Beşiktaşın Hakkının Yenilmesine Dur Demek İçin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MozoLe Miяach;4328760' Alıntı:
ßiz Kimin Ne oLduqunu İnanın ßıLıyoruz...

Şuanda KişiseL ßi Sorun oLsaydı Tek 1 Adam Çıkar Tartışırdı..Ama ßeşiktaş Tayfasının Hepsi ßurda..Soruyorum Sıze Sorun ßızdemı Sızdemı ???

SivasLı DeqmezLı FeLanda Konuşma..AsıL Sana Deqmez..Daha Yenı ßan'ın AçıLdı 2 3 HaftaLık..SayqısızLıqın Luzumu Yok..​
adam kötü birşey yazmamış..bi cigara yak sakinleş:)

Nedim Burak Arkadaşımız çok güzel yazmış Beşiktaşlı mod istiyoruz bizim halimizden o anlar ancak. Orta yol bulur.

aLicenqiz.... ßurası Geyık Mızah DeqıL.. Postunu Attın Ve Yeter Artık Kes Şu Sırıtan SmiLeLerden Atıp AnLamsız MesajLar Atmayı...!!

ßız ßurda Hakkımızı Savunmak Icın GeLdık,Sen Resmen GüLüp EqLenmek Icın TurLu TurLu PostLar Atıyorsun..Az DuyarLı + SayqıLı oL...!!

seni yapsınlar hacı?nasıl dedim güzel mi:durdurun:durdurun

Yok becermem ben hacı önerin için saol :) ya da dur yaa niye olmasın talibim anasını satiim haklının yanında haksızın karşısında . her olaya da objektif bakarım haaa. benden iyisi şamda kayısı ulan

yeter artık uykum geldi. yarın maç var erken kalkıp maça hazırlanıcam. bal süt kaymak. yemem lazım ki maçta sesim kısılmasın. herkese iyi geceler. BEŞİKTAŞ ULAN.

MozoLe Miяach;4328801' Alıntı:
aLicenqiz.... ßurası Geyık Mızah DeqıL.. Postunu Attın Ve Yeter Artık Kes Şu Sırıtan SmiLeLerden Atıp AnLamsız MesajLar Atmayı...!!

ßız ßurda Hakkımızı Savunmak Icın GeLdık,Sen Resmen GüLüp EqLenmek Icın TurLu TurLu PostLar Atıyorsun..Az DuyarLı + SayqıLı oL...!!
kes falan diye konuşup kendin saygısızlık yapıyorsun..sana kötü birşey yazdıysam çıkar göster ortaya koy..artistlik yapmanın anlamı yok.kaldı ki dr.mud kardeşim msj ıma sempatik cvp vermiş..sana ne oluyor ki anlamıyorum

Arkadaşlar sakin olun. Konu amacından sapmasın. Bizim derdimiz bize yapılan haksızlıklara karşı durmak birlik beraberliğimizi korumak.

Sen Antu'nun resmi site olmadığını iddaa edip,Antu kaynaklı konuların kapatılmasını istiyorsun.Ben ''anti'' lik içermediği sürece Resmi taraftar site kaynaklı konuların açılmasında bir yanlış olmadığını söylüyorum.

Hackhell deki Fenerbahçe,Galatasaray,Beşiktaş,Trabzonspor bölümleri bu klüp taraftarlarıyla birlikte her üyeye açık bölümler.Eğer rakip takımlar hakkında aşağılayıcı ifadeler kullanıp,deşarj olmak istiyorsanız adres belli : Anti-Fb-Gs konularını aldıgınız Forza.

Mod ''sevincinizi düzgün yaşayamadıgınız'' kanısına varıyor ve konuyu kapatıyor.Buna cevap: ''biz nasıl sevineceğimizi sizden emin ol iyi biliriz''.Böyle düşünceler içinde olanlara ne diyebiliriz?

Siz istiyorsunuz ki biz her türlü dalgamızı geçelim,rakip takımı küçük düşürücü konular bizim bölümümüzde mevcut olsun.Hatta SABİT olsun.Spor bölümünde her takımın taraftarı takımına en az sizin olduğunuz kadar bağlıdır.

Şimdi 2 bölümünüzde açılan konu hakkında düşüncelerimi belirtmek istiyorum.

1.si ''Kartalımızın 2000 yılından beri giydiği tüm formalar''

Ben bu konuya ''Son şampiyon oldugunuz seneden sonra 2 sponsor değiştirmişsiniz'' diyip dalga geçiyor muyum?

