Büyük Davos Senaryosu ya da Altın Vuruş!..

AntidepresaN

New member
Reaction score
0
Büyük Davos Senaryosu ya da Altın Vuruş!..

Beni, bu havalar değil, Yeniçağ'ın manşeti mahvetti…

Davos'ta Şimon Peres'i "paramparça" ettiği için Erdoğan'a, "Helal Olsun" diyor. Milletimiz, "sünepe olmadığımızı gösterdiği" için Erdoğan'a minnettar kalıp, yollarına karanfiller döküyor… Ortadoğu ve İslam alemi ayağa kalkıp, Erdoğan'a "cengaver" unvanı veriyor.

Milletimize bu kadarcık sevinci çok görmekle suçlanma pahasına, zarfa değil, mazrufa bakacağım. Davos, Ergenekon, Deniz Feneri ve bilumum yolsuzluklar, CHP ve Saadet Partisi atakları ile IMF'den köşeye sıkışan Erdoğan'ın, Türk Milleti'nin ayranını kabartmak üzere mahalli seçimler için yaptığı "altın vuruş"tur… Ne kadar çabalasa da, e-muhtıra verecek kimse kalmadığından, yarattığı d-Muhtıra'dır!..

Kimbilir belki bu senaryoda, "Ahmedinejad'dan daha iyi bir sözcüyü hak eden İslam dünyası" için emperyalist yapımı yeni bir "Sünni Lider" hazırlama da vardır!...

Erdoğan'ın ifadesi ile "sallamıyor", işte iddialarımın altını dolduruyorum;

OLMERT'LE FİLİSTİN'İ GÖ-RÜŞ-TÜ

Gazze Saldırısından birkaç gün önce Ankara'ya gelen İsrail Başbakanı Olmert'le tam 5 saat görüşmedi mi? Saldırılar başlayınca, "Bize saygısızlık etti" demedi mi? "Peki kardeşim sen 5 saat ne konuştun" diye sorulunca, "Sadece İsrail-Suriye görüşmelerini" konuştuklarını açıklamadı mı? Hatta muhalefete şöyle çatmadı mı; "Benim söylediğime inanmıyor, maalesef sağda solda yazılan çizilene inanmak suretiyle karar veriyorsun. Bu kararı verdiğin sürece neyi anlatayım sana…"

Bunların hepsi oldu. Ama dün o henagame arasında başka bir şey daha oldu, Başbakan Erdoğan aynen, "Bunu artık açıklamak zorundayım. Olmert'e dedim ki…" cümlesiyle başlayarak, Hamas'ın elindeki askerleri kurtarma, karşılığında İsrail'in elindeki Hamas bakan ve milletvekillerini, olmadı çocuk ve kadın esirleri bırakmalarının pazarlığını yaptığını bir bir anlattı. Aslında geçen hafta Başdanışmanı Ahmet Davutoğlu da, İstanbul'daki "büyük gazetecilere", o görüşmede Olmert'e "arabuluculuk" teklifinde bulunduklarını, ancak Olmert'in, "Biz Mısır'dan memnunun, siz işinize bakın" falan dediğini açıklamış, ama kimse üzerinde durmamıştı. Eee, şimdi biz Erdoğan'a, "nasıl inanalım"?..

Bunu geçtik, Meclis'te Gazze konulu önergenin görüşmelerinden sonra CHP'nin, "kınama bildirisi" yayınlama teklifini kim reddetti? AKP… Niye; "bunlar hassas dengeler" gerekçesiyle…

Peki, "İsrail'le ilişkileri kesin" çağrılarına, "Biz bakkal yönetmiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'ni yönetiyoruz" cevabını veren kimdi? Tayyip Erdoğan… Ya, "Sadece belli çevreleri tatmin etmek için ya da bir nevi popülizm adına atılacak bu adımdan bölge zarar görür" diyen? Dışişleri Bakanı Ali Babacan…

O Tayyip Erdoğan ki, 2002'de "Filistin'in mazlum halkıyla dayanışma" adına, İsrail'le yapılan Tank Modernizasyon Anlaşmasının askıya alınması için hükümetin tepesinde boza pişiriyor, "Türkiye'nin anlaşmayı askıya almadığı her gün, bu topraklardaki var oluşumuzun tarihsel dokusunu zedelemektedir" diye feryat ediyordu.

