Bilinçaltına Gizli Mesaj Gonderme [Subliminal Vision Pro 1.3]

Kafam karıştı şimdi :D

Muhteşem Bir çalışma
Ellerine Sağlık

Denemedim şu An Zamanım Yok Ama En Kısa Zamanda Indirip Deneyeceğim
Buna Değer Bir çalışma

'' Arpej '' Bilgi paylaşımın için teşekkürler .
Bilinen ve zaman zaman bahsedilen bir konu bu hatta alışveriş merkezlerinde insanları alışveriş yapmaya telkin eden müzikler çalındığı söylenirdi ve doğruluğu bir gerçek. Bahsettiğin müziklerden bende çokça var ve dinliyorum 150 adete yakın. Bence bu işler uzmanına bırakılmalı yada dikkatle hazırlanmalı iyi amaçlarda kullanıldığı gibi kötü amaçlardada kullanılabileceğini düşünüyorum bunun bu nedenle dikkat edilmeli. Bildiğim kadarı ile subminal bir terapi yöntemi aynı zamanda ve yöntemleri var,müzikli terapilerde en fazla 10 tane terapi müziği secmeniz gerekir sakın daha fazlasını secmeyin yoksa bir anlamı kalmaz çünkü ben aynı terapiyi kullanıyorum ve 3 ay boyunca devam etmeniz gerekir. Ayrıca ilk günlerde baş ağrısı yapar yoğun şekilde endişelenmeyin derim .

gerçekten çok ilginç. eline sağlık...

iyide arkaplandaki müziği duyamıyorsunuz ki!..

Adam başka birşey yap diyorsa :eek:ha:vur:saskin

Hepsini okudum.. Gerçektemn muhteşem bi olay..
Saolasın birader..

Bu mp3 ler türkçe değil mi, program gibi ingilizce içerikli değildir.

paylaşımın için sağol gerçekten ilgi çekici ve uzun zamandır takip ettiğim bi konuydu

alla alla taş yagaçak valla gerçi onunda proğramı çıkar
anti stone to rain pro ver.2012
:D

cok ilginc ,enteresan bir olay ama denicem.sigara birakma olayindan baslicam.sonuclari aciklarim.saolasin arpej.

dalga mı geçiosunuz ya xD ben c.ronaldo olmaya çalışcam kendi kendime hadi hayırlısı xD şaka maka çok güzel bir paylaşım. teşekkür ederim

Geri