2.si ''Hentbol Şampiyonluğumuzu Unutmayalım''

Ben bu konuya ''Fb ve Gs nin bulunmadığı bir branşta ancak 3sene şampiyon olursunuz,diğer branşlarınıza bakın'' diyip dalga geçiyor muyum?

Bunları düşünmem son derece normal,ama her düşündüğümüzü yazarsak forum görüldüğü üzre karışır.

Sonuncu senden de ricam beşiktaş bölümüne post atma atacaksan da bu objektif olsun. eğer takımına bi hakaret içeren bişey görürsen de şikayet bölümü var mod arkadaşa bildir o da bizi uyarsın bu işi sen yaparsan ortalık karışır. Herkes kendi işine baksın. Kendi bölümünüzde de Beşiktaşıma karşı alaycı demiyorum hakaret içeren bişey görürsem de sonuna kadar üzerinize gelirim. bu bi tehdit değil.

Herkes Fenerbahçenin kupasıyla kafayı bozmuş.ALın kupa sizin olsun almasın fener 50 sene daha.Siz önce bi 3.yıldızı takın şampiyonlar liginde çeyrek final oynayın hadi onuda geçtik uefada bari gruptan bi kere çıkın onada razıyız sonra gelin boy ölçüşelim.2.yıldızını bile mahkeme kararıyla alan 20 sende 2 kere şampiyon olan bi takım fenerbahçeyle ancak kupada yarışır zaten başka birşeyde deil.Ayrıca açtıınız bütün konuların kapanması bence gayet normalki bu konuda kapanacaktır.

Herkes Fenerbahçenin kupasıyla kafayı bozmuş.ALın kupa sizin olsun almasın fener 50 sene daha.Siz önce bi 3.yıldızı takın şampiyonlar liginde çeyrek final oynayın hadi onuda geçtik uefada bari gruptan bi kere çıkın onada razıyız sonra gelin boy ölçüşelim.2.yıldızını bile mahkeme kararıyla alan 20 sende 2 kere şampiyon olan bi takım fenerbahçeyle ancak kupada yarışır zaten başka birşeyde deil.Ayrıca açtıınız bütün konuların kapanması bence gayet normalki bu konuda kapanacaktır.

Afferim sizeeee ne de büyük başarılara imza atmışsınız. arkadaşım konuya girerken ne diye girdin sen Kim daha büyük tartışması yapmıyoruz burda.

Afferim sizeeee ne de büyük başarılara imza atmışsınız. arkadaşım konuya girerken ne diye girdin sen Kim daha büyük tartışması yapmıyoruz burda.

Valla konuda yazılanları okuyorum şikayetinizde bile kupayı sokmuşsunuz içine.sende açıp okuyabilirsin

ѕσηυη¢υ;4328841' Alıntı:
Sen Antu'nun resmi site olmadığını iddaa edip,Antu kaynaklı konuların kapatılmasını istiyorsun.Ben ''anti'' lik içermediği sürece Resmi taraftar site kaynaklı konuların açılmasında bir yanlış olmadığını söylüyorum.

Hackhell deki Fenerbahçe,Galatasaray,Beşiktaş,Trabzonspor bölümleri bu klüp taraftarlarıyla birlikte her üyeye açık bölümler.Eğer rakip takımlar hakkında aşağılayıcı ifadeler kullanıp,deşarj olmak istiyorsanız adres belli : Anti-Fb-Gs konularını aldıgınız Forza.

Mod ''sevincinizi düzgün yaşayamadıgınız'' kanısına varıyor ve konuyu kapatıyor.Buna cevap: ''biz nasıl sevineceğimizi sizden emin ol iyi biliriz''.Böyle düşünceler içinde olanlara ne diyebiliriz?

Siz istiyorsunuz ki biz her türlü dalgamızı geçelim,rakip takımı küçük düşürücü konular bizim bölümümüzde mevcut olsun.Hatta SABİT olsun.Spor bölümünde her takımın taraftarı takımına en az sizin olduğunuz kadar bağlıdır.

Şimdi 2 bölümünüzde açılan konu hakkında düşüncelerimi belirtmek istiyorum.

1.si ''Kartalımızın 2000 yılından beri giydiği tüm formalar''

Ben bu konuya ''Son şampiyon oldugunuz seneden sonra 2 sponsor değiştirmişsiniz'' diyip dalga geçiyor muyum?

2.si ''Hentbol Şampiyonluğumuzu Unutmayalım''

Ben bu konuya ''Fb ve Gs nin bulunmadığı bir branşta ancak 3sene şampiyon olursunuz,diğer branşlarınıza bakın'' diyip dalga geçiyor muyum?

