Ayyildiz Team Hacked

bu-rock' Alıntı:
ayt ne ki ya bi diş geçirilmeyen hackhell var onun dışında her hack sitesinin kızlığı bozuldu
hehe valla hacklenmeyen bı w.ardom var oda web masterı ıyı bılıyor ama sunu dıcem hachell dıyorsun ama hachelın adını hıc bıryerde duymadım yanı hıc bır faalıyetını gormedım normal bır forum sıtesı gıbı w.ardomda ole ama ayt ve cw en ıyısı heryerde ısmı var gazete olsun basın oldun dunya duydu adını hachell bı faalıyet yapmıyor hack konusunda bır yerlere geldıgını gormedım sadece normal uyeler hack yazıyor

BEYLER BİZ kendimjizi ayrı deil bir Görücez önemli olan bu arenada birlik olmaktır başka bi team diye bunları söyleyemezsiniz Türklük adına bir sürü operasyon yapmış ÖNEMLİ OLAN BU ARENDA KAÇ PARMAĞIN ÇALIŞTIĞI DEİL KAÇ KALBİN ATTIĞIDIR BUNU UNUTMAYIN Kİ BEN BU FORUMUDA O FORUMUDA KULLANIYORUM (NOT : BU Sevinenler yada üzülmeyenler içindir!!!!)

HighTurk' Alıntı:
BEYLER BİZ kendimjizi ayrı deil bir Görücez önemli olan bu arenada birlik olmaktır başka bi team diye bunları söyleyemezsiniz Türklük adına bir sürü operasyon yapmış ÖNEMLİ OLAN BU ARENDA KAÇ PARMAĞIN ÇALIŞTIĞI DEİL KAÇ KALBİN ATTIĞIDIR BUNU UNUTMAYIN Kİ BEN BU FORUMUDA O FORUMUDA KULLANIYORUM (NOT : BU Sevinenler yada üzülmeyenler içindir!!!!)

hight kardesime katılıyorum bende hepsine üyeyim eve arkadasımızın dedigi gibi önemli ole turkıye adına bısey yapmak ve birbirimizi savunma ama görüyorumki millet en iyi ben diyerek birbirine saldırıyor birlik olursak bizim karsımızda kimse duramaz

bu-rock' Alıntı:
ayt ne ki ya bi diş geçirilmeyen hackhell var onun dışında her hack sitesinin kızlığı bozuldu

her hack sitesi derken cyber-warrioru araya katmak istemedin herhalde cyber warrior şu ana kadar hiç hacklenmedi ve türkiyenin en büyük hack sitesi

bluehackman' Alıntı:
her hack sitesi derken cyber-warrioru araya katmak istemedin herhalde cyber warrior şu ana kadar hiç hacklenmedi ve türkiyenin en büyük hack sitesi

evet kardes dedigin gibi cw büyürk bir site ama bi aralar birileri iddaa attı cwdoktoray siteden ayrıldı ondan sonra hacklendi geri döndü siteye diye resimler falan vardı kürthack falan

yani herkez bisey atıyo ortaya bu sanalda cogu kisi şifreyle hack yapıyor kımse adam gıbı oturup program yazan cyok cok az bırılerınde trojenle yada baska bıseyle şifre alıp hack yapıyor boz iş hep

ay yildiz yada baska sey irgilamaz kimseyi
hodri meydan diyorsan böyle hacklenirsin
bilmiyorsan girmeyeceksin bu islere kardesim evinde otur lig tv seyret daha iyi

matrix33' Alıntı:
evet kardes dedigin gibi cw büyürk bir site ama bi aralar birileri iddaa attı cwdoktoray siteden ayrıldı ondan sonra hacklendi geri döndü siteye diye resimler falan vardı kürthack falan

yani herkez bisey atıyo ortaya bu sanalda cogu kisi şifreyle hack yapıyor kımse adam gıbı oturup program yazan cyok cok az bırılerınde trojenle yada baska bıseyle şifre alıp hack yapıyor boz iş hep

yok öle birşey kardeş cwdoktoray hiç ayrılmadı siteden hackliycek bi baba yiğit çıkmadı zaten o sitede oturup program yazan kişilerin ustasıdır cwdoktoray abimiz:clap

alakaya maydanoz;

