Atatürk Suçludur!..Neden mi?..

Bir Yazıda Türkiye'nin Ne Olduğu Ancak Bu Kadar Güzel anlatılır ve Gözler Önüne Serilebilir... Tşkler...

ARKADASLAR sizlere bazi seyleri yazmamais arkimiz ulu onder M.Kemal Ataturk bazi hatalar yapmis bu hatalardan biri osmanlidan kalan resmi kagitlari bulgaristana satmis.....
ve ben onlari gordum cunku bulgaristanda yasiyorum//
bizim ilk kuranimiz turkceye cevrildigi zamn fransizcadan cevrilmis peki bunlari biliyomuydunuz ataturk hic bir zaman saygisizlik etmedim ama bunlari da bazi hatalari HATASIZ KUL OLUR MU ???
soyleyin bana

sellow kardesim sadece bizim ulkemizde problem turban bunu biliyon hangi ulke su ana kadar problem yapmis eger yaptiysada bizim rektorlerimiz olacak kisiler tarafindan bole konular meydana gelmektedir .......................ataturkumuz hic bir zaman suclu deil ama bazi hatalri var ve onun izinden gitmeye calisiyoz diyen insanlar yalan soliyor turkiyeyyi dinsizlige itmeye calisiyor bunu da bole bilin cunku insan yurtdisinda yasadigi zmaan hersey daha acik gozukuyor saygilar ..........

yazı hakkında birşey soylemiyecegim zira yazı 1991 de cumhuriyet gazetesinde yazılmış..ve de ilhan selcuk tarafından...

cok eski bir koşe yazısı ona gore yorumlar gelse daha mantıklı olur sanırım....

_мαѕυм_;3076930' Alıntı:
yazı hakkında birşey soylemiyecegim zira yazı 1991 de cumhuriyet gazetesinde yazılmış..ve de ilhan selcuk tarafından...

Neden 91'de Cumhuriyet vardı şimdi yokmu ?
91'de şeriat istiyorum naraları atanlar vardı şimdi yokmu ?
Bu yazıyı 20 sene sonra aynen koy foruma yine aynı şeyler geçerli olacaktır .
:goz:

Yazı cuk oturmuş .
Yine bu Tür yazılardan AtaTürk'ten ve onun kurduğu Laik Cumhuriyetten haz etmeyenler kendilerini belli etmişler .
Başlık Sorosçulardan , Osmanlıcılardan , Şeriatçılardan , Mandacılardan geçilmiyor
( tabi açık açık söyleyemiyorlar biz bunları istiyoruz diye . Neyse boşverin )

AtaTürkün kurduğu Cumhuriyet hepimizin , Ona sahip çıkmazsak IRAK , AfganisTan
( yakında İRAN ) gibi örneklere bakıp Cumhuriyetimizin ne hallere gelebileceğinin anlanması gerekiyor .
Ama İngiliz mandası sizin yaptığınızı yapmazdı gibi Saçma sözler sarf edenleri Destekleyenler , bunları göremiyor .

Cumhuriyetimize Sahip Çıkalım . . .

Çok güzel bir konu ve o kadar da güzel yazılımş.Teşekkürler.
Bilimi insanı hayvan olarak tanımlıyor diyenlere gelince:

Bilimsiz din kör,dinsiz bilim ise topaldır.
Albert Einstein
İkisini sentezlemek(Ki çoğu konuda ikisi de aynı şeyi söyler,Bilim Allah'ın bir kelamıdır.) de bize kalıyor