Davos Cenginden sonra ne oldu? Bush'un mitingini kestirip, telefona çağıran Peres, Erdoğan'ı arayıp, özür diledi. Vay bee… Erdoğan da, gururla, "telefon tutanakları da var" açıklamasını yaptı. Madem tutanak üzerinden gidiyoruz, şu Olmert görüşmesinin tutanakları da açıklansın canım!.. Peki Erdoğan'ın, "Benim öfkem Peres'e değil, moderatöreydi" sözleri özür değil mi?

Demek, Davos'ta Peres'i, "paramparça ettiği" ha?.. İcraat yok ama durmak da yok, seçime kadar bağırmaya devam Tayyip Bey!..

Hele millet, "diklenmeye" bu kadar hasret kalmışken!.. Necip milletimizin aklına gelmez ki, Kıbrıs meselesinde, Ermenistan meselesinde, Barzani, Talabani ile ilişkilerde "monşerlik" yapıyorsunuz da, "şimdi ne oldi" diye sorsun. Hele o "Süleymaniye çuval"ı, hatırlar mısınız; "Böyle aklınıza estiğiniz zaman nota verilmez. Müzik notası mı bu?" dediğinde, nasıl da "monşer" olmuştu!..

AVRUPA MUSEVİ KONGRESİ'NİN PLANI NEYDİ?

Erdoğan, Davos'a giderken, çıngar çıkarmayı kafasına koymuştu. Nereden biliyorum? "Peres'e birkaç sözüm olacak" demedi mi?

Toplantıdan önce kiminle görüştü? Al Gore ve Tony Blair… Yorum yok!..

Ama bu olanlar nedense beni Ocak 2007'ye götürdü. Türkiye dahil 36 Avrupa ülkesindeki Yahudi toplumlarını çatısı altında toplayan Paris Merkezli Avrupa Musevi Kongresi'nin Başkanı Pierre Besnainou-Erdoğan görüşmesine. O günlerde İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad, "Yahudi soykırımı efsane" demiş, buna öfkelenen Besnainou da, Avrupalı liderlere, İran ve Ahmedinejad'a, gerekli tüm yaptırımları uygulamaları çağrısında bulunmuştu. Kısa bir süre sonra da Türkiye'ye gelip, Başbakanlığın personelin kullandığı yan kapısından girerek, Erdoğan'la görüşmüştü. Görüşmeden görüntü dahi alınmasına izin verilmemişti ama Besnainou, "Çok ilginç bir görüşmede bulunduklarını" açıklamıştı. Besnainou-Gül görüşmesi ise tamamen gizli tutulmuştu.

İşte bu görüşmelerden sonra Besnainou, 15 Şubat 2007'de İsrail Haaretz Gazetesi'nde bir yazı yazar. Ve bu yazıda, Türkiye ziyaretinde, "Başbakan Erdoğan'a, Ortadoğu'da lider rolü oynayabileceğini" söylediğini açıklar, "İslam dünyası Ahmedinejad'dan daha iyi sözcüyü hak ediyor… Erdoğan'ın, İslam dünyasının sözcüsü olması gerekiyor" diye de ekler. Daha önemlisi Besnainou'nun iddiasına göre, "Erdoğan da bu analizleri" onaylıyordu!..
Davos fethinden sonra İslam dünyası ayakta, Gazze'de Erdoğan'a destek mitingi düzenleniyor… "Hoş geldin İslam dünyasının yeni sözcüsü" diyelim mi?..

DÜNÜRÜ, ERDOĞAN'I "CİBİLİYETSİZ" DEDİĞİ MUSTAFA KEMAL'E BENZETTİ

Erdoğan, Davos'u yakıp, yıkarken, dünürü Sadık Albayrak, anında ve gururla HaberTürk'e bağlanıp, O'nu, Lozan'daki Mustafa Kemal ve İnönü'ye benzetti.

Pes!.. Erdoğan'ın "idolüm" dediği o Sadık Albayrak, "Şeyhülislam Mustafa Sabri" adlı kitabında Mustafa Kemal, arkadaşları ve topyekün Türkler için "cibiliyetsiz-milliyetsiz" dememiş miydi? Mustafa Kemal ve Ankara hükümetini, "kahpelikle, sahtekarlıkla" suçlamamış mıydı?.. Yok, ben ağzımı bozmayacağım!..

