Büyük Davos Senaryosu ya da Altın Vuruş!..

niye kuduralım kardeşim yıllardan sonra dün gece sahte olduğunu bildiğim halde bile bir kaç saatliğine bile olsa göğsüm kabardı hatta o derece kaptırmışım ki Başbakanın omzuna vurup duran adamada Başbakan yüzüne şöyle bir yumruk patlatsaydı keşke dedim ayrıca İsrail başkanına nasıl böyle konuşur diyenleri banada söylede bende unutmayayım o iyi aile çocuklarını ( bu arada moderatörüm newwave' e sözüm var artık hakaret etmicem ama anladınız siz onu) akat ortada gerçekler var sen ne kadar aksini savunsanda başbakan B.O.P eşbaşkanı ve pençe arkadaşın söylediği bütün eylemleri gerçekleştirniş durumda o yüzden gerçeklere dönme zamanı geldi artık
CHP genel başkan yardımcısı onur öymendir bakalım buna nediceksin pardon zaten demişsin iyi aile cocugu inşş bu yazıyı görürsün ama bence görmezlikden gelrisn

saygılar

bence bu durumun böyle senaryolarla hiçbir alakası yok.başbakanımız orada bir tepki koymak zorundaydı ve bunu yaptı. ortada önceden planlanmış birşey olduğunu hiç zannetmiyorum.sırf yerel seçimler için böyle büyük olaylarla karşı karşıya gelmeyi hiç bir devlet adamı istemez. bu tayyip de olabilir baykal da bahçeli de.tayyip sadece o anlık tepkisini dile getirdi.kimi haklı görebilir kimi haksız ama ben kendime orada olsam ne yapardım diye sorsam hiç düşünmeden aynı şeyi yapardım cevabını verirdim.

bence bu durumun böyle senaryolarla hiçbir alakası yok.başbakanımız orada bir tepki koymak zorundaydı ve bunu yaptı. ortada önceden planlanmış birşey olduğunu hiç zannetmiyorum.sırf yerel seçimler için böyle büyük olaylarla karşı karşıya gelmeyi hiç bir devlet adamı istemez. bu tayyip de olabilir baykal da bahçeli de.tayyip sadece o anlık tepkisini dile getirdi.kimi haklı görebilir kimi haksız ama ben kendime orada olsam ne yapardım diye sorsam hiç düşünmeden aynı şeyi yapardım cevabını verirdim.

Müdür bu son perdeydi. Sinirlerine hakim olamadı planladığından daha büyük bir tepki verdi.
Ama içeride kullanacak islami malzeme kalmadığı için yerel seçimler öncesi dışardaki ilsmai öğeleri kullandığı bi rgerçektir.

Kaç haftadır Filistinle yatıp Filistinle kalkıyoruz. Ne Bosna da, ne Azerbaycan da ne de Irak işgalinde böyle tepkiler verilmedi. Filistindeki dram AKP nin ve içerideki islami cemaatlerin insanların islami reflekslerini garekete geçirmek dinci akımları körüklemek için kullanılıyor.

AKP nin içerideki islami çıkışları laiklik engeline takılınca dışarıdan islami söylemler bulundu. Yardım kampanyaları, mitingler gırla gidiyor. Filistin için sokağa dökülen islamcı cemaatler ve Başbakan PKK saldırılarında niye aynı sert refleksi gösteremiyor?

Filistin meselesi AKP'nin islamcı refleksleri harekete geçirmek kullandığı bir araçtır. İnsaniyetle falan alaksı yoktur. Melih gökmek ve dengir mir mehmet fırat gibi oy oranını düşüren gelişmelerin ardından AKP nin özellikle tırmandırdığı ve içeride propoganda malzemesi haline getirdiği bir şeydir Filistin.

Tüm araplar susuyor biz İsrail'in karşısına dikiliyoruz.

Olay planlı programlı bi rpropoganda çalışmasıdır.
Planlı ve programlı olmayan kısmı Peres in sesini yükseltmesi ve paneli yöneten adamın Kasımpaşalı Tayyip'in omzuna elini atıp el kol hareketi yapmasıdır.
Sonuçta sert bir tepki koyup puan almak için panele katılan Erdoğan çileden çıkmış ve kontrolünü kaybedip beklediğinin üzerinde bir tepki vermiştir.

Ama bu işin insanlıkla, vicdanla falan alakası yoktur.

