Sen Antu'nun resmi site olmadığını iddaa edip,Antu kaynaklı konuların kapatılmasını istiyorsun.Ben ''anti'' lik içermediği sürece Resmi taraftar site kaynaklı konuların açılmasında bir yanlış olmadığını söylüyorum.
Hackhell deki Fenerbahçe,Galatasaray,Beşiktaş,Trabzonspor bölümleri bu klüp taraftarlarıyla birlikte her üyeye açık bölümler.Eğer rakip takımlar hakkında aşağılayıcı ifadeler kullanıp,deşarj olmak istiyorsanız adres belli : Anti-Fb-Gs konularını aldıgınız Forza.
Mod ''sevincinizi düzgün yaşayamadıgınız'' kanısına varıyor ve konuyu kapatıyor.Buna cevap: ''biz nasıl sevineceğimizi sizden emin ol iyi biliriz''.Böyle düşünceler içinde olanlara ne diyebiliriz?
Siz istiyorsunuz ki biz her türlü dalgamızı geçelim,rakip takımı küçük düşürücü konular bizim bölümümüzde mevcut olsun.Hatta SABİT olsun.Spor bölümünde her takımın taraftarı takımına en az sizin olduğunuz kadar bağlıdır.
Şimdi 2 bölümünüzde açılan konu hakkında düşüncelerimi belirtmek istiyorum.
1.si ''Kartalımızın 2000 yılından beri giydiği tüm formalar''
Ben bu konuya ''Son şampiyon oldugunuz seneden sonra 2 sponsor değiştirmişsiniz'' diyip dalga geçiyor muyum?
2.si ''Hentbol Şampiyonluğumuzu Unutmayalım''
Ben bu konuya ''Fb ve Gs nin bulunmadığı bir branşta ancak 3sene şampiyon olursunuz,diğer branşlarınıza bakın'' diyip dalga geçiyor muyum?
Bunları düşünmem son derece normal,ama her düşündüğümüzü yazarsak forum görüldüğü üzre karışır.