bir zamanlar bende deli gibi sevdim...

gidicem ela:aşk.konuşucam onunla.hem ne kaybederimki bölede onsuzum zaten,istemezse yine onsuz olurum.teşekkürler yardımın için.ne zaman konuşurum bilmiyorum ama sana haber vericem.umarım mutlu olursun ...

hay jujuna senin...töbe töbe juju ne ya yatarken sarıldığın oyuncak ayın mı:durdurun zebani için...
derbederin...nen var kuzum?

:mad::Sopa ne oyuncagı yha oLmayan sevgilim o benım :hadiordan

ee telefon diye bişe var yada internet böle hasretinizi gideremiyormusunz...hem o nie orda sen nie ordasın...ünw mi orada mı yaşıor..derbederin...
zebani...ben barbie bebeklerimden birini getireyim idare et gece gece uğraşamıcam...delimiyim ben ya olmayan birini bulup getireyim:hadiordan
pukimen seviomuşun işde daha ne istiyorsun...

ya aslında durum karmakarışık ömrümü yemiş durumda :saskin
ağlamak istiyorum sadece elimden gelen hiç bir şey yok ne kadar kötü bir durum
aylar oldu yıllar oldu gelmedin
senin kadar hiç kimseyi sevmedim
bir gün olsun kıymetimi bilmedin
aaaaaaaaaaaaaah özledim :(

Sevginizden haberi olmayan Platonik a$kiniza onu sevdiginizi nasil belli edersiniz

Sizden 1 yas kucuk kiza asik oldunuz. Ustelik ayni apartmandasiniz, hatta ayni kizla okul oncesi arkadastiniz ama sonra okul mokul felan derken birbirinizi tanimiyorcasina hic konusmuyor hale geldiniz, sadece kapi giris cikislarinda (bazen 10da 1 ihtimalle) denk geliyorsunuz fakat konusmuyorsunuz mrb felanda yok ama onun gozlerin icine bakmaya calisiyorsunuz (goz goze gelsenizde gelemesenizde) sonra ayriliyorsunuz. 2 yildir (hatta daha fazla) onun evden giris ve cikis saatlerini gozluyorsunuz. nasil o kiza askinizi nasil belli edersiniz belki onunda sizle konusma istegi var ama bilemiyorsunuz

Kardeşim Bakk Bende 3 Senedir Bi Kızı Seviorm Ve Unutamıyorum...Bunu Onada Herzaman Söylüyorum...Bıkarsa Bıksın Benden Farketmez..Sevmek Ayıp Bişe Deilki...Ve Sana Tavsiyem Asla Hiçbişeyden Çekinme Cesur Ol! Kızı Gördüqün Anda Geç Önüne Söyle Herşeyi Anca Böyle Anlarsın Duyqularını...Söylemeden Kaybetmektense Söyleyerek Kaybet.Belki Kazanma Şansın Vardır :)

Kardeşim Bakk Bende 3 Senedir Bi Kızı Seviorm Ve Unutamıyorum...Bunu Onada Herzaman Söylüyorum...Bıkarsa Bıksın Benden Farketmez..Sevmek Ayıp Bişe Deilki...Ve Sana Tavsiyem Asla Hiçbişeyden Çekinme Cesur Ol! Kızı Gördüqün Anda Geç Önüne Söyle Herşeyi Anca Böyle Anlarsın Duyqularını...Söylemeden Kaybetmektense Söyleyerek Kaybet.Belki Kazanma Şansın Vardır :)

Aslında cok haklısın hocam...Söylediğinde karsındaki de duygularını anlıyor ve az da olsa sana karsı bir şeyler hissetmeye baslıyor...Ama unutmayalım duygularımızı fazla actıgımızda kız arkadasınızı bunaltabilirsiniz...

Hiç birşey İstediğim gibi olmuyor birçok insan doğuştan şanslı ama ben onlardan değilim
Tek gerçeğim yüreğimdeki sevgi insanlara ne kadar yardımsever olursam olayım bi şekilde arkadan vuruyorlar hissetdirmeden uyanık ol diyorlar ama ben yüreğimle düşünüyorum

Hiç birşey İstediğim gibi olmuyor birçok insan doğuştan şanslı ama ben onlardan değilim
Tek gerçeğim yüreğimdeki sevgi insanlara ne kadar yardımsever olursam olayım bi şekilde arkadan vuruyorlar hissetdirmeden uyanık ol diyorlar ama ben yüreğimle düşünüyorum

Yüreğinle Düşünemessin Hiç Bir Zaman,Çünkü Herşey Beyninde Olup Bitiyo Sen Sadece Olanı Kendin Görmek İstediqin Şekilde Görüyosun :goz:

Geri