Bill gates bunu unuttun oturum açma admistör şifresi kırma programsız HH farkı

çaktık çaktık hehe :)

DeĞerlİ ArkadaŞlar Bazi Yorumlar GÖrÜyorum Benİm AÇiklamak İstedİĞİm Şu GÜvenlİ Modda Oturum AÇtiĞinizda DİĞer Kullanicilarin Şİfresİnİ Şİfreyİ Yazmadan Kaldirabİlİyorsunuz.
Ama Normal Oturum AÇiŞinizda Şİfreyİ Kaldirmak İÇİn Kullanilan Şİfreyİ Yazmaniz Lazim Ben Bunu AÇikladim Mesala Benİm Evde Benİm Ve Aİlemİn İkİ Kullanicisi Var.ben Onlarin Gİzlİ Dosyalarini Bu Şekİlde GÖrÜyorum.
Çaktiniz Mi?
Bİde ÇoĞu KİŞİ Pclerİnİ Bİlgİsayarcilara Formatlatiyor.
Onlarda Admİnİstrator Şİfresİ Koymuyor.
Ok? Kankalar

uğraşma yuısufum denemeden söliyorlar hehe :)

arkadaşlar şimdi vereceğim yöntem ile pc nizin açılışında sizden istenen administör şifresini kırabileceksiniz hemde programsız herkes bunu yapabilir.
pc açılışında "F8" tuşuna basın karşınıza bir menü gelicek burdan "GÜVENLİ MOD DA" BAŞLATMAYI SEÇİN" pcniz açılışında diyelim ahmet adlı bir admistör varsa bide size administör adlı bir kullanıcı açacak güvenli mod administör olarak pc ye girin kullanıcı hesaplarından ahmet adlı kullanıcıyı seçip parolayı kaldır diyin güvenli mod olduğu için eski parolayı size sormaz sizde parolayı kaldırıp pc yi resetleyin ve rahatlıkla pcye ahmet adlı kullanıcı olarak girin unutmayın güvenli mod bir çok şeyi halleder.

SAYGILARIMLA GENGAR!
ALINTI DEĞİLDİR.
HH İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.
:vur :vur :vur :vur
BİR TEŞEKÜR HER ŞEYE BEDEL!

Sen yenisin galiba.. Bilgisayarın "B"sini sökmüşsün hadi gene iyisin :durdurun

evet eğer admin şifresinide koymuşsa kaldırılmıyor..
ayrıca biosdan şifreyi kırmak için bios pili çıkarmak yeterli bi hatırltma olsun:)

Ayipp

Sen yenisin galiba.. Bilgisayarın "B"sini sökmüşsün hadi gene iyisin :durdurun

arkadaşım biraz saygın olsun lütfen (emeğe) bu forumda bu şekilde konuşamazzsın!!!
ben bilgisayarın "B" sini biliyorum ama sen bence "SAYGI" nın "S" sini bile bilmiyorsun!:eek:ha

(HA AYRICA O SENİN BİLGİSAYAR DEDİĞİNE BİZ ŞİMDİLERDE ONA BİZ "PC" YANİ ANLAMAZSAN "PERSONAL COMPUTER" DİYORUZ! :durdurun:durdurun:durdurun

arkadaşım güvenli moda gerek yok o şifreyi kırman için şifre sordugu ekranda ctrl+altgr delete delete yap administrator yaz gene kırarsın administratoru kırda göreyim bana bi arkadaşım cd verdi boot ekranında admin şifresini kendin degiştiriyon bi ara atıcam forma.

şifreyi koyan salak diilse admin şifreside koyar bi işe yaramaz ....

10 yaşındaki kardeşim bile biliyo.. bir ara nasıl pcyi açıyor diyordum kesin şifreyi öğrenmişdir diye.. ipne burdan yapıyomuş :)

bu yöntem pc de admin şifresi olmayan için geçerlidir pc ye admin şifresi kunulduysa bi işe yaramaz

bu her bilgisayarda işe yaramıyo bazı bilgisayarda olmuyo örnek ben cok denedık.. olmadı:D

Bu imkansız administrator şifresi koymuşsa bilgisayarı kuran kişi o parolayı bu şekilde kıramassın...
Anladığım kadarıyla konuyu açan arkadaşın Administrator şifresi yokkkkkkk oda şifre yi kırdım sanıyor...:):)

Ya Administrator'a da şifre konulmuşsa :D:D

Neyse Belkidaha önce çok söylenmiştir fakat ben bir kez daha belirtetim admin şifresi kırmak konusunda tek gecegim Program ; Erd Commander'dir ..

Tesekkürler Kardeşş..
HA bu arada Bill Gates Çok üzülmüştür :D

ya arkadaşlar bakın bu kaçıncı söyleyişim diiyorum ki!!!!!!!!!!!!!!!!!
güvenli modda oturum açtığınızdaaaa kullanıcı hesaplarından diğer bilgisayar yöneticisinin şifresini kaldırabiliyorsunuz ama normal oturum açtığınızda şifreyi kaldırmak için şifreyi yazmanız lazım bu şekilde direk kaldırabiliyorsunuz!!!!

daha fazla dayanamayacağım gelen hakaretlere modlarımdan konuyu kapatmalarını arz ediyorum!!!!

Orda da hatan var. Eğer kullandığın oturum yöneici oturumu ise güvenli kipte açmadan da sifreyi sıfırlayabilirsin. Bir çok kez yaptım. Bu yüzden zaten yeni kullanıcı oluştururken Yönetici yada standart kullanıcı olarak sana iki seçenek verilir. Standart kullanıcıda güvenli kipte de olsan şifreyi sıfırlayamazsın. Bir yönetici oturumuna ihtiyacın var bunu yapabilmek için.

Orda da hatan var. Eğer kullandığın oturum yöneici oturumu ise güvenli kipte açmadan da sifreyi sıfırlayabilirsin. Bir çok kez yaptım. Bu yüzden zaten yeni kullanıcı oluştururken Yönetici yada standart kullanıcı olarak sana iki seçenek verilir. Standart kullanıcıda güvenli kipte de olsan şifreyi sıfırlayamazsın. Bir yönetici oturumuna ihtiyacın var bunu yapabilmek için.

....................................

ya git yat Allah askina :)
halen daha israr etme birak sus iste daha ne konusuyorsun, o dedigin yerden yani ctrl+alt+delete kombinasyonu ile logon ekranina geldiginde dogru söylüyorsun administrator yazip enter'e basarsan gecerli oturumu kapatir ve administrator'ü acar amma halen daha biliyorum diye caz cuz etme cogunu da okumadan gectim ama oturum actigin hesap local admin ise yani makina üzerinde full yetkili ise...

Ayrıca : bilgisayarımı sağ tıklayın yönet diyin:
yerel kullanıcı ve gruplara gelin ( sağ listede )
users ı açın:
kendi hesabınızı sağ tıklayın. parola belirle yi seçin.
böylede değiştirebilirsiniz..

istedigin user'in password'ünü degistirebilirsin.

Bill Gates abin kesinlikle düşünmüştür muhakkak yapılan bir proğramda muhakkak bi açık tarafı olmalı ki kullanıcılar sıkıntıya düşmesin ama bizim bildiğimiz administrator olarak oturum açıyoruz ahmetin şifresini kaldırıyoruz ama administrator e şifre konmuş olursa nasıl kıracağımız yardımcı olursan sevinirim bilgisayar camiasından bir şahsiyet olarak...

hemen hemen herkes bu yöntemi biliyor bence.. Yinede saol..

Geri