Bedava Sms Atın Sınırsız (HackerNightMare Farkı İle Gerçekten Çalışıyor)

bi bakalım

16.20 de gönderdim 19.55 de geldi elline sağlık yinede

arkadslar bende 10 sn de gelıo baglantıdan kaynaklanan sorun olabılır eger 5 dk ıcınde gelmedıyse bı daha deneyın yani baglantıdan kaynaklanır

çok sağol ya.gayet ii çalışıyo:)

Message succesfully sent!
For a quality service please buy SMS credits at Agile Telecom now.
Software is available for free.
böle bişi dedi napıcam daha sonra...

yazdığım mesajı görmedin galiba :hhmanD

arkadsım bılıosun ki bazen internette sorunlar olabılıor baglantı yavaslıgı falan her zaman o kadar beklemıo gelen arkadslara nasıl gelıo ben paylasmak ıcın verdım sonucta o sıtenın yonetıcısı falan degılım :D baglantıdan dolayı gecıkmler olabılır yani
o gecıkmede her zaman olmaz zaten

Message succesfully sent!
For a quality service please buy SMS credits at Agile Telecom now.
Software is available for free.
böle bişi dedi napıcam daha sonra...

beklıceksın msj ın gelmesını o kadar :D yollamısın yani baglantı hızına gore gelıs zamanı degsır 2-3 dk ıcınde gellır tahmınımce

efet bende ılk mesajımda gelmedı daha demıstım .mesajı yolladıktan 10 dak. sonra geldi ..

Valla Arkadaşım Sağolasın. Ben Denedim Ve Hemen Geldi Mesaj. Hiçbir Sorun Yok şimdilik.

Teşekkürler

ilki gelmedi....ikinci denemem de hemen geldi....acaba mesajın uzunluğuna göre değişiyormu iletilmesi...

ilk mesajım biraz uzundu...ikinci denemem de sadece slm yazdım anında geldi...

arkadslar bılıosunuz kı normal telefon hatlarında da gecıkme oluyor dogal yanı bu mesaj uzunluguna da baglı tabıkı sonucta gelıyor:D

mesajlar yollanıyor güzel paylaşım sağol ama tabiki sınırsız değil! 24 saat içinde 3mesah atma hakkın var... ve benmki tek mesajda doldu:D yinede sağol

Bu tür süteler bazı operatörleri desteklemez. Daha önce böyle bir site daha görmüştüm Turkcell operaatörlere mesajı gitmiyodu. Umarım bu böyle olmaz. Mesajı attım hala gelmedi. Bakalım en fazla 24 saat beklerim. Eğer gelmezse bunuda fıs oladuğu anlaşılır.

Bu arada eğer gelmedi yorumunu yazarsam. Yanlış yapmışsındır die cvp yazmayın. İşlemleri anlatıldığı gibi eksiksiz ve yanlışsız yaptım. Bu saatten sonra iş siteye kalmış. Bakalım....

Saygılar

Geri