gloryhit' Alıntı:ii de oturum açmadan bööle bişi yapmayı nasıl hedefliyosun onu anlamadım fort
dai Administrator $ifresini değiştirceksen kendi hesabından qirersin. benim dediim Kendi normal hesap şifreni bilior$an geçerli
gloryhit' Alıntı:ii de oturum açmadan bööle bişi yapmayı nasıl hedefliyosun onu anlamadım fort
?GFB_1907?' Alıntı:Bu senin dediğin Admin şifresi deil.Kullanıcı hesaplarındaki Guest yazan şifreyi bu yolla kırarsın.Bilgisayar yöneticisi ile yaptığın şifreyi kırman imkansız.İstediğin kadar güvenli moddada girsen sana yine sorar.Senin yaptığın şifreleme Guest hesabı olduğu için kırıyo.Bilgisayar yöneticisi olarak yapsan kıramazsın.Ona kalırsa hiç uğraşma.Şifre ekranına gelince boş bir yere tıkla iki defa ctrl+alt+del e bas orda kullanıcı adı yazar.onu Administrator diye değiştir tamam de yine açılır
arkadaşlar şimdi vereceğim yöntem ile pc nizin açılışında sizden istenen administör şifresini kırabileceksiniz hemde programsız herkes bunu yapabilir.
pc açılışında "F8" tuşuna basın karşınıza bir menü gelicek burdan "GÜVENLİ MOD DA" BAŞLATMAYI SEÇİN" pcniz açılışında diyelim ahmet adlı bir admistör varsa bide size administör adlı bir kullanıcı açacak güvenli mod administör olarak pc ye girin kullanıcı hesaplarından ahmet adlı kullanıcıyı seçip parolayı kaldır diyin güvenli mod olduğu için eski parolayı size sormaz sizde parolayı kaldırıp pc yi resetleyin ve rahatlıkla pcye ahmet adlı kullanıcı olarak girin unutmayın güvenli mod bir çok şeyi halleder.
SAYGILARIMLA GENGAR!
ALINTI DEĞİLDİR.
HH İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.:vur :vur :vur :vur
BİR TEŞEKÜR HER ŞEYE BEDEL!
çoğu pc de işe yarıyo ama laptoplarda admin şifresi oluo onu geçemiyosun