Sonuç; Emperyalist güçler Davos senaryosunda var veya yok, ama şu kesin ki Erdoğan, mahalli seçimlere kadar "suratlarına tükürse" kendisine bir şey demeyeceklerini, hatta Peres gibi özür dileyeceklerini biliyor. Bunun verdiği rahatlıkla yağmasa da, esip-gürlüyor. Onların bu mülayimliğinin sebebini herhalde anlamışsınızdır… Türkiye'nin derisini yüzmüş, yüzmüş kuyruğuna getirmişler, ya AKP mahalli seçimleri kaybederse, bütün "emekleri" heba olmaz mı? Gıcırtıları buradan duyulsa da, dişlerini sıkıp, AKP'ye desteğe mecburlar… Sonrası?.. Tabii Türkiye için tufan… Belki Erdoğan için de!..

Meyyal UYGUR

ne güzel senaryo yaff kendin cal kendin oyna tebirk ediyorum nerde sahnelenecek :D

akarme, senin attığın bu mesaj gibi benzerlerini senin görüşündekilerden sıklıkla görüyorum..Konuda yorum yapamayacakları zaman böyle senin gibi gayri ciddi yazılar yazıyorlar..

Şimdi mümkünse yazıda beğenmediğin ya da eleştirdiğin yerler hakkında yorum yap bizde ona göre cevap verelim .

saol @AntidepresaN çok yerinde ve doğru bi yazı olmuş ama milletimiz bunları anlamak istemiyo nedense bunlar hep oyun şu at gözlüklerinizi çıkarında gerçekleri görün biraz

akarme, senin attığın bu mesaj gibi benzerlerini senin görüşündekilerden sıklıkla görüyorum..Konuda yorum yapamayacakları zaman böyle senin gibi gayri ciddi yazılar yazıyorlar..

Şimdi mümkünse yazıda beğenmediğin ya da eleştirdiğin yerler hakkında yorum yap bizde ona göre cevap verelim .

baksana orda sana cevap vermiş gibi gelmiyormu senaryo iştee yazının neresi begeneyim kendin yaz kendin oyna ohh yazarın biri cıkmış bu bundan olmuş şurada bunu yapmış falan filan yalanın biri bin para paranayoyakca yazılar bunun neresine yorum bekliyorsunki sen akılıca bir yeri olsa yapacam ama malesef bu gibi yorumlara maruz kalmaması işten bile değil bunlar komplo teorisinden öteye gidemez vs...

saygılar

Hele millet, "diklenmeye" bu kadar hasret kalmışken!.. Necip milletimizin aklına gelmez ki, Kıbrıs meselesinde, Ermenistan meselesinde, Barzani, Talabani ile ilişkilerde "monşerlik" yapıyorsunuz da, "şimdi ne oldi" diye sorsun. Hele o "Süleymaniye çuval"ı, hatırlar mısınız; "Böyle aklınıza estiğiniz zaman nota verilmez. Müzik notası mı bu?" dediğinde, nasıl da "monşer" olmuştu!..

ey türk milleti ...durmak yok uyumaya devam ...su üstteki olaylar gerçekleşirken nerdeydi tayyip . o zaman ermenistanın basbakanımıydı . neden sesini çıkarmadı

birileri kuduruyor ama hiç işe yaramıcak malesef çünki peygamberimize ve hacca edilen laf ları darbe cıglıkları atıp insanların kanını dökecek olayların zeminin hazırlyanları israil başkanına nasıl böyle konuşuır diyenleri hiç unutmıcazz bundan dolayı kendi senaryolarınızın bize işlemediginide bilin...
bunların cevabını vercek biri varmı aranızda
saygılarr

birileri kuduruyor ama hiç işe yaramıcak malesef çünki peygamberimize ve hacca edilen laf ları darbe cıglıkları atıp insanların kanını dökecek olayların zeminin hazırlyanları israil başkanına nasıl böyle konuşuır diyenleri hiç unutmıcazz bundan dolayı kendi senaryolarınızın bize işlemediginide bilin...
saygılarr

senin nasıl bir dünyan varda ben buna dahil olamıyorum :saskin
peygamberimize hakaretin kralı danimarkada karikatürle yapıldı . senin başbakanın ne yaptı ?
darbe çığlığı atanlarla bu konunun ne alakası var ??
israil basbakanına nasıl böyle konusur diyen kim ?