ya arkadaslar forumdakınlerın bazılarının beynı yıkanmıs bır humenıyı sevıyorum dıyen kız kendı konusmuyor onu konusturuyolar bunu anlamıcak kadar saf olmayın o kız kım kı arkasında guc olmadan boyle konusabılsın 2 dın ve devlet ıslerını bırbırınden ayırın dıyen ataturk dını sallayın laık olun demedı cahıl adamlar topllugu ataturke dınsız dıyenler ataturkun fetva verdıgını bılmeden konusuyor dın konusuna gelınce bazıları dınle ınsanları sonmuruyor ama bazı saf arkadaslarımız anlamayıp dınsız dıyorlar bırbırlerıne ırakdakı gıbı yapacaklar dısarı kız arkadasınla cıkınca kırbac cezası verılecek dınle ortalıgı somurecekler ve saddam gıbı basta kalmak ıstıyorlar sankı o dındar dedıgınız adamın cokta umrunda dın dındarım dıye gezınen adam eger vatanı soyuyorsa yetımın hakkını yıyorsa allah belsaını versın ole dındar adamın eger bız oss sınavına hazırlandıgımızda unıversıte sayısı az dıye dısarıda kalıyorsak ıstanbul baskanı hatalı bır altgecıt projesıyle benım 23 mılyon dolarımı yıyorsa allah onada onun hesabını sorsun ben hakkımı helal etmıyorum eger bugun gazete de polıs cınnet gecırıp kendını oldururken bole dusuncesız ınsanlar benım ınsama benı koruyan bu ınsana bu calısma sartlarını bu maası mubah goruyorsa allah onlarında belasını versın demın dedıgım gıbı kanald haberde cıktı yanlıs alt gecıt projesınden 23 mılyona yakın paramız gıttı daha bunun cezası felan var o parayla kac tane unıversıte yapılır yada sunu soyleyın TURKIYENIN BASINDAKI ADAMLAR BU KADAR SALAK MI DA BOYLE APTALCA BIR PROJEYI ONAYLADI YADA ISIN ICINDE BASKA IS MI VAR gelelım cehepelı adama ıste ben buna sınır oluyorum baykal her basın toplantısı vs vs de ataturkun adını agzına alıyor ataturkun ustunden prım yapıyor baykalında umrunda degıl ataturk receptayyıp herseyde allahı karıstırıyor buda yanlıs bızde bır laf vardır once esegını bagla sonra allaha duga et dıye bırı hep essegı baglıyo bırı hep dua edıoo recep tayyıp erdoganı ne kadar sevmesemde cok guzel bır lafı vardı TURKIYE CUMHURIYETI BASBAKANI SEREFSIZ DEGILDIR baykal olsun baskası olsun sevmesede onunla konusurken dıkkatlı olmalı cunku sadece bızı yaralıyor ıste boyle dınden anlamayan dındarlar la ataturkten anlamayan ataturkculer kavga edıyor toplum 2 ye bolunuyor sıze sunuda soglıyım o kadar sehıt haberı gelırken neden turban olayı patlak verdı yada neden sehıt haberlerı yasaklandı bunların hepsı duzmece turban felanda duzmece kmısenın umrunda mı sanıyorsunuz turbanı cıkarları olmasa boyle yaparlarmı dındarım dıye gecınen o adamları hadeı bır saat yanlız bırakın adrıana lımayla yada gusel bır bayanla bakın ne dındarlıgı kalır ne baska bırsey demem o kı bırbırınıze dusmeyın arkadaslar ne olursa olsun bu ulke hepımızın hepbırlıkte yasamalıyız eger bız bırbrımın altına tas koyarsak elın oglu ıraktakı gıbı bomba sallar bız hepten gıderız
he sunuda soylıyım ben ne sagcıyım ne solcu ne dındarım ne laık ne ataturkcu bırakın bukadar laıkım dıye dındarım sagcıyım solcuym dıye gecınıp vatanı bu hale getırenlerın arasında ben hıcbır kımseyım nedersenız dıyın vatan haını sagcı solcu sagsol ortaya karısık dındar laık laıkdındar ortaya karısık ne derseniz diyin ama bu vatan hepımızın bunu unutmayın sagcısıyla solcusuyla dındarıyla laıkıyle rapcısıyler rockcısıyla muslumcusuyle femınıstıyle egoıstıyle mazosıst ı ıle bu vatan hepımızın son olarak ataturkun bır lafıyla yorumuma son verıyım SOZ KONUSU VATAN ISE GERISI TEFERRUATTIR

(oh be ıcımdekılerı kustum sonunda bı yere)

Neden 91'de Cumhuriyet vardı şimdi yokmu ?
91'de şeriat istiyorum naraları atanlar vardı şimdi yokmu ?
Bu yazıyı 20 sene sonra aynen koy foruma yine aynı şeyler geçerli olacaktır .
:goz:

Yazı cuk oturmuş .
Yine bu Tür yazılardan AtaTürk'ten ve onun kurduğu Laik Cumhuriyetten haz etmeyenler kendilerini belli etmişler .
Başlık Sorosçulardan , Osmanlıcılardan , Şeriatçılardan , Mandacılardan geçilmiyor
( tabi açık açık söyleyemiyorlar biz bunları istiyoruz diye . Neyse boşverin )

AtaTürkün kurduğu Cumhuriyet hepimizin , Ona sahip çıkmazsak IRAK , AfganisTan
( yakında İRAN ) gibi örneklere bakıp Cumhuriyetimizin ne hallere gelebileceğinin anlanması gerekiyor .
Ama İngiliz mandası sizin yaptığınızı yapmazdı gibi Saçma sözler sarf edenleri Destekleyenler , bunları göremiyor .

Cumhuriyetimize Sahip Çıkalım . . .

yeni yazlımış bir koşe yazısı olarak gosterilmesini hoş karsılamadım sadece..alıntının kimden oldugunu yıllanmış bir yazı ise tarihi de belirtilsin istedim..

merak etme cumhuriyetimize sahip cıkıyoruz ama her Ataturk lafının gectigi yerde siyaset yaparak yapmıyoruz ...biz cumhuriyetmize aynı zamnda bu ülkenin degerlerine sahip cıkıyoruz...