İsrail hükümeti Filistin'e bomba atıyor çünkü bunu bir iç siyaset malzemesi oluarak görüyor ve çatışma kültürü ile oy potansiyelini ve gücünü korumaya çalışıyor.

Erdoğan İsrail e tepki gösteriyor çünkü din temelli partisinin kaybettiği din temelli dinamizmi harekete geçirip tabanındaki hoşnutsuzluğu unutturmak istiyor.

Yani Filistin'deki ölen çocukları ne İsrail hükümeti ne Türk hükümeti düşünmüyor. O çocukları gerçekten düşünen sadece NİHAT GENÇ tir sanırım...

Diyelim ki dediklerin doğru olsun diyelim ki bunlar sırf oy toplamak filistinin yanındaymışız gibi göstererek cahil halkımızı kandırmak. Peki bundan sonrası ne olacak. Ben onu çok merak ediyorum. Yani Tayyip sadece seçimlere kadar mı İsrail'e tepki gösterecek. Seçimlerde diyelim ki galip geldi ve Allah Müslümanları korusun savaş devam etti. O zaman Tayyip aynı tepkiyi sürdürmeye devam mı edecek? Aklıma bir sürü soru geliyor da devam etmek istemiyorum ve artık bu konular bu tarz olaylar beni iyice geriyor... Söyledikleriniz inşallah gerçek değildir en azından ben kendimi ona inandırmak istiyorum. Artık bıktım böyle dalaverlerden. Elbet zaman her şeyi bize neyin ne olduğunu göstercektir. Bu olanları o zaman konuşmak en hayırlısıdır diye düşünüyorum.
Bu arada Nihat Genci ben de seviyorum dinliyorum ama o çocukları gerçekten düşünen sadece o değil emin ol. O sadece göz önünde olanlardan....

Diyelim ki dediklerin doğru olsun diyelim ki bunlar sırf oy toplamak filistinin yanındaymışız gibi göstererek cahil halkımızı kandırmak.Peki bundan sonrası ne olacak. Ben onu çok merak ediyorum. Yani Tayyip sadece seçimlere kadar mı İsrail'e tepki gösterecek. .

şimdi ona davos fatihi bilmem ne diye yağcılık yapanlar yarın yine aynı şekilde israilin karsısındamı diye takip etmezler . yarın ödül alsa yahudilerden onu söylemezler ama davostaki hareketi 10 yıl söylenir .

keşke herkes senin gibi yarında aynı olabilecekmi diye düşünse ve takip etse .ama bu olmıyacağı için seçim malzemesi olmuş olacak bu olay otomatikmen

vay israilciler buraya toplanmışş tayiyp üzerinden katlimı gözardı etmeye çalışıyolar... tayiyp bahane katliam şahane dimi dostlar...

:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap

bak böyle deme ben senaryo dedim adamlar topa tutu onların fikrinde olmayanlra cahil bile diyolar sende cahil olma sonra hem sen baya sert söylemişsin diline saglık:D:D

akarme isimli vatandaşı tanımıyorum ama çok mantıklı düşünüyor benim görüşlerimin aynısını onda görüyorum

Bugüne kadar Filistin'in Türkiye'ye bir tane faydasını söyleyin bakalım?

dur ben söyliyim sana ....

teröristlerimiz oralardan geliyor
uyuşturucularımız o bölgelerden geliyor
osmanlı zamanında sırtımızdan vurdular .

şimdilik aklıma gelen faydaları bunlar :)

çeçenler hakkında söylediklerin hariç yazdıklarına katılıyorum

Senin gibi arapçı olmaktansa İsrailci olmayı yeğlerim.

1974'te Rumlar Kıbrıs'ta Türk avına çıktığında hangi arap ülkesi sesini çıkarmıştır?
Kıbrıs'taki Türkler için Filistin'de kaç tane miting, toplantı yapılmıştır?

Filistinlilerin Türklere en büyük hediyesi PKK'dır. Abdullah Öcalan ve PKK'nın ilk lider kadrosu askeri eğitimlerini ergenekondan değil Filistin Kurtuluş Örgütünden almıştır.

Bugüne kadar Filistin'in Türkiye'ye bir tane faydasını söyleyin bakalım?

Madem bu kadar insancılsınız sevgi kelebeğinisiniz Çeçenler Rusya'da okul basıp masum çocukları öldürürken neredeydiniz? Amerika'nın arkasında Saddam'a ambargo uyguluyorum diye Irak'taki bebeklerin ilaçsızlıktan ölmesine nasıl izin verdiniz?

Filistin'den banane kardeşim. Bugün Amerika Türkiye'yi işgal etse hangi arap ülkesi kalkıp protesto edebilir?

Siyasetten propogandadan uluslararsı ilişkilerden anlamayan tarihi zayıf koyun sürüsü kendine yeni padişah buldu. Cumhuriyetin bireyi olmayı becerememiş zavallılar imparatorluğun kulu olunca kendini mutlu hissedecek. ................................................................................................
......................................................

sen hiç " ALLAH " diye bir şey duydunmu ? sen öbür tarafa gittiğinde sana " türkmüsün " diye sormayacaklar . yok sen buna inanmıyorsan onda sorun yok kafana göre takıl....................................................................................................................................................................................................

keşki tayyip

davosa kadar gitmişken

almanyadan şu deniz feneri dosyasınıda alıp geleydi

ondan başkası o dosyayı alamaz herhalde

sen hiç " ALLAH " diye bir şey duydunmu ? sen öbür tarafa gittiğinde sana " türkmüsün " diye sormayacaklar . yok sen buna inanmıyorsan onda sorun yok kafana göre takı.

CEVABINI VEREYİM!

Allah benim milletime İsrail den daha büyük bela verdi. Bu İsrail lilerin arkasından bütün güçler, İNGİLTERE FRANSA YUNANİSTAN İTALYA 1919 da benim ülkemi işgal etti. Hem de bu işgalden önce senin ölüyorlar diye ağladığın çocukların büyük büyük dedeleri Türk askerlerini ingiliz ordularına sattılar. Başta Filistinliler olmak üzere Arapların ihanetleri ile Türk askerleri katledildi, esir düştü işkence gördü. Senin Filistinlilerin şeyhleri şıhları İngiliz ajanları ile iş birliği halindeydi. Aç da tarih oku gizli anlaşmaları oku.
Benim ülkemi zamanının en büyük devletleri işgal etti. Hepsini attık bu yurttan. İsrail bizim başımıza bela değildir. İSrail ve Amerika nın yönlendirmesi ile hareket eden ve aynı Osmanlı da olduğu gibi milli birliği zayıflatan senin gibi ümmetçiler beladır bu ülkeye.
Amerika Türkiye ye ve Türklere gücünün yetmeyeceğini biliyor. Zayıflatmak için islamcı fanatikleri ve ümmetçiliği, kürt milliyetçilerini kullanıyor. Bu ülke Türklüğünü kaybedip ümmet olduğu gün yıkılırız. Bakın araplar bir ton arap devleti var toplanıp ortak karar alamıyorlar ortak hareket edemiyorlar öküzler.
Siz de arap olun arabın ümmeti olun ve yok olmanın ilk adımını atın.

Atatürk bu ülkeyi kurtardıktan sonra millileştirdiği için hala ayaktayız. Ama bunu anlayacak siyaset bilimi, tarih bilgisi nerede. Liboş yardakçılar ve kaleminden yalan damlayan islamcı militan köşe yazarlarından hayatı öğrenenlerin sonu böyle oluyor işte.

Beyni olduğundan şüphe duyulacak bir bakşası da senin beynine kat gitmiyor herhalde yazmış. Ben ortaya fikirler koymuşum fikre karşı fikri olmayanlar her zamanki gibi şahsıma saldırmış. Benim beynime kan gidiyor merak etmeyin çünkü benim kan gidecek bir beynim var.

Ne İsrail gösterildiği kadar şeytandır, ne de Tayyip gösterildiği kadar Melek.

Buradakilerin vicdan allah kitap insanlıkla açıkladıklar şeylerin arkasında bambaşka şeyler var. Bunu görebilmek için tarih, siyaset okumak lazım.
Osmanlıdan kalan eziklikleri ile Tayyip'in bu çıkışını güçlü Türkiye imajı zannedenlere 3 soru sordum.

1)Bosna'da yüzbinlerce müslüman (ki oraya bizim götürdüğümüz bizim yadigarımız müslümanlardır Filistinliler gibi satıcı değil vaziyet gereği bizim bırakmak zorunda kaldıklarımızdır) öldürülürken katledilirken neden bu kadar yoğun yardım kampanyaları mitingler düzenlenmiyordu?