milli menfaatimiz olmayan bir konu için diğer ülkelerle karsı karsıya gelmeyi istememek tayyipe nasıl böle konusur demekmi oluyor .algılama probleminizmi var .

al sana cevap ama alakasız şeyleri alakasız konularda yazma şimdi sen cevp ver

BOP eşbaşkanı bizdik.
Mason derneklerinden ve Yahudi lobilerinden "CESARET" madalyalarını da alan bizdik...
Parlamento da TÜRK-İSRAİL dostluk grubu kuranda bizdik.
Bu gruba 85 milletvekili verende bizdik.
Daha 3 hafta önce Aynı PERES'e parlamento da el pençe divan duranda bizdik.

Ne rol yapmışız hakikaten.

DEĞİLMİ AKARME?

senin nasıl bir dünyan varda ben buna dahil olamıyorum :saskin
peygamberimize hakaretin kralı danimarkada karikatürle yapıldı . senin başbakanın ne yaptı ?
darbe çığlığı atanlarla bu konunun ne alakası var ??
israil basbakanına nasıl böyle konusur diyen kim ?

milli menfaatimiz olmayan bir konu için diğer ülkelerle karsı karsıya gelmeyi istememek tayyipe nasıl böle konusur demekmi oluyor .algılama probleminizmi var .

al sana cevap ama alakasız şeyleri alakasız konularda yazma şimdi sen cevp ver

nemi alakası var bu yazar chp li dogal olarak komplo teorisi yapılan güzel bir olayı sanki ayarlşanmış güzel bir pilan gibi göstermek için komplo teorileri cıkarıyor bundan dolayıdırki kendi yapılan eski olayları hiç unutmadıgımız hatırlatıyorum bu kadar
danimarkadakine kim ne yapa bilir karikatüristin cezasını zaten allah verdi cıkan bir yangında yanarak ölmüşş onun defderini allah dürdü zaten o konuda merakımızda kalmadı
darbe cıglıklarını unutmadık buda senin zoruna gitmesin unutmıcazda ondan dolayı kendilerini yormasınlar komplo teorileri ile bunları yemeyizz cünki gecmişinde yaptıklarını unutamıyoruzz

BOP eşbaşkanı bizdik.
Mason derneklerinden ve Yahudi lobilerinden "CESARET" madalyalarını da alan bizdik...
Parlamento da TÜRK-İSRAİL dostluk grubu kuranda bizdik.
Bu gruba 85 milletvekili verende bizdik.
Daha 3 hafta önce Aynı PERES'e parlamento da el pençe divan duranda bizdik.

Ne rol yapmışız hakikaten.

DEĞİLMİ AKARME?

sen gene konuşuyon bu sefer uzun uzun cevap vermicem sana diger konuda cevabını verdim sanıyoprum şimdi 2 kez aynı soruyu soruyon git orda bak ne cevap vermişim aynmı soruyu cevaplamak zorunda bırakma

sen gene konuşuyon bu sefer uzun uzun cevap vermicem sana diger konuda cevabını verdim sanıyoprum şimdi 2 kez aynı soruyu soruyon git orda bak ne cevap vermişim aynmı soruyu cevaplamak zorunda bırakma

Sen bi baksana hangi yorumuma cevap verebilmişsin bu güne kadar. İşine gelmeyen konuları dalgaya vurarak aklın sıra kaçıyorsun... Ben bu güne kadar senin mantıksız yorumlarına cevap yazmak gibi bir duruma bile "DÜŞMEDİM" ki sen rüya gördün herhalde...

diye sordum .ama ben sana başbakanın ne yaptı diye sormuştum :D

danimarkadakine kim ne yapa bilir karikatüristin cezasını zaten allah verdi cıkan bir yangında

yanarak ölmüşş onun defderini allah dürdü zaten o konuda merakımızda kalmadı

sen tutmuşsun allah ne yaptı onu söylemişsin :D

ne demek danimarkadakine kim ne yapabilir .bi karikatürcüye karsı cevap veremicek kadar acizmi tayyip yönetimindeki türkiye??