Intel.com hacklenmiş :S:S

ByCrackeR' Alıntı:
ayt nin eski üyelerindenim gecen yıl ikiye bolundu ve kısa sure sonra hacklendi yapana helal olsun düsmanlıgım yok ayt ye ama cizgilerini onaylamıyorum bölücülüge karsıyız diyorlar tr de okadar bölücü site varken yerli site diye dounmuyorlar yada yapamıyorlar..
bu bir yana tr de okadar ahlaksızca site varken gidip dunyanın öbür ucundaki cicekcinin vs vs siteleri ile ugrasıyorlar önce kendi çevreni temizle derler kendi cevrende okadar ahlaksızca siteler varken görmezden gelinmesini onaylamıyorum benim bildigimden hack lendikten sonra site hic acılmadı sadece tek sayfası var onun dısında üyelik vs vs forum filanda yok hacklenmiyecekte site yoktur bana göre her sitelerin acıkları vardır 1923turk te hacklendi haberleri dolasıyor

http://www.hack-medya.org/index.php?news=399

Sana Katılıyorum BirSürü hack sitesi var ama bişey yapamıyorlar.......

Bu "hack" işi çok mide bulandırıcı bişe. Çok uğraştım site tasarlamak için ama "hack"lemek için hiç browser açmamışımdır. Sadece birkaç önlem için yüzeysel olarak "hack"lenme yollarını bilmek üzere birkaç defa google amcayı ziyaret ettim.
Çocuk işi bunlar beyler, özellikle asp ve phpleri üyeler misafirler tarafından ulaşılabilen siteleri hacklemek pek de zor değil artık. Önemli olan bunları yıkmak değil yapabilmek. Geçen gün Hocuspocusun imzasınında yer alan hackhell linklerinden birine tıkladım, nice sazan "hacker", türkiye karşıtı sitelerin ekmeklerine yağ sürmüş, kendilerini kahraman sanarak. Şunu anlayın artık, internette ırk, devlet, şehir yok. Tüm dünya ulaşabilir o bilgilere.
İnternette varlığını koruyabilecek tek şey dildir. Başka bir şey yok.
Hackhell bile sadece türklerin sitesi değil ama sadece türkçe bilenlerin sitesi bu açık değil mi?
Bu sanal turancılık, olayı çok farklı yerlere götürür.
Bakın bu siteyi hackleyen kişi de videoda itham ve iftiralara maruz kaldığı için yapmış bunu, sırf biraz rating için, içinde sürekli olarak "türk-ü" değerleri barındırıp bunları yaptıklarıyla aşağılayan bir sürü site açılıyor.
Bu adamların umurunda mı allah aşkına "türk veya türkiye" sadece biraz daha rating alma peşinde koşuyorlar.
Bizse burda neler yapıyoruz. Biri, kuyuya bir taş atıyor binlerce üye çıkarma telaşında... Yapıcı olun, yıpratıcı değil.
Bugün belki dünyanıın en tehlikeli hackları türk ama internetten en büyük payı yiyenler amerikanlar almanlar ve japonlar, neden? zira adamlar böyle boş şeylerle uğraşmıyorlar, üretiyorlar geliştiriyorlar.
Sen 1 hafta uğraşırsın siteye sadece bir "Hehe biz hackledik biz yaptık" diye index atarsın. pc başından kalktıktan sonra sigaraya paran kalmamıştır.
Adam bir hafta uğraşır, harika bir site yapar parasını da kazanır. Hack mack geçin bunları artık...
Yapabileceğiniz tek şey ufak bir index atmaktır o kadar, adam yine yedeğinden yükler siteyi çok mu zor?
Bakıyorum şimdiki ufak tefek yeni forumlara. Adamlar ya yere göğe sığdırmıyorlar türk insanını ya da aşağılıyorlar. Neden peki?
Sebep ortada, sırf biraz daha üye almak için duyarlı olduğumuz konularda bizi dürtmek için, kanmayın böyle şeylere.
Hergün başka bir php sitesi forumu hackleniyor, ama php dilini bulan adam hala yüzyılın dehaları arasında yerini koruyor.
Uğraşmayın böyle şeylerle, açık söylüyorum heyecan yapan çoluk çocuğun işidir.
Saygılar Sevgiler.

