar gelir basimda beklerdi, en ufak istegimi hemen yerine getiridi. Kiskanc biri oldugum icin sürekli beni arar herseyisi bildiridi. Telefonlarimiz hic elimizden düsmezdi, sürekli konusurduk beraber olmadigimiz zamanlari. Cok kavgamiz oldu, büyük yada kücük ama her sorunlarimizin üstesinden gelirdik. Bana cok önem verirdi. Beni mutlu etmek icin elinden geleni yapardi. herseyimizi paylasirdik, beraber güler beraber aglardik. ailele olan sorunlarimi bile iclenirdi her zaman bana destek oldurdu. Benim icin yaptiklarini tek tek saymaya gerek yok. Bana bir sevgili, bir koca, bir baba gibi sayip cikardi. hayatimda cok zorluk cektim, ondan önce cok mutsuz biriydim, hayata küsmüstüm ama o beni cok mutlu ediyordu, bana yasamayi sevdirdi, en önemlisi, huzur nedir bilmezdim o verdi o tattirdi bana yasanacak bütün güzellikleri. Sonumuzmu!?
BENI BIRAKTI. Beni basklarina birakti. Ailem evlenmemi istiyordu ne zamandir. Ben istedigim icin yanliz yasamiyorum, babam öyle istedigi icin oldu. Gecenlerde beni istemeye geldiler, simdiye kadar isteyenleri hep geri tepmistim, ondan baskasini istemiyordum. Bu son gelenlerde dedemin askerlik arkadasinin ogluydu. TR`deki ailem yani dedemlerde yanliz yasamami istemedikleri icin bu gelenlerin ogluyla evlenmemi istediler. Aileme karsi koyamadim. Beni verdiler. Sevgilimmi neden gelip beni istemedi? Kücük kizi evlenmesini istemedigi icin, kizini kaybetme korkusundan benden vazgecti. Sonumuz yok, evlen mutlu ol dedi gitti. O günden beri maf oldum. Her onsuz gecen gün biraz daha ölüyorum. Nereye gitsem ne yapsam hep o var. onunla gitigimiz yerlere gitmeyeyim desem olmuyor, mecbur hergün gitmek zorunda oldugum yerler. hayalinden bile kacamiyorum. hatta bazen kokusu bile geliyor burnuma. kahroluyorum. Haftaya nisanim var. Yeminim var, gelinligimi giydigim, dügünüm oldugu gün benim yasamaya veda edecegim gün olacak. Ona hep derdim senden ayrilirsam yasayamam! canima kiyamam ama artik yasamiyacagim. Kocam olacak adamin yüzüne her bakttigimda sevdigimi kaybettigim o günü hatirlayacagim.......