Beşiktaşın Hakkının Yenilmesine Dur Demek İçin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkesin varmak istediği beşiktaş bölümünde açılan konular var. Kendi aramızda tartışıp yorum yazmamız için vs. vs. Bu konulara atılan kışkırtıcı mesajlar oluyo sonra tartışmaya dönüşüyo konuyu direk kapamak yerine mesajları silmek daha akıllıca ve adaletli olur.

konusuldu tartısıldı iyi yada kötü şekilde ama sonucta herkes eteğindekileri döktü ortaya,bundan sonrası bi nevi yargı sürecinde artık,yarına kapanmamış olursa görüşürüz yine,tartışmaya katılan herkese teşekkür eder iyi geceler dilerim....

Demekki anlatmak istediğimi anlatamamışım,bu örneğini verdiğim konular ilk bakışta gözüme çarpan konular kimin açtığı ile alakası yok.Belirtmek istediğim,şampiyonluğa yakın oldugunuz senelerin arasının baya bir açık olması.

Genel olarak anlatmak istediğim ise bir bölüme mesaj yazarken,karşı tarafın da mesajlarımızı nasıl değerlendireceğini dikkate almak.

İyi geceler seviyeyi koruyarak tartışabilenlere..

ѕσηυη¢υ;4328954' Alıntı:
Demekki anlatmak istediğimi anlatamamışım,bu örneğini verdiğim konular ilk bakışta gözüme çarpan konular kimin açtığı ile alakası yok.Belirtmek istediğim,şampiyonluğa yakın oldugunuz senelerin arasının baya bir açık olması.

Genel olarak anlatmak istediğim ise bir bölüme mesaj yazarken,karşı tarafın da mesajlarımızı nasıl değerlendireceğini dikkate almak.

İyi geceler seviyeyi koruyarak tartışabilenlere..

5 dakika dürüst ol o zaman şikayet konusunda böyle davranıyorsunuz

peki bugün geçicek yarında aynı şey olucak eminim bu gece bile

beşiktaşlı arkadaşlarımızı ve beni kışkırtmak için ne kadar uğraştıklarını hepimiz gördük

forumda 1 milyonu aşkın üye war ve bunların heralde 100-200 bini fenerlidir kimse kalkıp

bişey demiyo 2-3 tane kendini bilmez birleşerek bütün forumu gereksiz işlerle uğraştırıyorlar

guruplaşmanın en iyi örneklerinden biri...

bu sorunu sadece beşiktaşlı bir mod olursa çözülür

karar yönetimin...

Sonuncu
Dönüp dolaşıp lafı beşiktaşın başarısızlığı fenerbahçenin başarısına getiriyosun.
Nedir abi senin olayın anlamadım.
Bu konuda bile ortalık bi şekilde senin yüzünden karışıyo. Şimdi kalkıp birimiz sana cevap yetiştirmeye çalışsa burdaki haklı duruşumuz yine kaybolucak.
Bi git abi ya insanlar ne güzel sorunlarını söylüyolar hala bulanıkık yapıyosun.
Sadece sen swğil senin gibi bi kaç kişi daha var.
Konuya hakim biri varsa mod. adayı olmalı bence kesinlikle hitiyacımız var.

Spor bölümünde birbirinize laf atıp tartıştığınız yetmiyor, aynı konuları bu bölüme de taşıyorsunuz. Modlardan adalet beklemektense birbirinize karşı anlayışlı olun. Spor kardeşlik, dostluktur gibi demagoji yapmayacğım ama en azından birbirinize saygı duyup kendi takımınza yapılmasını istemediğiniz esprileri siz de yapmasanız sorun kalmaz.

Çocukça tartışmalar bunlar. Hangi takım şampiyon olursa olsun, futbolcular çatır çatır parayı götürür siz bedavadan birbirinizi paralarsınız..

Edit: Gerekli arkadaşlar PM le uyarıldı. Konuyu kapatıyorum.

hocus gerekeni söylemiş ama benimde söylemek istediğim bikaç şey war ;

dünden beri aynı konu hakkında gerek pmle gerek msnden biçok kişiden şikayet aldım, demek ki bölüm modlarında da bi hata war ki tek bir bölüm için bu kadar şikayet geliyor ..

şöyle birşey war, tartışma çıkacak diye konu kapatılmaz, tartışma çıkarsa ortamı geren postlar silinir, önüne geçilemiyorsa konu kapatılır ..

ÖnceLikLe Konuyu Açtığı İçin İnfa'ya Tşk Ediyorum...

Ve Konuda Şunu BeLirtmek İstiyorum Ki...

Ankaragücü - Beşiktaş Konusunda Konuda Her Kafadan Bir Ses Çıkmış Ve Konu Sapmış Amacından Bu Açıdan KapatıLması Uygun DüşebiLir...

Ancak Diğer 2 Konuda Tek Sorun BaşLıkLardan KaynakLanmakta, Bu Sorunu BaşLıkLarın EditLenmesi YoLuyLa DüzeLtiLebiLeceğini Düşünüyorum, Yönetici ArkadaşLarımızında Bu Konuda Kötü NiyetLi OLabiLecekLerini Düşünmüyorum Ama Biraz Daha Sağ DuyuLu YakLaşıLması Gerektiğini Ve Bu ŞikayetLerin BizLere İLetiLdiği Taktirde Mantık Çerçevesinde Bu SorunLar GideriLir MeseLe DeğiL ÖnemLi OLan Sağ DuyuLu OLabiLmek, Bu Konuda BeLkide BaşLıkLar MakuL OLarak DeğiştiriLse Sorun OLmazdı Ama OLmuş Ankagücü Maçı Konusu Harici KonuLarınızı Açtığımı BeLirtmek İstiyorum, BaşLıkLar MakuL Düzeye ÇekiLerek Tabiki...

Benzer SorunLarda PMLe Tüm Spor Modu ArkadaşLarımıza Konu İLetiLirse, KonuLardan Daha SağLıkLı Haberdar OLuruz...

BöyLe Ufak Tefek OLayLarın Tekrar Yaşanmaması DiLekLerimLe...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri