dunkicocuk
New member
sevdim ben burayı )
dert dinleyecek birilerini bulmak kolay olmuyo hiçç...
benimde derdimi dinlicek birileri varsa anlatacağım çok şey var (
ilk mesajımı bu mesajı okumadan önce yazmıştım pardon (
bu arkadaşa diyeceğim şu ki...
büyümek istiyorsan eğer, gün gelecek zaten büyüyeceksin...
ölmek istiyorsan eğer, gün gelecek zaten öleceksin...
ama unutma bir daha istesende ne küçük olabilirsin nede bu hayatı yaşayabilirsin...
insanlar neden tekrar yaşayamayacağını bile bile elindeki şeylerin değerini bilmezlerde ilerde olacağı kesin şeyleri isterlerki ?
dert dinleyecek birilerini bulmak kolay olmuyo hiçç...
benimde derdimi dinlicek birileri varsa anlatacağım çok şey var (
KnockOut' Alıntı:canım o kadar sıkkın ki ölmeyi istiyorum ya
canımı sıkan şey o kadar derin ve uzun bir mevzu ki anlatmak için oturup içki sofransında hep içim hemde dertleşmek istiyorum artık hayat beni o kadar yordu ki özel hayat denen birşey kalmadı...
şu anda evimde değilim ve artık geri dönmeyecek gibiyim ama büyük konişmiyim =) belki geri dönerim canım herşeye sıkılıyor hiç birşeyden tat almıyorum keşke hiç büyümeseydimde bütün bu hayatın kötülüklerini öğrenmeseydim....
bu hayatta kurtlar sofrasında kuzu rolü verilmiş sanki bana ve hayatla cebelleşip duruyorum offf ooff :vur her neyse artık nete ne zaman girerim bilmiyorum ama benim için hayata karşı şans dileyin lütfen
KnockOut:vur
ilk mesajımı bu mesajı okumadan önce yazmıştım pardon (
bu arkadaşa diyeceğim şu ki...
büyümek istiyorsan eğer, gün gelecek zaten büyüyeceksin...
ölmek istiyorsan eğer, gün gelecek zaten öleceksin...
ama unutma bir daha istesende ne küçük olabilirsin nede bu hayatı yaşayabilirsin...
insanlar neden tekrar yaşayamayacağını bile bile elindeki şeylerin değerini bilmezlerde ilerde olacağı kesin şeyleri isterlerki ?