KiLLinq-LoNeLiNeSs
OrijiNaL jojuK®
![]()
Hanqisi Ekran Kartıki? Ram'da Problem Yok.. Ama Ekran Kartı Hanqisi onu ßilmiom
arkadaşlardan rica et sana resimlerle yardım etsinler
Verdim Resmi.. Hanqisi??
![]()
Hanqisi Ekran Kartıki? Ram'da Problem Yok.. Ama Ekran Kartı Hanqisi onu ßilmiom
arkadaşlardan rica et sana resimlerle yardım etsinler
Verdim Resmi.. Hanqisi??
Hayır Hiçbişi Gelmiyo.. Öncedende Sorun Böyleydi Ancak Şansa Açıldı Bilgisayar..Ve Hemen Format Attık Sorun Düzeldi Açtık Bilgisayarı Msn Yükledik Yine Gitti.. Bu Sefer Hiç qeLmiyo..
kardesım windows 65 mb 'lık zorunlu ram'Le caLısır ram'i degistir büyük ihtimal sorunun çözülür):goz::clap
kardeş birde snn pc ötüyormuu meselaa 1 dk arayla?
kardeş bnm de oluyordu akşam bir kapattım sabah açtım ve ötüyor ekran simsiyah ve pc 1 dk arayla ötüyor sonra içini açtım ve RAM i çıkardım sildim taktım sorun çözüldü :goz:
o windosla alakası yoq snn anlıycağın:goz:
kardeş birde snn pc ötüyormuu meselaa 1 dk arayla?
kardeş bnm de oluyordu akşam bir kapattım sabah açtım ve ötüyor ekran simsiyah ve pc 1 dk arayla ötüyor sonra içini açtım ve RAM i çıkardım sildim taktım sorun çözüldü :goz:
o windosla alakası yoq snn anlıycağın:goz:
en iyisi ekran kartı al bi arkadaşından onu dene... ayrıca ekran kartın çok enerji tüketiyorsa güç kaynağına bağla
anaklartın üzerinde dahili ekran kartı yuvası varmı....
varsa bilgisayarında Harici konumda olan ekran kartını çıkart, monitörün kablosunuda anakart yuvasının üzerinde olan yere tak...(büyük ihtimalle hoparlör jakının olduğu yerin üstündedir)
yoksa... ekran kartını çıkart... aynı ekran kartı pc-e exprese benziyor resimde... bir yerlerden bul ve takıp dene...
şuanda sorunun ekran kartında olup olmadığını denemelisin...
bu arada bilgisayar çaılırken hiç ses gelmiyormu kasadan?
lan SheqjLChQCuK tüm hhyi ayağa kaldırdın hea![]()
caLısır bir ekran kartı ve ram'i dene sonra yeni aldıgın ekran kartını cıkar kendi ekran kartını tak ve ram'dede aynısını dene o zaman kesin sonuc cıkar ortaya bide msn'ini acdA daha iyi yardımcı olimm sana.. :goz:
Benim Kasayı ßu Monitöre Takınca Çalışıyo Monitörde ßi Sorun yok.. Ayrıca Msn'yide Kendi Pc'imde Kullanıyorum Ondada No Problem..Adaptör Çalışmasa Zaten Hiç Işık Yanmaz Monitörde Oda No Problem..
aynısı benim başıma gelmişti kasa çalışıyodu ama monitore sinyal yok deyip görüntü gelmiyodu.
servise götürdüm ram arızalı çıktı.
İşe Yaramadı:melek
Nasıl ßaqLanır ßilmiyorum:melek
Çalıştıqı Sesi qeLiyo Ama Ekrana qeLmiyo.. Hiçbişi
Tabikide Yani
Açarım ßirazdan..