karizma_5
karizmatik
Paradox_19' Alıntı:Ben buraya girmek istemiyorum. çünkü benim dertlerim paylaştıkça yüreğimdeki yara daha da artıyor. kendimi bazen ölüyor gibi hissediyorum. Ben aşkın DİVANEsi olmuşum.
kardeşim yüreğinde ki yaraların en büyük ilacı
seni üzen insanla ilgili
hiç bir hatırayı bırakmaman lazım,
onun resmi,şiir,
sana aldığı hediye gibi
ve onla gittiğin yerlere gitmemen lazım,
bu dediklerimi uygulaya bilirsen
emin ol
unutman daha kolay olur saygılarımla
LaZİSH: Hayatta Yediğin En Büyük Kazığı Hayatta En Çok Değer Verdiğin İnsandan Yediysen Buna Ne Konuşmak Ne de Ağlamak Merhem Olur(Bence)
ve derdime çare olacağını düşünmüorm
yine de her türlü yardımın,iyi niyetin ve
Konu İçin Teşekkürler...
şuna emin ol kardeşim
hayatta ben ne darbeler yedim,
can dostum dediğim
kan kardeşim olarak gördüğüm insanlardan darbelerin
hatti hesabı yok,
ama hayat herşeyiyle devam ediyor,
oturup ağlayacak zaman yok maalesef,
belki derdine çare olamam ama
anlatınca rahatlaya bilirsin
saygılarımla
incubus84' Alıntı:vay be güzel bi bölüm olmuş harbiden bende anlatim derdimi bari bazı bağımlılıklarım birazda ters bi yaşamım vardı ama herşeye rağmen beni seven bi kız arkadaşım vardı askerden gelince onunda gayretleriyle çoğu şeyden kurtuldum arkadaş çevremi değiştiridim üç ay evde hapis kaldım tam herşey düzelmişti ben küçük bi kaçamak yaptım bazı kız meselesi değil başka bi kaçamak bunu duydu aslında duymadı ama bana sordu gece neden eve gitmediğimi bende denize gittiğimi söyleyince bana eğer bi şey yaptıysaN senden duymak isterim böylece sorun fazla büyümez başkasından duyarsam buna dayanamam falan gibi şeyler söyledi bende herşeyi anlattım sonuç itibarı ile şu anda hiç bişey kullanmıyorum internetten başka ama o hala üstüme geliyo bende uyuz olmaya başladım acaba ne istiyo falan filan gibisinden düşünüyorum bu kız hep benim iyiliğimi istedi ama şimdi çok üstüme geliyomuş gibi geliyo acaba ne yapmam lazım diye düşünüyorum bunu kimseye anlatmadım daha önce zaten tek bi kişiye dertleşirmiş gibi olsa gene anlatmazdım başkasının bana güzin ablalık yapması hoşuma gitmezdi ama madem böle bi yer açılmış bende anlatim arada kaynarım hemde rahattlarım diye düşündüm bu arada son not askerden geldiğimdn beri işsizim oda biraz bunaltıyo
ulan bende yaşıyorum ya vay be
detaylı anlatmadığın için konuyu tam anlamadım,
1.ne tür bağımlılıkların ve ters yaşantın nelerdi,
2.ben küçük bi kaçamak yaptım bazı kız meselesi değil başka bi kaçamak ''ne tür bir kaçamak''
3.sonuç itibarı ile şu anda hiç bişey kullanmıyorum internetten başka''eskiden ne kullanıyordun''
bu sorularıma cvp verirsen sana yardım edebilirim.
anladığım kadarıyla kız arkadaşın
seninle evlenmeyi
bir yuva kurmayı düşünüyor,
seni sahiplenmiş
aslında bu çok güzel ,
insanın gerçekten seven birisi olması çok güzel bence
saygılarımla