Ayyıldız Team Bence Çok Farklı Bir oluşum...

bluehackman' Alıntı:
ya saçmala hot-hackers kaç tane sitenize basmıştı hatırladın mı unuttunuz heralde o günleri bıraksana sen ya c-w hacklenmemiş :) sadece gülerim

matrix33' Alıntı:
hehe valla hacklenmeyen bı w.ardom var oda web masterı ıyı bılıyor ama sunu dıcem hachell dıyorsun ama hachelın adını hıc bıryerde duymadım yanı hıc bır faalıyetını gormedım normal bır forum sıtesı gıbı w.ardomda ole ama ayt ve cw en ıyısı heryerde ısmı var gazete olsun basın oldun dunya duydu adını hachell bı faalıyet yapmıyor hack konusunda bır yerlere geldıgını gormedım sadece normal uyeler hack yazıyor

arkadaşım ****** u unutmuşum ama onun dışında büyük geçinen tv çıkan sitelerin hepsi index yedi sen hem burdaki paylaşımları baktınmı en küçük örneği casus yazılımlar konusu ne kdr emek verilmiş sadece defacedle hack sitesi olunmaz kaldıki iş hacke gelirse [ yalakalık la alakası yoq !] darkangel dan iyisini de bilmem

Ayyildiz Team kımse alay edemez bız kımız herkez gordu mod vs admın yok heralde sıtede boyle baslık koyuluyor (Ayyildiz Team Hacked)

djyasin22' Alıntı:
Ayyildiz Team kımse alay edemez bız kımız herkez gordu mod vs admın yok heralde sıtede boyle baslık koyuluyor (Ayyildiz Team Hacked)

hacklenirseniz yazılır sizin özelliğiniz ne ki hacklenince yazılmayacaksınız ?

messii' Alıntı:
iyi olmusss :D kim yaptı ise eline sağlık

lan a.q sen nasıl konusuyon oyle bır turk grubu hakkında akıllı konus ayt tım hakkında yoksa aklını alırlar

bu-rock' Alıntı:

sen ayt tım hakkınad ne bılıyorsun kı ayt tım hakkında boyle bır yargıya vardın turkıyenın en baba hakerlerı o sıteye uyeydı unutma

bu-rock' Alıntı:
hacklenirseniz yazılır sizin özelliğiniz ne ki hacklenince yazılmayacaksınız ?
turkıyenın ınternettekı en guclu savunucularıydıözelligi bu kardesımm onlar hackler ayt tekrar acar :goz:

onlay' Alıntı:
lan a.q sen nasıl konusuyon oyle bır turk grubu hakkında akıllı konus ayt tım hakkında yoksa aklını alırlar

sen ayt tım hakkınad ne bılıyorsun kı ayt tım hakkında boyle bır yargıya vardın turkıyenın en baba hakerlerı o sıteye uyeydı unutma

turkıyenın ınternettekı en guclu savunucularıydıözelligi bu kardesımm onlar hackler ayt tekrar acar :goz:
sen onların koruyucu meleğimizin türkiyenin en baba hacker larıymış server rootla hacker olunmaz aslan :) davs cı isko dan davs örendiler die tr nin en iyilermi oldular de get ya

bu-rock' Alıntı:
sen onların koruyucu meleğimizin türkiyenin en baba hacker larıymış server rootla hacker olunmaz aslan :) davs cı isko dan davs örendiler die tr nin en iyilermi oldular de get ya
kocum ben bır zamnlar onların sıtesıne uyeydım ne ogrendımse onlardan ogrendım ben yemek yedıgım kaba s..mıyom hıc degılse sımdıde hackhelden bırseyler ogrenıyoz hackhell hakkındada boyle seyler deseler nıye tepkı gosterırım tamam mı koc:durdurun

onlay' Alıntı:
kocum ben bır zamnlar onların sıtesıne uyeydım ne ogrendımse onlardan ogrendım ben yemek yedıgım kaba s..mıyom hıc degılse sımdıde hackhelden bırseyler ogrenıyoz hackhell hakkındada boyle seyler deseler nıye tepkı gosterırım tamam mı koc:durdurun
kocum fln terbiyeni takın bu 1.si 2.si sana o bildiklerini öretenler sanalda yoqqen daha tr de 3 tane hack sitesi varken ben onlardan birinde admindim ;) tmm mı aslan kumda oyna olayıda uzatma istersen pm den msn atıyım kim oldumu anlarsın !

bu-rock' Alıntı:
kocum fln terbiyeni takın bu 1.si 2.si sana o bildiklerini öretenler sanalda yoqqen daha tr de 3 tane hack sitesi varken ben onlardan birinde admindim ;) tmm mı aslan kumda oyna olayıda uzatma istersen pm den msn atıyım kim oldumu anlarsın !
madem onlar yoktu alemde sen ogretseydın ozaman hem ben uzatmıyom terbıye dıyorsun hala aslan felan dıyorsun pmden msn atıyım derken tehdıtmı teklıf mı:goz:

Geri