Bill gates bunu unuttun oturum açma admistör şifresi kırma programsız HH farkı

»»кαнιη¢σ¢υк««

...кє๓คlเรt &#
Reaction score
0
arkadaşlar şimdi vereceğim yöntem ile pc nizin açılışında sizden istenen administör şifresini kırabileceksiniz hemde programsız herkes bunu yapabilir.
pc açılışında "F8" tuşuna basın karşınıza bir menü gelicek burdan "GÜVENLİ MOD DA" BAŞLATMAYI SEÇİN" pcniz açılışında diyelim ahmet adlı bir admistör varsa bide size administör adlı bir kullanıcı açacak güvenli mod administör olarak pc ye girin kullanıcı hesaplarından ahmet adlı kullanıcıyı seçip parolayı kaldır diyin güvenli mod olduğu için eski parolayı size sormaz sizde parolayı kaldırıp pc yi resetleyin ve rahatlıkla pcye ahmet adlı kullanıcı olarak girin unutmayın güvenli mod bir çok şeyi halleder.

SAYGILARIMLA GENGAR!
ALINTI DEĞİLDİR.
HH İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.
:vur :vur :vur :vur
BİR TEŞEKÜR HER ŞEYE BEDEL!

Bence Bilmeyen Yok Gibi..
Ayrıca o acil durumlarda kullanmak için.
yoksa Administrator hep gözükürdü bence :melek

Ayrıca : bilgisayarımı sağ tıklayın yönet diyin:
yerel kullanıcı ve gruplara gelin ( sağ listede )
users ı açın:
kendi hesabınızı sağ tıklayın. parola belirle yi seçin.
böylede değiştirebilirsiniz..

haklısın hocam ama onu bilmeyen bence bilenlerden çok bilgisaraycıların bile çoğu bunu bilmiyor arkadaşımla iddaaya girmiştim demişti kıramazsın bende dedim kırarım inanmadı 1 dk mi almadı kırmak ve arkadaşımı görücektin yüzünü işte bu işe yarıyor yani 70 milyonda pc nin bilgisayar olduğunu bilmeyen kaç milyon kişi varken bunu bilenlerin sayısını düşün ama bence laptoplardada işe yaraması lazım sonuçta ikiside xp benbi bizim laptopdada deneyeyim sonra cevabımı yazarım.
SAYGILARIMLA GENGAR!

gloryhit' Alıntı:
çoğu pc de işe yarıyo ama laptoplarda admin şifresi oluo onu geçemiyosun

Admin Şifresi Dediğin Administrator 'un şifresi ise

FortMin0r' Alıntı:
Ayrıca : bilgisayarımı sağ tıklayın yönet diyin:
yerel kullanıcı ve gruplara gelin ( sağ listede )
users ı açın:
kendi hesabınızı sağ tıklayın. parola belirle yi seçin.
böylede değiştirebilirsiniz..

tamam arkadaşlar sonuçta ikisde işe yarıyor lütfen tartışmayalım burası hackhell burda kavga olmaz.hepimiz kardeşiz.ama dediğim gibi buda windowsun bir açığı bill gates abim bunu düşünmemiş herhalde.:D:D:D:D:D:D

şey bide hocam bu imza hangi seviyeden sonra açılıyor.

Bu arada Bill Gates'in bunu unuttuğu falan yok.Format attıktan sonra Windows size sorar. Yönetici (Administrator) şifresi koymak istermisiniz diye.ben orada bir şifre koyarım hep. ama ezbere format atıldığı için o da next next next diye geçilen bölümlerdendir...

:cool:

Bende birşey vardı diye girdim. Bunun için güvenli kipte başlatmaya ne gerek var. Madem administrator'un şifresi yok, başka bir kullanıcının şifresini neden değiştirelim. Ayrıca varsayılan olarak eklenen administrator hesabını kapatın.

f8 basmadan karşılama ekranında ctrl+alt+delete tuşlarına basın ordan kullanıcı bölmesini administrator yazın giriş yapın.Tabiki xp yüklenirken şifre konmadıysa.

Benim gibi administrator hesabını da şifreliyorsan güvenli mod falan sökmez. Ayrıca administrator hesabını görmek için illede güvenli mod şart değil. Oturum açma sayfasında CTRL+ALT+DEL kombinasyonunu kullanabilirsin.

Bu senin dediğin Admin şifresi deil.Kullanıcı hesaplarındaki Guest yazan şifreyi bu yolla kırarsın.Bilgisayar yöneticisi ile yaptığın şifreyi kırman imkansız.İstediğin kadar güvenli moddada girsen sana yine sorar.Senin yaptığın şifreleme Guest hesabı olduğu için kırıyo.Bilgisayar yöneticisi olarak yapsan kıramazsın.Ona kalırsa hiç uğraşma.Şifre ekranına gelince boş bir yere tıkla iki defa ctrl+alt+del e bas orda kullanıcı adı yazar.onu Administrator diye değiştir tamam de yine açılır;)

Geri