Bill gates bunu unuttun oturum açma admistör şifresi kırma programsız HH farkı

gloryhit' Alıntı:
ii de oturum açmadan bööle bişi yapmayı nasıl hedefliyosun onu anlamadım fort

dai Administrator $ifresini değiştirceksen kendi hesabından qirersin. benim dediim Kendi normal hesap şifreni bilior$an geçerli

teşekkürler

?GFB_1907?' Alıntı:
Bu senin dediğin Admin şifresi deil.Kullanıcı hesaplarındaki Guest yazan şifreyi bu yolla kırarsın.Bilgisayar yöneticisi ile yaptığın şifreyi kırman imkansız.İstediğin kadar güvenli moddada girsen sana yine sorar.Senin yaptığın şifreleme Guest hesabı olduğu için kırıyo.Bilgisayar yöneticisi olarak yapsan kıramazsın.Ona kalırsa hiç uğraşma.Şifre ekranına gelince boş bir yere tıkla iki defa ctrl+alt+del e bas orda kullanıcı adı yazar.onu Administrator diye değiştir tamam de yine açılır;)

arkadaşım hayır kesinlik sormuyor sana ben bizzat 3 pc de denedim güvenli modda iken kullanıcı hesaplarına gir mesela ahmet adlı yöneticiye tıkla parolayı kaldır de. devam de kalkar parola 3 kez denedim 3 nünde de oldu.
TEKRAR TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM!
SAYGILARIMLA GENGAR!

ahmet adlı kullanıcı yoksa ne olacak :biggrin :durdurun :clap :vur

daha kolayı var
Reset XP Administrator Password 2006 diye bi program var onunla halledersiniz

Download

rar şifresi isterse : pcnews.ru

34h57243if2.gif

Windows XP Administrator şifresini silmeniz için gerekli program zip dosyayı açıp *.iso uzantılı dosyayı cd 'ye nero vb. bir yazılımla yazdırın. Daha sonra Administrator Şifresini unuttuğunuz bilgisayara takıp yeniden başlatın.. sonda da önüze gelen seçeneklerden size uygun olanlarını seçiyorsunuz.

kendim denemedim tamamen alıntıdır.

geç bunları eskidi artık bize güncel şeyler yazın sıkıysa adminstrator şifresinide kır bakalım programsız nasıl becerecen :DDDDDD

bu işlem admin bölümünden yapılabil ama admin bölümü şifeliyse programsız kırılamaz bill gatese hakaret ediyorsun

Xp de unutmuş olabilir ancak vista da unutmamış vistada kullanıcı şifresi geçilmiyor ne güvenli kipi ne Administrator ne baska bir program ile kırılmıyor. Bulan varsa isede minnettar olurum.

ne açığı arkadaşlar herhhalde hepiniz windows kuemuşsunuzdur windows kurarken ürünü anahtarını girdikten sonra bilgisayar adının altında yoneticisi parolası var oaraya parola girdiğinde işte güvenli moddaki(gerci her modda admin admindir) administratorun şifresi oluyo sen güvenli modda şifresiz administarotrdan girebiliyosan windowsu kuran baştan savmış parola girmemiş demektir

ben adminden şifre koydum nası kırcaksınız peki:)

herşey güzelde kendi elimle hazırladığım windows da tek oturum var bu gibi durumlarda kolay bir cözüm ama tek oturum yani Administrator sadece varsa yemez ki biyasada ki birçok kopya işletim sisteminde tek oturum notebooklarda da bir çoğunda tek oturumla karşılaştım ama bu şekilde birçok bilgisayarı da yaptığım olmuştur. paylaşımın için tşk.

sana bir sorum var önce paylaşım için teşekkü ederim. sorum şu bazı bilgisayarlardasadece 1 oturum açılıyor oda administrator ona şifre konulunca güvenli modda da şifre istiyor onu ne yapabiliriz?

arkadaşlar şimdi vereceğim yöntem ile pc nizin açılışında sizden istenen administör şifresini kırabileceksiniz hemde programsız herkes bunu yapabilir.
pc açılışında "F8" tuşuna basın karşınıza bir menü gelicek burdan "GÜVENLİ MOD DA" BAŞLATMAYI SEÇİN" pcniz açılışında diyelim ahmet adlı bir admistör varsa bide size administör adlı bir kullanıcı açacak güvenli mod administör olarak pc ye girin kullanıcı hesaplarından ahmet adlı kullanıcıyı seçip parolayı kaldır diyin güvenli mod olduğu için eski parolayı size sormaz sizde parolayı kaldırıp pc yi resetleyin ve rahatlıkla pcye ahmet adlı kullanıcı olarak girin unutmayın güvenli mod bir çok şeyi halleder.

SAYGILARIMLA GENGAR!
ALINTI DEĞİLDİR.
HH İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.
:vur :vur :vur :vur
BİR TEŞEKÜR HER ŞEYE BEDEL!

administör değil administrator olarak giriliyor..

dostum bi kere güvenli modda acmana gerek yok bu işlem için windows un şifre ekranın da ctrl+alt+delete tuslarına bastıgın zaman sana şifre ekranı gelir o kısma administrator yazarsan amin olarak acılık kullanıcı yanlız unuttugun bişey var administrator eğer şifreliyse ne yapıcaksın ????? program daha mantıklı bence

saol arkadsım ıı pldu bunu yasdıgın artık format ısteemz

admin şifresiz pc mi olur arkadaslar :)) bunlar eskidi valla ..

DeĞerlİ ArkadaŞlar Bazi Yorumlar GÖrÜyorum Benİm AÇiklamak İstedİĞİm Şu GÜvenlİ Modda Oturum AÇtiĞinizda DİĞer Kullanicilarin Şİfresİnİ Şİfreyİ Yazmadan Kaldirabİlİyorsunuz.
Ama Normal Oturum AÇiŞinizda Şİfreyİ Kaldirmak İÇİn Kullanilan Şİfreyİ Yazmaniz Lazim Ben Bunu AÇikladim Mesala Benİm Evde Benİm Ve Aİlemİn İkİ Kullanicisi Var.ben Onlarin Gİzlİ Dosyalarini Bu Şekİlde GÖrÜyorum.
Çaktiniz Mi?
Bİde ÇoĞu KİŞİ Pclerİnİ Bİlgİsayarcilara Formatlatiyor.
Onlarda Admİnİstrator Şİfresİ Koymuyor.
Ok? Kankalar

Geri