kimseyi tehtid etmem tehdit korkakların işidironlay' Alıntı:madem onlar yoktu alemde sen ogretseydın ozaman hem ben uzatmıyom terbıye dıyorsun hala aslan felan dıyorsun pmden msn atıyım derken tehdıtmı teklıf mı:goz:
pm atmak için rütbem yetersizmiş bide sen dene istersen :Sonlay' Alıntı:bu-rock bana msn'ni pmden verır misin?
valla benımde rutbem yetersızmıss :S sanırım sen kayserılısın degılmııbu-rock' Alıntı:pm atmak için rütbem yetersizmiş bide sen dene istersen :S
baaa abowww hemşerimiyiz yoqsam hı söle bakiyim ?onlay' Alıntı:valla benımde rutbem yetersızmıss :S sanırım sen kayserılısın degılmıı
ayt yokken [ 1998 civarı ] server hacki bilen kişi sayısısı bi elin parmağını geçmezken millet sitenin sonununa kod ekleyip panele ulaşmaya çalışırken mirage domain hacked yapıodu bi gecede 17 tane pkk domainini hackledi ayt kim ki bize hack öretecek ?fg42' Alıntı:Bu ayt nın hacklenmesıne sevınen arkdaslar kendı kendınızı avutmayın Hepiniz hack(!) yapmasını ayt den ogrendınız sımdı bı yerınız mı kalktı bu arada erne denılen kendını hacker zanneden yaratık senın hack-medya ya yaptıgın ............... kımse unutmadı erne hakkında kucuk bır dıp not:
arkadaslar bu ınsan bır kurt olup kurt mıllıyetcılıgı yapmaktadır sızde kalkmıs bu kısıye destek verıyorsunuz yoksa sızdemı kurtsunuz baskaları para ıcın savasırken bız bayrak ve TURKCULUK ıcın savasıyorduk anlayan anladı
Not: Erne nın gercek bılgılerı nı ısteyen olursa pm atsın bu kısının nasıl bır ınsan oldugunu herkes gorsun
bu-rock' Alıntı:baaa abowww hemşerimiyiz yoqsam hı söle bakiyim ?
ayt yokken [ 1998 civarı ] server hacki bilen kişi sayısısı bi elin parmağını geçmezken millet sitenin sonununa kod ekleyip panele ulaşmaya çalışırken mirage domain hacked yapıodu bi gecede 17 tane pkk domainini hackledi ayt kim ki bize hack öretecek ?
fg42' Alıntı:arkadaslar bu ınsan bır kurt olup kurt mıllıyetcılıgı yapmaktadır sızde kalkmıs bu kısıye destek verıyorsunuz yoksa sızdemı kurtsunuz baskaları para ıcın savasırken bız bayrak ve TURKCULUK ıcın savasıyorduk anlayan anladı
merol87' Alıntı:fg42 benim pm atma yetkim yok erne nin gerçek kimliğini bana atar mısın
arkadaşım sence erne nin kürt olması mı yanlış yoksa kürt milliyetçiliği yapması mı yanlış
kürt olması yanlış diyorsan Müslümanım deme
milliyetçilik yapmaksa yanlışlık o yanlışı heppimiz yapıyoruz(yazına bak)
bu-rock' Alıntı:baaa abowww hemşerimiyiz yoqsam hı söle bakiyim ?
ayt yokken [ 1998 civarı ] server hacki bilen kişi sayısısı bi elin parmağını geçmezken millet sitenin sonununa kod ekleyip panele ulaşmaya çalışırken mirage domain hacked yapıodu bi gecede 17 tane pkk domainini hackledi ayt kim ki bize hack öretecek ?
vatanını bayrağını savunmayan vatan hainidir öyle düşünüyorsan katılıyorum sana.fg42' Alıntı:kardes yazımı tekrar oku ozellıkle en son ıkı kelımesını "anlayan anladı" mılleyetcilikten kastım vatanını mılletını sevmektır eger bu mıllıyecılık ıse ben mıllıyetcılıgım bır dıger husus ınsan kurt olmus rum olmus ermenı olmus hıc onemlı dııl benım ıcın ınsan olması onemlıdır
benım bır cok kurt arkadasım olmustur su anda da vardır ama onlar adam gıbı ınsanlar onların bana soyledıgı bır sozu sızınle paylaşmak ıstıyorum " beni o orosbu cocuklarıyla karıstırma" bana bunu bır kurt soledı benım burdakı butun bahsettıgım kısıler yedıgı yere ıhanet edenlerdır saddamın elınden turkıye kurtardı yemek verdı ıcırdı kısacası halkım dedı ama su anda yaptıkları seye bak kurdistan mıs sence bu adalet mı
merol87' Alıntı:vatanını bayrağını savunmayan vatan hainidir öyle düşünüyorsan katılıyorum sana.
kurtuluş savaşında bu vatan için türk kürt beraber savaşmadı mı savaştan sonra Atatürk kürtleri bi tarafa atıp ne mutlu türküm diyene dedi (yaptığı en büyük hata). Atatürkün ölümünden sonra inönü doğuda katliam yaptı türkçe bilmeyenleri katletti fakat bunu kimse bilmiyor
kürdistanı kurmak isteyenler amerika ve israil tarafından kandırılan cahiller yada tarihte yapılanlardan öcünü almak isteyenler ama akıllı olan kürtler zaten kürdistanın kurulmasını savunmuyor çünkü bu hem kurtuluş savaşında şehit olan atalarına hemde Türkiye Cumhuriyetine ihanet olur
ne mutlu ki Türkiyeliyim
onlay' Alıntı:bu-rock senı bırazcık arastırdım kayserılı odugunu ogrendım sanırım kayserı lısesınden mezunsun oyle mı evet hemserı cıktık yaw sans bak :biggrin
konuyu artık uzatmak istermiyorum ama c-w de yeteri kadar sağlam olsaydı hothackers dan 7 sitesine birden yemezdi ayt de hacklendi gördün gibi hackhell taş gibiburik1905' Alıntı:arkadaşlar bu ülkede ülkenin güvenliğini sağlamaya çalışan AYT hacklendi die nie mutlu oluoruz anlamadım :S ben bu ülkede 3 isim duydum hackhell-cyber warrior-ay yıldız hacked team en etkilisinide cyber warrior olarak biliorum cwdoktoray abi sağolsun![]()