Bedava Sms Atın Sınırsız (HackerNightMare Farkı İle Gerçekten Çalışıyor)

ÇoğunLukLa Herkes ÇaLışıyor Demiş Ama iLk Denememde Başarısız OLdum. Daha Göndereceğim iLk Mesajda "We are sorry but your IP or the destination number has reached the maximum SMS allowed in 24 hours." Hatasını Verdi. 24 Saat İçindeki Tüm Mesaj HakLarımı KuLLanmışmışım. HaLbuki Yok ÖyLe Bişey YaLan, İftira. :)

İkinci Denememde De ŞöyLe Bir Hata Mesajı ALdım. "Delivery failed, please try again later."

Şimdi Tekrar Deniyorum, Try Again Demiş Ya. :)

OLmadı Göndermedi Bi TürLü..

Mor_uk anLaşıLan seni sewmemiş o site beLkide yaşLıLara sms atma izni yoktur :sigara:

Leylayla Mecnun Buluştu.Mesaj hala Gelmedi.

attım hala gelmedi hemen gelmesi gerekir mesaj şartları neyde yaptım yok olmadı

saniyorum gündüzleri yoğun oluyor. şimdi olmadi ama gece rahat oluyor giidyor yane. 1-2 sefer denedim.

arkadslar bugun sitede zannedersem sorunlar vardı o yuzden boledır bılıosunuz ki bazen sıtelerde bole aksaklıklar yasanır bunlar normal hergun olmaz bu knturunuz olmadıgı zaman atarsınız hergun olması sart degıl demı ama:D

bu arada arkadsım senın ıp yı baskası da kullanıo olmasın dıkıkat et netın somuruluo galba:D

Fıятıηа √;2960813' Alıntı:
Mor_uk anLaşıLan seni sewmemiş o site beLkide yaşLıLara sms atma izni yoktur :sigara:

Bi De GözLük Takıp Deniyim Tanınmam BeLki :hhcool

Yok Bu Da Tutmadı Göndermedi Yine. :mad:

arkadslar bugun sitede zannedersem sorunlar vardı o yuzden boledır bılıosunuz ki bazen sıtelerde bole aksaklıklar yasanır bunlar normal hergun olmaz bu knturunuz olmadıgı zaman atarsınız hergun olması sart degıl demı ama:D

bu arada arkadsım senın ıp yı baskası da kullanıo olmasın dıkıkat et netın somuruluo galba:D

Abi Benim Neti Sömürecek OLan Sonunda İntihar Etmek Zorunda KaLır. :vur DownLoadın BeLini Kırıyom Burda, Boş Durmam Hiç SürekLi BişeyLer ineR Durur Kenarda. :durdurun

SınırSız BağLantı, SınırSız DownLoad.. Offf O Kadar FiLm İndirdim Daha İzLemedim Çoğunu, Sadece İndirdim. İyice DownLoad Manyağı OLdum AyLık 30 GB İndirmezSem Rahat Edemiyorum. :melek

Bi De GözLük Takıp Deniyim Tanınmam BeLki :hhcool

Yok Bu Da Tutmadı Göndermedi Yine. :mad:

Abi Benim Neti Sömürecek OLan Sonunda İntihar Etmek Zorunda KaLır. :vur DownLoadın BeLini Kırıyom Burda, Boş Durmam Hiç SürekLi BişeyLer ineR Durur Kenarda. :durdurun

SınırSız BağLantı, SınırSız DownLoad.. Offf O Kadar FiLm İndirdim Daha İzLemedim Çoğunu, Sadece İndirdim. İyice DownLoad Manyağı OLdum AyLık 30 GB İndirmezSem Rahat Edemiyorum. :melek

o da guzel:D:D::D:D:D:

gelipde buraya yazanlari kiniyorum neymis sms attim 10 saniye sonra geldi
milleti kaziklamaya ne hakiniz var gordugun gibi en coguda olmuyor

gelipde buraya yazanlari kiniyorum neymis sms attim 10 saniye sonra geldi
milleti kaziklamaya ne hakiniz var gordugun gibi en coguda olmuyor

arkadsım hadı ben yalancıyım dıyeyım burdakı 60 kısıde mı yalancı senı bu mesajından oturu kınıyorum cunku bılmeden konusuyorsun

arkadslar bıldıgınız gıbı bazen ınternet sıtelerınde aksaklık yasanır her sıtede olur bu demekkı o saatlerde de sıte de bakım varmıs sonucta yalan borcumuz yok yani kımseye sonrdan ogrendıgımıze gore sınırsız dııl gunde 5 tanymıs duyrulur

arkadasim diyelim hergun atiiliyor bu sms ama olmuyor
ve hergun gece atilmiyor bu ne sacmalik

Bu 10dk 5 dk Gelmesi İnternet Hızı Ve Şebeke İle İlgili Olabilir

Bende Yolladım Ama Bi Kıpırtı Yok Hala ?????

Geri