Bill gates bunu unuttun oturum açma admistör şifresi kırma programsız HH farkı

Arkadaşlar haklısınız admine şifre konulmuşsa onu bu şekilde kıramazsınız zaten bende belirttim genelde bilgisayarcılara format attırılır onlarda admine şifre koymazlar yani arkadaşlarımın çoğu bana gel şifremizi kır dediğinde gidip adminle oturum açıp kaldırıyorum eğer admin şifreliyse genellikle olmuyor boot diskle şifreyi kaldırıyorum zaten boot disk konusu forumda var ekleme gereği duymadım!!

ama adminde de şifre varsa nasıl kıracaz

hahaha ya gerçek admindede şifre warsa o zaman ne olacak??

GüzeL eN azıNdan hatIRlamıŞ oldUk :)

ya iyide arkadaşım administrator (yönetici) kullanıcısına da şifre atanmış ise nolacak, güvenli kipte açılmış olsada admin şifresini girmeden olmaz. gelin etmeyin eylemeyin, şifre sıfırlamak için size tavsiyem erd commander 2007.

ERD COMMANDER 2007 ile administrator (admin) (yönetici) kullanıcısına şifre konmuş olsa bile, bilgisayardaki tüm kullanıcıların şifresini kırabiliyorsunuz. kim demiş öyle yeniden format mormat falan. sadece işyerlerinde (domain) ağ üzerindeki kullanıcıların şifresi bununla kırılmaz, yoksa ev kullanıcıları için, bilgisayarda onbin kullanıcı olsa bile tek tek kırabilirsiniz, yani şifreyi sıfırlayabilirsiniz bu program ile

Selamlar

Bu arada gerçek kullanıcının şifresini deiştirdiğimiz için kendisi de giremez.Dolayısıyla kurcalandığını anlar.Öyle değil mi?

Bill Gates'e ne koymuştur bu şimdi ha :p İlginç yorumlar ve yöntemler de var arada. Herkese teşekkürler.

ben zorda kaldığımda hep kullanıorum bunu ama biliniodur die konu açmak aklıma gelmemişti eline sağlık

Çok Çeşitli Yolları Var Buda 1'i Teşekkürler İlgine

Arkadaşlar Bütün şifreleri C:wındows\system32 Lusmgr Den Bulabilirsiniz

Geri