gitsin önce türkiyenin aleyhine çalışan roj tv yi kapattırsın ondan sonra gazzeyle ilgilensin

iş hamasi sözlerle hamas avukatlığına gelince esip gürlüyor .kendi ülkesinin meselesi olan pkk için hangi avrupa ülkesine ne yapabildi söylermisin .

tayyip erdoğan türkiye cumhuriyeti basbakanımı yoksa hamasın avukatımı ?

kuru kuru savunup kendi kendinizi rezil etmeyin bi susun yaw :D

Sen bi baksana hangi yorumuma cevap verebilmişsin bu güne kadar. İşine gelmeyen konuları dalgaya vurarak aklın sıra kaçıyorsun... Ben bu güne kadar senin mantıksız yorumlarına cevap yazmak gibi bir duruma bile "DÜŞMEDİM" ki sen rüya gördün herhalde...

bak sana ne dicem anlamdan yorum yapmak ve sadece okuyup hafızaya gecirmemek sana mahsuz bir şey olsa gerek neden dersen ben sana diger konuda cevap verdim dedim bunda benim yorumuma cevap verdin bende san cevap yazdım gibi bir durum varmı yada ona benzer bir laff ama gende gereksiz mantıksız konuşmalara devamö edecegin için ben kalkıp giderim başbakanım gibi buda kapak olur:D
aynı soruyu sordun ben sana sohbet ettik tatıştık felan demedim yazıyı oku başka konuda bu soruyu sormuştun bende cevapladım şimdi anlamışsındır burda 2 kez gene aynı soruyu cevaplamıcam dedim ama gene sen anlamıcaksın bana düşen kalkıp gitmek olurr

Seni kim ne yapsın ya git işine kendin pişir kendin ye milleti kendine zorla muhatab etmeye çalışma

yazıya gelince

Bu senaryoda oynayan tüm aktörlere teşekkür ediyorum başarılar diliyorum

saygılarr

niye kuduralım kardeşim yıllardan sonra dün gece sahte olduğunu bildiğim halde bile bir kaç saatliğine bile olsa göğsüm kabardı hatta o derece kaptırmışım ki Başbakanın omzuna vurup duran adamada Başbakan yüzüne şöyle bir yumruk patlatsaydı keşke dedim ayrıca İsrail başkanına nasıl böyle konuşur diyenleri banada söylede bende unutmayayım o iyi aile çocuklarını ( bu arada moderatörüm newwave' e sözüm var artık hakaret etmicem ama anladınız siz onu) akat ortada gerçekler var sen ne kadar aksini savunsanda başbakan B.O.P eşbaşkanı ve pençe arkadaşın söylediği bütün eylemleri gerçekleştirniş durumda o yüzden gerçeklere dönme zamanı geldi artık

Bazuuka sen "special edition" musun? Tartışmaya direk balıklama dalıyorsun ? Senin rolün ne bu senaryoda? Amacın ne?

Akarme ben seninle birebir diyaloğa girmedim bile bu güne kadar ki yine girmeyecektim ama kendi çapınızda iddialar atıp beni de bu iddianın bir tarafı yaptığınız için şu an seninle konuşuyorum. Her neyse gören göz kılavuz istemez herkes seni de beni de görüyor zaten kim haklı kim haksız belli.

Bazuuka sen "special edition" musun? Tartışmaya direk balıklama dalıyorsun ? Senin rolün ne bu senaryoda? Amacın ne?

Akarme ben seninle birebir diyaloğa girmedim bile bu güne kadar ki yine girmeyecektim ama kendi çapınızda iddialar atıp beni de bu iddianın bir tarafı yaptığınız için şu an seninle konuşuyorum. Her neyse gören göz kılavuz istemez herkes seni de beni de görüyor zaten kim haklı kim haksız belli.

