sen hiç " ALLAH " diye bir şey duydunmu ? sen öbür tarafa gittiğinde sana " türkmüsün " diye sormayacaklar . yok sen buna inanmıyorsan onda sorun yok kafana göre takı.
CEVABINI VEREYİM!
Allah benim milletime İsrail den daha büyük bela verdi. Bu İsrail lilerin arkasından bütün güçler, İNGİLTERE FRANSA YUNANİSTAN İTALYA 1919 da benim ülkemi işgal etti. Hem de bu işgalden önce senin ölüyorlar diye ağladığın çocukların büyük büyük dedeleri Türk askerlerini ingiliz ordularına sattılar. Başta Filistinliler olmak üzere Arapların ihanetleri ile Türk askerleri katledildi, esir düştü işkence gördü. Senin Filistinlilerin şeyhleri şıhları İngiliz ajanları ile iş birliği halindeydi. Aç da tarih oku gizli anlaşmaları oku.
Benim ülkemi zamanının en büyük devletleri işgal etti. Hepsini attık bu yurttan. İsrail bizim başımıza bela değildir. İSrail ve Amerika nın yönlendirmesi ile hareket eden ve aynı Osmanlı da olduğu gibi milli birliği zayıflatan senin gibi ümmetçiler beladır bu ülkeye.
Amerika Türkiye ye ve Türklere gücünün yetmeyeceğini biliyor. Zayıflatmak için islamcı fanatikleri ve ümmetçiliği, kürt milliyetçilerini kullanıyor. Bu ülke Türklüğünü kaybedip ümmet olduğu gün yıkılırız. Bakın araplar bir ton arap devleti var toplanıp ortak karar alamıyorlar ortak hareket edemiyorlar öküzler.
Siz de arap olun arabın ümmeti olun ve yok olmanın ilk adımını atın.
Atatürk bu ülkeyi kurtardıktan sonra millileştirdiği için hala ayaktayız. Ama bunu anlayacak siyaset bilimi, tarih bilgisi nerede. Liboş yardakçılar ve kaleminden yalan damlayan islamcı militan köşe yazarlarından hayatı öğrenenlerin sonu böyle oluyor işte.
Beyni olduğundan şüphe duyulacak bir bakşası da senin beynine kat gitmiyor herhalde yazmış. Ben ortaya fikirler koymuşum fikre karşı fikri olmayanlar her zamanki gibi şahsıma saldırmış. Benim beynime kan gidiyor merak etmeyin çünkü benim kan gidecek bir beynim var.
Ne İsrail gösterildiği kadar şeytandır, ne de Tayyip gösterildiği kadar Melek.
Buradakilerin vicdan allah kitap insanlıkla açıkladıklar şeylerin arkasında bambaşka şeyler var. Bunu görebilmek için tarih, siyaset okumak lazım.
Osmanlıdan kalan eziklikleri ile Tayyip'in bu çıkışını güçlü Türkiye imajı zannedenlere 3 soru sordum.
1)Bosna'da yüzbinlerce müslüman (ki oraya bizim götürdüğümüz bizim yadigarımız müslümanlardır Filistinliler gibi satıcı değil vaziyet gereği bizim bırakmak zorunda kaldıklarımızdır) öldürülürken katledilirken neden bu kadar yoğun yardım kampanyaları mitingler düzenlenmiyordu?
2)Irak'ta Amerikan ambargosuna destek verip, Saddam'ı cezalandırıyorum diye yüzbinlerce Iraklı bebeğin ölmesine neden oolurken neden hiç biriniz bu kadar yüksek sesle insanlık, müslümanlık ve Allah demiyordunuz?
3)Madem Başbakan çok delikanlı İsrail e restini çekiyor Arap dünyasının liderliğine göz kırpıyor, o zaman neden Dağlıca'da şehit verdiğimizde Bush'a gidip icazet almadan tek bir adım atamadı. Yüzlerce askerimizi teröre şehit verirken Irak a operasyon için MONŞERLİK yapan tüm diplomatik yolları zorlayan Erdoğan dış kapının mandalı Filistinliler için neden Kara Muratlık yapıyor.
-----Ben verdim yanıtlarını...
Çünkü seçime az zaman kaldı ve yolsuzluk haberleri ve ekonomik kriz yüzünden AKP oyları %30 lara inmişti.
Çünkü kapatma davası yüzünden artık türban gibi islami öğeleri iç siyasette malzeme yapamıyor dış islami gelişmeleri kullanmaya çalışıyor
Kendini arap sananlara son sözümü söyleyeyim.
Öbür tarafta kimse bana sormasa da ben TÜRK olduğumu gururla söyleyeceğim.
Çünkü Allahın sevdiği kuluymuşum ki beni Arap olarak değil Türk olarak yaratmış.
Allah araplaşmanızı isteseydi hepinizi arap yaratırdı zaten.
Siz kendi kimliğini kanını inkar eden, peygamberin yolu ile arap yaşayışını bir birine karıştıranlarsınız. Sizin yolunuzdan İran a gidilir, Arabistan a gidilir, Afganistan a gidilir.
Bizim yolumuz büyük devrimci Türk Aydınlanmasının bedenleşmiş hali Mustafa Kemalin yoludur.