RingAteşi
KicKBoks
Yaa yokmu yardımcı olmaya çalışacak bi Allah'ın kulu?????
dostum kız arkadasına alıcagın hedıye bırazda ona baglı mesala benım kız arkadasımın maddı durumu benden ii.o hep bana pahalı hedıyler alır ama ben basıt ama anlamlı seyler alırım bu onun cok hosuna gıder.bence sende basıt ama anlamlı bi sey al.ama ona özel olsun.mesala isminin yazılı oldugu bisey gibi...yaa arkadaşlar merhaba. Bnm cıktıgım kızla yarın bi sene olucak.. sizce 1. senede neler yapıalrbilir süpriz olarak?.. nasıl hediyeler alablirim.. ??
öyle bir sıkıntım varki etrafımdaki kimseye anlatamıyorum.her zaman acı cekiyor hergün kahroluyorum.ya su erkeklerin kullanma kılavuzu yokmu.onları birtürlü anlayamıyorum.kendimi öyle bir atese attımki artık içinden cıkamıyorum.seviyorum ama galiba salak yerine koyuluyorum.bu erkek milleti ne ister ya.güler yüz,bir dediğinin iki edilmemesi,her zaman anlayışla karsılanmak,her daim sevilmek yetmezmi erkeklere.başka ne isterler.neden hemen herşeyden sıkılır hemen sırt cevirir önce asık eder sonra ceker giderler.biri bana anlatsın ya kafayı yicem