Amacım senin gibi fırlayarak çıkanların önünü kesmek

Tartışmayı sen mi yönetiyon ayrıca giriş çıkış biletli mi

bu senaryoda roller çoktan kapılmış ben doğaçlama oynuyom bu iyi reaksiyon alıyor

Sen necisin hangi çobanın sürüsündensin

Ölen israil li çocuklar için İsrail'e rest çeken bu Başbakan Dağlıca Baskının'dan sonra Barzani Talabani ve Bush karşısında diplomatik yolları zorlarken dalga geçtiği MONŞER lerden değil miydi?

100 den fazla şehitin ardından ABD ye izin almaya giden, Bush un elini sıkan BOP eş başkanı filistinli çocukları çocuktan sayıyor israil'e rest çekiyor da şehit olan Türk çocuklarının hesabını soracak resti çekemiyor.

Çünkü bu iş diplomasi ile güç ile alakalı değildir.
Çünkü Tayyip yerel seçimler öncesi berbat olan oy oranını düzeltmeye uğraşıyor. Her gün yeni bir yolsuzluğu çıkan AKP lileri unutturmaya çalışıyor.

Filistin saldırılarına gösterilen protestonun insanlıkla falan alakası yoktur.
Bu tamamen AKP nin iç siyaset malzemesi olarak pompaladığı bir çatışmadır.
Rusya'da Çeçenler Okul bastıklarında orada ölen çocuklar için Çeçenlere rest çekti mi bu ülke?
Şehit edilen askerlerimiz için Amerika'ya Irak'a rest çekebildi mi bu hükümet?
Son 20 senedir sadece 2 kere rest çekildi, biri Kardak konusunda Yunanistan'a diğeri Öcalan'ı çıkarmak için Suriye ye...

Bugün Filistin kampanyası gereğinden fazla abartılmaktadır.
Evet Türkiye Filistin i kullanarak İsrail'e baskı yapmalı ve karşılığında ermeni meselesi ve kürt terörü konusunda yahudi lobisinin desteğini almalıdır.
Ülkeler fayda üzerine ilişkilerini sürdürürler duyguları üzerinden değil. Filistinlilerin tarihte bize hiç bir katkısı olmamıştır olmayacaktır da, ama bu konuda israil köşeye sıkıştırılmalıdır ve yahudi lobisinin desteği sağlanmalıdır. Böyle aptalca çıkışlar ile değil politik ve diplomaitk manevralar ile...

Ama bu iş bir propoganda ticareti toplum mühendisliği haline getirilmiştir.
Her televizyonda ölen yetim kalan filistinli çocuklar var. Amaç insanların en doğal duygusu olan dini empatiyi güçlendirmek. Çünkü din temelli bir parti olan AKP nin dini duygulara ihtiyacı var.

Çünkü denzi feneri, dengir mir mehmet fırat ve gökçek tokatlarıyla sersemleyen AKP halkta kaybettiği desteğini dini empati ile yeniden kazanmaya çalışıyor.

Çünkü AKP bu işin özünü çözmüş durumda. Bu ülkede insanların dini duygularını biraz gıdıklaman gerekiyor demokrasiden anlamayan birey olamamış kulların müridlerin ülkesinde. O nedenle sürekli bir dini unsuru ülke gündeminde tutması lazım. Önce türban tartışması, sonra dindar cumhurbaşkanı meselesi ile çatışma ortamına girdi ve kapatma davası ile yargından ültimatom aldı.

Dahili dini çatışma unsurlarını elinden kaybeden AKP tam güç kaybetmeye başlamıştı ki İsrail imdadına yetişti. Yurt dışından bir islam çatışması sanki bu ülkenin sorunuymuş gibi içeriye pompalandı. Medya aracılığı ile sürekli filistinden dram haberleri pompalandı. Sonra cemaatlerin para ve baskı kurma unsurları haline gelen islami yardım örgütleri Filistin kampanyaları düzenlemeye para toplamaya başladılar. Sanki Filistin'de öldürülen komşunun çocuğu gibi bir hava estirilmeye başlandı.
HEM BU ŞEKİLDE NE ORDU NE YARGI DİNİ DUYGULARIN KABARTILMASINA MUHALEFET EDEMEZDİ. LAİKLİKLE ÇATIŞMADAN DİNİ DUYGULARI KABARTMANIN EN ETKİLİ YOLUNU İSRAİL AKP'YE HEDİYE ETTİ.