2)Irak'ta Amerikan ambargosuna destek verip, Saddam'ı cezalandırıyorum diye yüzbinlerce Iraklı bebeğin ölmesine neden oolurken neden hiç biriniz bu kadar yüksek sesle insanlık, müslümanlık ve Allah demiyordunuz?

3)Madem Başbakan çok delikanlı İsrail e restini çekiyor Arap dünyasının liderliğine göz kırpıyor, o zaman neden Dağlıca'da şehit verdiğimizde Bush'a gidip icazet almadan tek bir adım atamadı. Yüzlerce askerimizi teröre şehit verirken Irak a operasyon için MONŞERLİK yapan tüm diplomatik yolları zorlayan Erdoğan dış kapının mandalı Filistinliler için neden Kara Muratlık yapıyor.

-----Ben verdim yanıtlarını...
Çünkü seçime az zaman kaldı ve yolsuzluk haberleri ve ekonomik kriz yüzünden AKP oyları %30 lara inmişti.
Çünkü kapatma davası yüzünden artık türban gibi islami öğeleri iç siyasette malzeme yapamıyor dış islami gelişmeleri kullanmaya çalışıyor

Kendini arap sananlara son sözümü söyleyeyim.
Öbür tarafta kimse bana sormasa da ben TÜRK olduğumu gururla söyleyeceğim.
Çünkü Allahın sevdiği kuluymuşum ki beni Arap olarak değil Türk olarak yaratmış.
Allah araplaşmanızı isteseydi hepinizi arap yaratırdı zaten.

Siz kendi kimliğini kanını inkar eden, peygamberin yolu ile arap yaşayışını bir birine karıştıranlarsınız. Sizin yolunuzdan İran a gidilir, Arabistan a gidilir, Afganistan a gidilir.

Bizim yolumuz büyük devrimci Türk Aydınlanmasının bedenleşmiş hali Mustafa Kemalin yoludur.

Kişisel tartışmalara girmeden lütfen içerik (konu) ile ilgili yorumlar yapınız

Ve seviyenize , kullandığınız kelimelere dikkat ediniz lütfen iyi forumlar.

CEVABINI VEREYİM!

Allah benim milletime İsrail den daha büyük bela verdi. Bu İsrail lilerin arkasından bütün güçler, İNGİLTERE FRANSA YUNANİSTAN İTALYA 1919 da benim ülkemi işgal etti. Hem de bu işgalden önce senin ölüyorlar diye ağladığın çocukların büyük büyük dedeleri Türk askerlerini ingiliz ordularına sattılar. Başta Filistinliler olmak üzere Arapların ihanetleri ile Türk askerleri katledildi, esir düştü işkence gördü. Senin Filistinlilerin şeyhleri şıhları İngiliz ajanları ile iş birliği halindeydi. Aç da tarih oku gizli anlaşmaları oku.
Benim ülkemi zamanının en büyük devletleri işgal etti. Hepsini attık bu yurttan. İsrail bizim başımıza bela değildir. İSrail ve Amerika nın yönlendirmesi ile hareket eden ve aynı Osmanlı da olduğu gibi milli birliği zayıflatan senin gibi ümmetçiler beladır bu ülkeye.
Amerika Türkiye ye ve Türklere gücünün yetmeyeceğini biliyor. Zayıflatmak için islamcı fanatikleri ve ümmetçiliği, kürt milliyetçilerini kullanıyor. Bu ülke Türklüğünü kaybedip ümmet olduğu gün yıkılırız. Bakın araplar bir ton arap devleti var toplanıp ortak karar alamıyorlar ortak hareket edemiyorlar öküzler.
Siz de arap olun arabın ümmeti olun ve yok olmanın ilk adımını atın.

Atatürk bu ülkeyi kurtardıktan sonra millileştirdiği için hala ayaktayız. Ama bunu anlayacak siyaset bilimi, tarih bilgisi nerede. Liboş yardakçılar ve kaleminden yalan damlayan islamcı militan köşe yazarlarından hayatı öğrenenlerin sonu böyle oluyor işte.

Beyni olduğundan şüphe duyulacak bir bakşası da senin beynine kat gitmiyor herhalde yazmış. Ben ortaya fikirler koymuşum fikre karşı fikri olmayanlar her zamanki gibi şahsıma saldırmış. Benim beynime kan gidiyor merak etmeyin çünkü benim kan gidecek bir beynim var.

Ne İsrail gösterildiği kadar şeytandır, ne de Tayyip gösterildiği kadar Melek.

