Bedava Sms Atın Sınırsız (HackerNightMare Farkı İle Gerçekten Çalışıyor)

Bu tür süteler bazı operatörleri desteklemez. Daha önce böyle bir site daha görmüştüm Turkcell operaatörlere mesajı gitmiyodu. Umarım bu böyle olmaz. Mesajı attım hala gelmedi. Bakalım en fazla 24 saat beklerim. Eğer gelmezse bunuda fıs oladuğu anlaşılır.

Bu arada eğer gelmedi yorumunu yazarsam. Yanlış yapmışsındır die cvp yazmayın. İşlemleri anlatıldığı gibi eksiksiz ve yanlışsız yaptım. Bu saatten sonra iş siteye kalmış. Bakalım....

Saygılar

arkadsım bunca ınsan var deneyen vede oluyor 10 dk ıcınde gelmezse bıdaha at gelir muhakkah fıs değil yani:D

cok tesekkurler bende denedim calisiyor.......

rica ederim faydalı olduysak ne mutlu

arkadslar bırsey sorcagım bı tesekkur et var ya onlar rutbelerde etkılı mı ben yenı sayılırım forum da eger oyleyse bı tesekkur edersenız sevınırım daha yenı gordum:D

ђєάVєηśįś;2954648' Alıntı:
Gercekten çalışıyor umarım bişey çıkmaz altından saolasın...

Forumda gezen arkadslar bakın sonucta ben bu verdıgım sıtenın yonetıcısı falan degılım ben kendım denedım oldu altından bısı cıkacagını zannetmıyorum ama dedıgım gıbı tabıkı bunun yuzde yuz garantısını veremem dedıgım gıbı ben kendımde yaptım

YORUMLAR İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM

baska deneyen yok mu

cok tesekkurler bende denedim calisiyor.......

rica ederim

yorumlar için teşekkürler

Aveaya attım gelmedi henüz...Ama vodafone'a anında geldi! Tesekkürler paylasımın için

ilk mesajım da sana olsun kardeş, her tarafa doğru çalışıyor ancak 5 mesaj/24 saat dedi :D... küçük bir ayrıntı, teşekkürler...

Arkadaşım Evet Avea, Vodafone, Turkcell Denedim Hemen Gönderiyor.
Ancak Sınırsız Değil, Günlük 5 Mesaj Hakkı Var. Bilgine...

calışıyor yaw. eline sağlık. paylasım için sağol dostum.

Ewet Yeter Tabi. En Güzel Yanı Tüm Dünyaya Gönderiyor Olması. Benim Gibi Yurt Dışında Akrabaları Olan Için çok Iyi.

denedim sorunsuz çalışıyor. harika bir site teşekkürler paylaşım için

Geri