Şimdi Tayyip son kozunu da oynadı. İsrail e çekti restini müritlerinin gözünde padişah oluverdi. Malum bunların hepsi osmanlıcıdır esasında. Ama olay yerel seçimler meselesidir. Hatta İsrail'e bu şekilde sert çıkmanın da bazı bedelleri vardır. Ve bu bedelleri Tayyip ödemeyecek. Tayyip'in oğluna da bir şey olmayacak, onlar kaba etleri dara düşerse Amerika ya gidebilir nede olsa. Tayyip'in hovarda çıkışının bedelini yine bu ülke insanı ödeyecek.

Oysa Bosna Hersek'te tecavüze uğrayan soykırıma uğrayan insanlar için böyle bir tepki gösterilmedi asla. Hem de Bosna'daki insanları oraya Osmanlı yani biz götürmüştük Filistinlilerden daha yakınlardı bize. Ordusu olmayan Azerbaycan Ermenistan tarafından topa tutulurken kimse kardeşlikten insanlıktan bahsetmiyordu.

Filistin deki saldırılar islamcı siyasetin beslendiği bir güçtür ve kaynaktır. İsrail meselesi ne kadar geç çözülürse islamcı siyaset o kadar güç kazanır o yüzden esasında bu sorunun çözülmesini istemezler. Başbakan inmiş havaalanına basın açıklamasında diyor ki " PEREZ ARADI. SÖYLEDİKLERİ İLE İLGİLİ DETAYLARI YARIN Kİ AÇILIŞTA VERECEĞİM"

Bu da ben yurt dışında bir hava yaptım bunu iç politikada güç olarak kullanacağım diyor. O zaman sorarlar adama acaba sen bu çıkışı içeride artistik yapmak için mi organize ettin diye...

AYRICA İSTANBUL DA HER SEMTTE FİLİSTİN'E YARDIM ALANLARI , KERMESLERİ VAR.
HERKES FİLİSTİN İÇİN PARA TOPLUYOR KİMSENİN ELİNDE MAKBUZ YOK.

FİLİSTİN İŞGAL ALTINDA...
AMBARGO ALTINDA...
TÜRK KIZILAY I BİLE GİREMİYOR...
Peki Filistin için toplanan trilyonlarca lira yardım nereye gidiyor? Nasıl gidiyor?
Bu paraların hesabını kim soruyor.
Verilen paralar Filistinli çocuklara ilaç olarak mı gidiyor, israilli çocuklara roket olarak mı gidiyor bunun hesabını kim soracak?

YOKSA DENİZ FENERİNDEN SONRA İSLAMCI DOLANDIRICILARIN YENİ KOZU FİLİSTİN Mİ?
malum AKP nin hazine yardımı da kesildi. seçim arifesinde propoganda için para lazım...

Büyük ortadoğu projesi için,tüm ortadoğuyu etkileyebilecek
bir olaya ihtiyaç verdı,,oda oldu .
Bu gün izlediğim haberlerde Havaalnınında toplanan kalabalıklara
Türk ve Filistin bayrakları dağıtılıyordu,evinin güzergahında bulunan
yollara karanfiller döşeniyordu. (***Burada susuyorum)

Ha bu arada Havaalanına Ulaşmak için rezil olan vatandaşlarada geçmiş olsun diyorum...

Büyük ortadoğu projesi için,tüm ortadoğuyu etkileyebilecek
bir olaya ihtiyaç verdı,,oda oldu .
Bu gün izlediğim haberlerde Havaalnınında toplanan kalabalıklara
Türk ve Filistin bayrakları dağıtılıyordu,evinin güzergahında bulunan
yollara karanfiller döşeniyordu. (***Burada susuyorum)

Ha bu arada Havaalanına Ulaşmak için rezil olan vatandaşlarada geçmiş olsun diyorum...

hava alanına ulaşmak için rezil olan vadantaşlara çok üzüldük millet olarak.başbakanın onlardan özürdilemesi gerek.siyonist israilin islama açtığı savaşa gereken tavrı koymamalıydı.ölen filistinli müslümanları filistini savunmamalıydı,siz öldürmeyi iyi bilirsin demeseydi siyonistbaşının suratına keşke..terketmeseydi akbabalar zirvesini.bunlar hep senaryo içtenlikle yapılacak bir olay değil.

Geri