Buradakilerin vicdan allah kitap insanlıkla açıkladıklar şeylerin arkasında bambaşka şeyler var. Bunu görebilmek için tarih, siyaset okumak lazım.
Osmanlıdan kalan eziklikleri ile Tayyip'in bu çıkışını güçlü Türkiye imajı zannedenlere 3 soru sordum.

1)Bosna'da yüzbinlerce müslüman (ki oraya bizim götürdüğümüz bizim yadigarımız müslümanlardır Filistinliler gibi satıcı değil vaziyet gereği bizim bırakmak zorunda kaldıklarımızdır) öldürülürken katledilirken neden bu kadar yoğun yardım kampanyaları mitingler düzenlenmiyordu?

2)Irak'ta Amerikan ambargosuna destek verip, Saddam'ı cezalandırıyorum diye yüzbinlerce Iraklı bebeğin ölmesine neden oolurken neden hiç biriniz bu kadar yüksek sesle insanlık, müslümanlık ve Allah demiyordunuz?

3)Madem Başbakan çok delikanlı İsrail e restini çekiyor Arap dünyasının liderliğine göz kırpıyor, o zaman neden Dağlıca'da şehit verdiğimizde Bush'a gidip icazet almadan tek bir adım atamadı. Yüzlerce askerimizi teröre şehit verirken Irak a operasyon için MONŞERLİK yapan tüm diplomatik yolları zorlayan Erdoğan dış kapının mandalı Filistinliler için neden Kara Muratlık yapıyor.

-----Ben verdim yanıtlarını...
Çünkü seçime az zaman kaldı ve yolsuzluk haberleri ve ekonomik kriz yüzünden AKP oyları %30 lara inmişti.
Çünkü kapatma davası yüzünden artık türban gibi islami öğeleri iç siyasette malzeme yapamıyor dış islami gelişmeleri kullanmaya çalışıyor

Kendini arap sananlara son sözümü söyleyeyim.
Öbür tarafta kimse bana sormasa da ben TÜRK olduğumu gururla söyleyeceğim.
Çünkü Allahın sevdiği kuluymuşum ki beni Arap olarak değil Türk olarak yaratmış.
Allah araplaşmanızı isteseydi hepinizi arap yaratırdı zaten.

Siz kendi kimliğini kanını inkar eden, peygamberin yolu ile arap yaşayışını bir birine karıştıranlarsınız. Sizin yolunuzdan İran a gidilir, Arabistan a gidilir, Afganistan a gidilir.

Bizim yolumuz büyük devrimci Türk Aydınlanmasının bedenleşmiş hali Mustafa Kemalin yoludur.

1) israil = abd - ab - ve diğerleri

bu gün israil tüm komşularını terörist görüyor yarın öbürgün o komşularını yok ettiğinde sanada komşu olacak yani senide terörist ilan edecek ve sevri imzalattıracaklar ozaman anlarsın islamcıları türkçülüğü kimin bela olduğunu kimin olmadığını . atalarımız islam dini altında yüz yıllarca buralara barış huzur getirdi taki milliyetçilik fikri çıkana kadar . milliyetçilik fikrini çıkaranda senin gibi kendi ırkını büyük sanan " hitler ( almanlar ), asil fransızlar , lord ingilizler " ve diğerleri

" Siz de arap olun arabın ümmeti olun ve yok olmanın ilk adımını atın. " demişsin arap değiliz biz osmanlı torunlarıyız . eğer bu ümmet olarak yok olacaksak seve seve öle öle yok oluruz . ve Allahımıza kavuşuruz . senin gibilerde akıllı olduğunu zannedip " Başta Filistinliler olmak üzere Arapların ihanetleri " burda dediğin gibi sende islam ümmetine ihanet edersin ozamanki araplardan bir farkın kalmaz . dünyada israil amerikalı avrupalı abilerinle paşa paşa yaşayıp gidersin . öbür taraftada o arapların yaptığı ihanetin onların çektiği cezaların aynısını çekersin

" Ne İsrail gösterildiği kadar şeytandır " demişsin israil 10 yaşında taş atan çocuklara tank mermisi sıkacak kadar şerefsiz bir millet çok merak ediyorum sen hiç merak edip gazzedeki plajda dayak yiyerek öldürülen ÇOCUK ları izledinmi bir kendini onların yerinde hayal et arap olarak doğduğunu ve orada olduğunu hayal et . doğar doğmaz terörist ilan edilmeyi doğar doğmaz anne yok baba yok hiç bir şeyin yok ayrıca benim amacım onları acındırmak değil onlar şu anda çok şaslı . bir yahudi kurşunundan ölmek herkeze nasip olmaz .

" Osmanlıdan kalan eziklikleri " şu anki zihniyetin ne alemde doğup büyüdüğünü çok güzel gösteriyor . kendini akıllı üstün görüyorsun herkeze üstten bakıyorsun . genelde felsefeyle ilgilenenler bu zihniyette olur herkezi basite alır . hesap zamanı seni ve senin gibileri o ihanet eden arapların yanında gördüğümde ve o araplarında kendilerini " akıllı " görüp para karşılığı dinini ırzını toprağını vatanını en önemlisi dostunu ( dost satmak kul hakkıdır ) satanların arasında ne diyeceksin acaba çok merak ediyorum

" Ama bunu anlayacak siyaset bilimi, tarih bilgisi nerede. " demişsin şuanda Cumhuriyet üniversitesi ( tarih ) bölümünde okuyorum . bu 3. yılım

" ne de Tayyip gösterildiği kadar Melek " demişsin ben tayyibi ve tayyip gibilerini ( elbakan fetullah ) gibilerini hiç sevmem ne bo* olduklarınıda bilirim daha doğrusu siyasetin ne olduğunu çok iyi bilirim

" 1)Bosna'da yüzbinlerce müslüman (ki oraya bizim götürdüğümüz bizim yadigarımız müslümanlardır Filistinliler gibi satıcı değil vaziyet gereği bizim bırakmak zorunda kaldıklarımızdır) öldürülürken katledilirken neden bu kadar yoğun yardım kampanyaları mitingler düzenlenmiyordu? " demişsin senin zihniyetindekiler " cumhuriyet mitingleri " düzenleyeceğine onlara destek verseydi madem çok akıllısınız çok zekisiniz kahrolsun şeriat dediniz ankara izmir istanbulu susuzluktan geberttiniz.

" Çünkü Allahın sevdiği kuluymuşum ki beni Arap olarak değil Türk olarak yaratmış.
Allah araplaşmanızı isteseydi hepinizi arap yaratırdı zaten. " demişsin hı işte bunu düşünmüşlüğün birazda olsa ilerlemendir bi kendini ordaki yeni doğan ve 6 - 7 yaşlarında bir çocuğun yerine koy ve çeşitli int sitelerinde o israil askerlerinin çocukları nasıl döverekkahkaalarla öldürdüklerini seyret ve anneni israil askerlerini seni dövmelerini durdurmak için çığlık atarken o annelere israil askerleri nasıl kafa attığını bir seyrek ve kendini onların yerinde hayal et

" Siz kendi kimliğini kanını inkar eden, peygamberin yolu ile arap yaşayışını bir birine karıştıranlarsınız. "

burda dediğin gibi arapları " Osmanlıdan kalan eziklikleri " gibi görüyorsan ben mazlumun yanında sonuna kadar olurum arap olsun gürcü olsun fars olsun hatta yahudi bile olsun

" Bizim yolumuz büyük devrimci Türk Aydınlanmasının bedenleşmiş hali Mustafa Kemalin yoludur. " demişsin benim yolumda ALLAH Peygamberin yoludur . Mustafa kemal eğer iyi bir şey yapmışsa mükafatını fazlasıyla görecektir ki okuduğum kadarıyla imkansız işler yapmış ALLAH tarafından türk milletine bir hediye olarak gönderilmiş onun değerini biliyoruz . ama şimdiki chp akp ve diğerleri gibi siyasete alet etmeye çalışanlar gibi değil insan olarak türk milletini gavurun küfrün zulmünden kurtardığı için seviyoruz yani ALLAH için seviyoruz

bu tayyip baykal hep hikaye hepsi siyasetten çıkar sağlamaya çalışıyor ben o davosta tayyibe akp lideri gibi değil TC başbakanı gibi baktım türk milletinin temsilcisi olarak baktım ve türk milletinin ( sen gibi kendini akıllı zannedenler hariç ) duygularını ifade etmesi çok ama çok hoşuma gitti . bu dünya zalimindir "akıllı"larındır . varsın alsınlar paşa paşa yaşasınlar ve torunlarınıda paşa paşa yaşatsınlar umarım dediklerimden bir şey anlamışsındır ki sanmıyorum. hadi ALLAH seninle olsun

şuanda Cumhuriyet üniversitesi ( tarih ) bölümünde okuyorum . bu 3. yılım

Müdür tüm yazdıklarını okudum en çok da alıntı yaptığım kısıma takıldım. Demek ki her şehre üniversite kurmakla üniversite eğitimi verilmiyor. Demek üniversitenin tarih bölümüne gitmekle tarih öğrenilmiyor.

Felsefeyi öcü zanneden , filofozları ve felsefe ile uğraşanları kendini beğenmiş ukalalar zanneden bir adam niye üniversite okur ki?

İşte insanlara tarihi öğretir felsefeyi öğretmezsen, dini öğretir felsefeyi öğretmezsen, matematiği öğretir felsefeyi öğretmezsen sonu senin gibi oluyor.

Tarih bölümünde okuyorum demişsin yazdıklarında bir tane bilimsel önerme yok. Olaya tamamen kahveden katılıyormuşsun gibi hissiyatını dökmüşsün.

-Bosna'ya niye sahip çıkmadınız diye sormuşum, bana siz cumhuriyet mitingi düzenlemeyip sahip çıksaydınız demişsin. Hatta belediyecilik meselesi haline getirmişsin.

-Sana söylediğim siyasi önermeleri, tarihi gerçekleri ve propoganda yöntemlerini anlattım, sen çıktın Allah Kitap Ümmet diye yanıt verdin.

Eğer bu ise senin bilim üniversite kültürün derhal okulu bırak. Kendine yazık etme batı disiplininde bilgi öğrenmek için...

Çok değerli hocaların dersine girme şansım oldu. Mesela Türkiye'nin en önce gelen siyasi iletişim uzmanı (propoganda uzmanı diyeyim anlaşılsın) Nuran Yıldız dan aldım örgütsel iletişim derslerimi. Siyaset Tarihi ve Siyaset Bilimi derslerimi dünyanın en önemli siyaset bilimcilerinden rahmetli Ahmet Taner Kışlalı'dan aldım. Tayyip'in veya diğerlerinin attığı her adımı senin gibi bir duygusal vatandaş olarak değil, şüpheci bir bilimsel zeka ile değerlendirmeye çalışıyorum.

Sana da tavsiye ederim hayatı daha iyi anlamanı sağlayabilir...

Müdür tüm yazdıklarını okudum en çok da alıntı yaptığım kısıma takıldım. Demek ki her şehre üniversite kurmakla üniversite eğitimi verilmiyor. Demek üniversitenin tarih bölümüne gitmekle tarih öğrenilmiyor.

Felsefeyi öcü zanneden , filofozları ve felsefe ile uğraşanları kendini beğenmiş ukalalar zanneden bir adam niye üniversite okur ki?

İşte insanlara tarihi öğretir felsefeyi öğretmezsen, dini öğretir felsefeyi öğretmezsen, matematiği öğretir felsefeyi öğretmezsen sonu senin gibi oluyor.

Tarih bölümünde okuyorum demişsin yazdıklarında bir tane bilimsel önerme yok. Olaya tamamen kahveden katılıyormuşsun gibi hissiyatını dökmüşsün.

-Bosna'ya niye sahip çıkmadınız diye sormuşum, bana siz cumhuriyet mitingi düzenlemeyip sahip çıksaydınız demişsin. Hatta belediyecilik meselesi haline getirmişsin.

-Sana söylediğim siyasi önermeleri, tarihi gerçekleri ve propoganda yöntemlerini anlattım, sen çıktın Allah Kitap Ümmet diye yanıt verdin.

Eğer bu ise senin bilim üniversite kültürün derhal okulu bırak. Kendine yazık etme batı disiplininde bilgi öğrenmek için...

Çok değerli hocaların dersine girme şansım oldu. Mesela Türkiye'nin en önce gelen siyasi iletişim uzmanı (propoganda uzmanı diyeyim anlaşılsın) Nuran Yıldız dan aldım örgütsel iletişim derslerimi. Siyaset Tarihi ve Siyaset Bilimi derslerimi dünyanın en önemli siyaset bilimcilerinden rahmetli Ahmet Taner Kışlalı'dan aldım. Tayyip'in veya diğerlerinin attığı her adımı senin gibi bir duygusal vatandaş olarak değil, şüpheci bir bilimsel zeka ile değerlendirmeye çalışıyorum.

Sana da tavsiye ederim hayatı daha iyi anlamanı sağlayabilir...

işte kendini ele verdin felsefeci adam herhangi bir görüşü savunmaz sen ise türkçülüğü atatürkçülüğü savunuyorsun sen felsefenin tanımını git iyice baştan bir oku

" filofozları ve felsefe ile uğraşanları kendini beğenmiş ukalalar zanneden bir adam niye üniversite okur ki? " demişsin şu ana kadar ne kadar tanıdığım felsefe öğretmeni veya felsefeyle ilgilenen varsa hepsi insanlara yukarıdan ve basite alır gibi bakıyor . örnek vereyim : sen . halbuki ne yolda olduğunu bir bilsen o ihanet eder arapların yanında nasıl yanacağını bir önceden görsen ozaman aklın başına gelir ama ozamanda iş işten geçmiş olur

" bir tane bilimsel önerme yok. Olaya tamamen kahveden katılıyormuşsun gibi hissiyatını dökmüşsün. " demişsin olaya ALLAH açısından bakmak senin gibilere kahve yorumu gibi geliyor . basite alıyorsun ama kendinin ne kadar basit olduğunu bilmiyorsun bir kendi yazdıklarına bak birde benim yazdıklarıma . bilimselmiş güldürme beni

"Eğer bu ise senin bilim üniversite kültürün derhal okulu bırak. Kendine yazık etme batı disiplininde bilgi öğrenmek için "

ben hiç bir zaman batıyı örnek almadım batı zihniyetinide . okulu bırakmaya gelince ben herşeye islam açısından bakarım islama güvenirim felsefeyi bazen araç olarak kullanırım soru sormak iyidir ama abartmamak şartıyla herşeyin abartılı olanı zararlıdır felsefenin hatta islamın bile

" Sana da tavsiye ederim hayatı daha iyi anlamanı sağlayabilir..." demişsin ben hayatı algılamada gerektiği yerde felsefeyide kullanıyorum merak etme ama sadece kullanıyorum .

Konu dışında olabilir..Yazma ihtiyacı hissettim..

***Malesef müslüman dünyası dine fazla abanmaktan bilime,sanata
gelişmelere uzak kalmıştır...Zenginliğinde fakirliğinde Allah tarafından
olduğu insanların kafasına sokulmuştur...İnsanlara kaderine razı edilir
hale getirilmiştir...Kimler tarafından Sözde müslümanlar tarafından...

Tarihte ve günümüzde örnekleri çok.En son örnekte konuda bahsi geçiyor
hele şu belediye seçimleri bir bitsin o zaman göreceğiz gerçekleri...

Konu dışında olabilir..Yazma ihtiyacı hissettim..

***Malesef müslüman dünyası dine fazla abanmaktan bilime,sanata
gelişmelere uzak kalmıştır...Zenginliğinde fakirliğinde Allah tarafından
olduğu insanların kafasına sokulmuştur...İnsanlara kaderine razı edilir
hale getirilmiştir...Kimler tarafından Sözde müslümanlar tarafından...

Tarihte ve günümüzde örnekleri çok.En son örnekte konuda bahsi geçiyor
hele şu belediye seçimleri bir bitsin o zaman göreceğiz gerçekleri...

İşi müslümanlığa vurmayın gene bu senin anlattığın din karma dindir reenkarnasyon saçmalığının türevlerini kullanır..Bak Hindistan bunun için güzel bi örnek.Adam aç gezer ama öldükten sonra tekrar dünyaya zengin geleceğini düşünür gider işte olay devam eder.

Bu ülke halkı oldum olası pek çalışmayı sevmez dünyanın en ünlü felsefecileride boşuna buralardan çıkmamış ekmek elden su gölden oturmuş oturmuş ne yapayım derken düşünmeye başlamış icraat sıfır halende öyle çalışmak yok bi karık bostan yan gel osman.Türk milleti zekidir ama kullanırsa

Bu yeterde artar bile...

Bunu geçtik, Meclis'te Gazze konulu önergenin görüşmelerinden sonra CHP'nin, "kınama bildirisi" yayınlama teklifini kim reddetti? AKP… Niye; "bunlar hassas dengeler" gerekçesiyle…

İşte bunun üzerinde durulması şart. Kimse beni inandıramaz artık başbakanın orada burada şurada çektiği nutukların samimiyetine, ya da kimse inandıramaz beni davostan kaçıp gitmesine.

Bunların hepsi hikaye. İcraat mecliste olur, panelde olmaz.

Teşekkürler...

Geri