Bunları düşünmem son derece normal,ama her düşündüğümüzü yazarsak forum görüldüğü üzre karışır.

2 tane sponsor değiştirince dalgamı geçiliyo???

tabi herkes kendi çapı kadar dalga geçer ne diyeyim başkaa

o kupayı biz değil siz soktunuz "bu nasıl konu" diye sana da söyliyelim o konu geyik mizahın konusu. yanlış yerdeydi oraya taşındı. eğer sakıncalı bişey olsaydı Çok değerli modumuz HELL konuyu kapatırdı.

Kimse alınmasın darılmasın valla.Her bölümde oluyo.Biz bugün kupayı kaybedince yok fener baş aldı kupa geyikleri felan diye konular açarsanız yarın öbürgün aynı şeyleri bizde açarız.Bende açıyım istersen şimdi 8-0 lık maçı bak ne geyikler çıkar ortaya.O zamanda konunun içine gelipte yok editlensin yok kapatılsın die şikayet edilmesin sonra.Bizimde bi sürü konumuz kapandı.smodlar bence gayet adaletli davranıyo.

İnşaaLLah S.ModLar Aramızdan Birini Bizim BöLüme Mod oLarak Tayin Eder de Hak Yerini BuLur Ne DiyeLim...

G...FB ve DiğerLeri Aramızda ki Rekabet 17 Nisan 2005'de Bitti.
Çocuk Gibi Davranıp Bu Konuyuda Saptırmayın

Şikayet bölümü bu yüzden var zaten.Herkes rakip takım bölümüne mesaj yazarken ''acaba bu mesajı bizim takım için yazsalar ne hissederdim'' diye düşünebilse,yani empati yapabilse sorunlar büyük ölçüde çözülür.Ayrıca ''Erdem'' önceden spor bölümü moduydu bildiğim kadarıyla.Sorunlarınızı ona anlatırsanız sizin için daha faydalı bilgiler gelebilir.

Remington ; Peki o zaman ilgili konuya,düşündüğüm yorumu aktarayım bakalım herkes senle hemfikir mi olacak?Yoksa şikayet mi edecekler?Yazının tek orasına takılmış olman da ilginç tabi..

SuçLu PsikoLejisi iLe SaLdırıyorLar AkıLLarınca...ßırakın Hiç aLdırış Etmeyın..ßiz HakLıyız ßu Konuda Sonuna Kadar...!! OnLar Destan YazsaLar Ne FarkederKi...

Bu konuya son postum. yarın açık kalırsa belki gene yazarım:) Tartışmayalım artık şimdi bekleyelim ve bu konudan sonra gözle görülür ne gibi değişiklikler olmuş bakalım. hadin iyi geceler.

ѕσηυη¢υ;4328903' Alıntı:
Şikayet bölümü bu yüzden var zaten.Herkes rakip takım bölümüne mesaj yazarken ''acaba bu mesajı bizim takım için yazsalar ne hissederdim'' diye düşünebilse,yani empati yapabilse sorunlar büyük ölçüde çözülür.Ayrıca ''Erdem'' önceden spor bölümü moduydu bildiğim kadarıyla.Sorunlarınızı ona anlatırsanız sizin için daha faydalı bilgiler gelebilir.

Remington ; Peki o zaman ilgili konuya,düşündüğüm yorumu aktarayım bakalım herkes senle hemfikir mi olacak?Yoksa şikayet mi edecekler?Yazının tek orasına takılmış olman da ilginç tabi..

ya zaten iki tane konu yazmışsın,biri benim nostalji olsun diye açtığım zararsız konu,diğeride hentbolcularımız unutmadıgımıza dair bi konu,dalga geçmek için bunları kullancaksan diyecek birşeyim yok yani...sen gidip bizim ve diğer bi takımın olmadıgı yerde tabi şampiyon olursunuz diye bi yorum yapsam iyi mi olur diyosun,ee o zaman sizde acın o branşda takım bizde acmayalım böyle bi konu...ayrıca hala soruma cevap vermedin 2 tane sponsor değiştirilince dalgamı geçiliyor sorusuna!!!!ne farketti peki bizim sponsorumuz değişince???fark eden şey şu demekki son sponsor olan klüp daha fazla para verdiki onu sponsor olarak kullandık ki bu da gayet doğal sende en az benim kadar bilirsinki artık endüstriyel futbol denen bir kavram var ve dünyada futbol artık malesef PARA nın etrafında dönüyor,yani demem o ki sponsor değiştirmişiz iki tane de millet de bununla dalga geçmişte falan fıstık cok da önemli değil yani.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri