- Reaction score
- 0
yil 1998´di yurt disinda universiteyi okumaya hak kazanmistim ve gozumu actigimda almanyada universiteydim bolumum siyasal ekonomiydi taa ilk yilindan ayni sinftan bir gene turk olan bir kiza tutulmustum, ve beraberligimiz universite bitene kadar surdu, kizin ailesi aleviydi ve malum aleviler sunnilere kiz vermiyordu ama biz gelmistik zoru basarip nisanlandik , geldi catti diploma donemi cok harika bir donem gecirerek diplomayi en iyi derece ile almistim, bazi aile sorunlari vardi annem babam bosanma donemine girmisti bende mecburen ailemin yanina gitmek zorunda kalmistim kisa bir donemligine. vesselam ben turkiyede iken nisanlim trafik kazasi kurbani oldu ve vefat etti, o donem benim icin cok zor olmustu kendime alkole verdim daha nice sayamadigim pislige bulastim ve bu yaklasik 3 sene surdu ve dayanamadim geri turkiyeye geldim. bi baktim askerlik donemi geciyor en iyisi dedim askere gitmek ve bu askerlik donemi bana cok sey ogretti bana toparlanmamda cok buyuk bir etken oldu, geleyim simdi sonuca aradan 5 yildan fazla gecti yeniden hayata dort elle sarildim ama onu genede unutamadim sanki acisi hala dun gibi kendime yeni arkadasliklar edindim yeni bayan arkadaslar edindim ama genede olmadi , artik kendimi isin acigi yalnizliga terk etmis durumdayim kendimi artik sadece yaptigim isime verdim, O´nu hala SEVIYORUM ve bu sevgi eskisinden daha fazla gunden gune artiyor.
öncelikle Allah rahmet eylesin...
onun ardından içinde hala sevgini bitirmemen çok güzel tebrik ederim
zaman herşeyin ilacı :goz: