Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BİM'de EsKi SeVGiLiYi GöRMek...(karnınıza ağrı girebilir dikkat)+13
Harika Yaaa Takma Kafana Bi Delik Pijama Kulübü Kur Kulüpten Kazanilan Paranin Bir Kismini Bim E Bağişla Kendilerine Raf Alsinlar Güvenlik Görevlsini Ve Kasadakileri Kovdur Kendinede Yani Bi Pijama Alirsin Oda Yamali Olsun Ama Karizma Ve Ideoloji Korunmuş Olur Böylece Bi Sevgiliyle Idare Etmessin Bundan Sonra Bi çoğuna Kavuşurusn Onlarda Pijamali Ve Terlikli Olur Yoksa Kabul Etme Hiç Birini .....
Benim kimse umrumda değildir boxer'la bile giderim.Eski sevgilim olsun yeni sevgilim olsun beni seven icimi sevsin dışımdaki elbiseyi deil.Afedersiniz pijamam delik olsada farketmes sorun değil.Ama bana bakkal'a yürümek zor geliyor araba ile gidiyorum.Ama giyinişe aldiris etmem.
walla ben bakkala felan pek cıkam ama uyarı için saol. bundan sonra adamakıllı giyinip çıkarız sokaga... gerçi benim de zamanında izmir de ögrenciyken şort , terlikle felan bakkala gittiğim zamanlar oldu ama allahtan boyle bi olay gelmedi başımıza. allah korusun yaw . zor bi durum...:ter: :ter: