coolscorpy
New member
12 yıldır tanıyorsun,5 yıldır şans bekliyorsun..!eger sana deger vermiş olsaydı,şimdiyedek şans beklemene gerek yoktu...Aşk yanlız yaşanmaz. Bence onu unutmalı ve yeni sevdalara yelken açmalısın...üzgünüm.BOL ŞANSLAR.....
Sevene Can Feda Sevmeyene eLVeda.. diyerek ßaşLim neden ßöyLe dedim Sevene gidiceksin aßicim ßöyle karşiLik ßuLamadım yok sevmiyor yok 5 senedir peşindeyim vs vs ßoş. sevmiyorsa 1 dakikanin içinde Unutup kendini ßaşkasina yönLendireceksin.. Ne kadar peşinde Koşarsan O kadar HavaLI Amortisor gißi oLur ßazILarı. ßoşver gitsin Simdi UnutmaNIN Caresini ßuL..
Acaßa Çok Mu Gaddar Düşündüm :melek
bende kötüyüm bugün biri benle dertleşsin kimsem yok
zahidenin bana gönderdiği kağıt;
Bana gönderdiğin ne süslü kağıtlardaki yazıları, ne çiçekleri, ne de yoğun ilgini ben hiç birini hak etmiyorum senin adına… bence sen daha iyilerine layıksın. Sonra büyük ümitlerini yıkarak daha çok acı çekeceğine şimdi daha az acı çekerek unutabileceğini düşünüyorum. Geçen verdiğin o çiçekleri alarak büyük hata ettiğimi düşünüyorum inan o kadar yorgundum ki o çiçeği verme amacını düşünemeyecek kadar. Sana büyük ümitler veripte yıkıp gitmek istemiyorum. O kadar çok arkadaşım var ki senle ben gibiyken kıramayıp kabul ettiler ama daha sonra karşı taraf gelip ayrılmak istediğini söyledi. Duygularının ne kadar büyük olduğunu söyleyip ıspatlamış olsalarda… bende aynı duruma düşmek istemiyorum. Demesi kolay deme inan ben senden daha zor durumdayım. O yoğun ilgine saygı duyuyorum ve beni anlamanı istiyorum. Hayatında başarılar dilerim……
...................................... arkadaşlar sizce ne yapmalıyım?