_мαѕυм_;3076930' Alıntı:

yazıyı okusan anlarsın dicektim ama işinize gelmeyeni okumuyorsunuz :durdurun

yazıyı okusan anlarsın dicektim ama işinize gelmeyeni okumuyorsunuz :durdurun

yazıyı cok daha once okuduydum merak etme...Yazıya gelince İlhan Selcuk u sevmiyorum yazılarını da sevmiyorum ama 40 yılın başı guzel noktalara deginmiş o da ayrı...

türkün yobazı bile gavurların egemenliği altında yaşamaz

osm. imp yobazmıydı

osmanlının gerileme dönemi hariç osmanlıda yobazda yoktu dini kullananlar da yoktu ve dini kullanan adi din adamlarının peşinden koşanda yoktu bir tutma o günle bu günü.bugün millet tamamen dinle alakası olmayan üçkağıtçıların peşinden gdiyor ve bunlara kimse müdahele bile etmiyor.şuan bu konudaki atatürkü sevmeyenler de bu yobaz din adamlarının eserleridir.Atatürke beton kemal diyen nurcu adilere kim öğretmiş bu lakabı merak ediyorum

Bir taraf Atatürk'ü alır arkasına siyaset yapar birde arkasında Dini alıp siyaset lafanlara sövmeden bırakmaz.

İki kutup haline getirilmeye çalışıyoruz.
Bir taraf aziz Atatürk'e düşman edilmeye çalışılırken,diğer taraf Rabbin emir ve yasaklarına karşı çıkıyor!

Sanki bu değerler hepimizin değilmiş gibi mahallede köşe kapmaca oynayan çocuklar gibiler.
Birbirlerine laf etmekten başka işe yaramıyorlar.
Hani çözüm yolları nerede ?

İki tarafta da ortaya çözüm atanlar var mı ?

Hele birde konuşurlarken saçmalamıyorlar mı :durdurun

aynen bunlara da katılıyorum

Çözüm Yolu Haa !
Birilerinin Keyfi Öyle İstior Diye Genç Kızlarımızın Başı Açılmaya Çalışılıyo Ve Bu Na İlericilik Deniyo
Önder Sav Çıkıyo Peygamber Efendimize(S.A.V.) Hakaret Ediyo Bu Nada İlericilik Deniyo Oh Ne Ala
Elalemin Oğlu Geliyo Senin Burnunun Dibine Kilise İnşaa Ediyor,Ne Güzel Bu Da İlericilik,
Ama Senin Konuşmanda (CAMİİ) Kelimesi Ya da (İSLAMİYET) Geçerse Ya da Dinini Özgürce Yaşamak İstersen Gerici Oluyorsun.
Çözüm Yolu Sadece Kendi İstekleri İçin Değil ,Toplumun Genellinde Çözüm İsteyenler İçindir

yobazlar varsa dini kullanıp hain planları olan milletde onların peşinden utanmadan koşuyosa müstehak
önder sava ilericidir diyen yok abartma istersen
kiliseleri yapanlar dinler arası diyalogcular.yani siyasi kanat akp,fikri kanat nurcular,ikisinin toplamı ve hizmet ettiği yer abd ve vatikan
cami islam kelimesini her yerde geçirirsen özellikle de seçim meydanında öyle olursun tabi.akp seçim bürosunu erzurumda caminin çay ocağına kurmuş başka yer yok gibi .bu ne demektir.al sana istismar al sana yobazlığın en canlı örneği
toplumun geneli önce yobazların peşinden gitmeyi bıraksın.

atatürk kuranı türkçeye çevirmiş ki okusun anlasınlar diye.o zamanın yokluğunda 10000 tane bastırmış kendi cebinden elmalılıya yazdırmış.kimse bu adamın kymetini bilmiyor.yobaz dinciler yüzünden kimse atatürkü sevmiyor humeyniyi seviyor.hepsini burdan lanetliyorum.....

YANİ İNSAN DİNİNİN EMRETTİĞİ ŞEKİLDE YAŞAMAYA ÇALIŞIYORSA BU ÇAĞA UYGUN OLMUYOR MU?TOPLUM KURALLARINDA BAŞÖRTÜSÜ ÖZGÜRLÜĞÜ YOK MU?YOKSA BEN BÖYLE ÇAĞDAŞLIĞIN İÇİNE ....

kardeş islamı yaşamaya çalışmıyoruz toplum olarak .yada en kolayı ne okuyor araştıryoruz hiç bişey yapmıyoruz.şıh şeyhin ağzına bakıyoruz.o ne derse yapıyoruz.dinle alakası olmayan onlarca iş yapıyoruz.dini siyasete alet ediyor birileri ve toplum olarakta gidip bunlara oy verip iktidar yapıyoruz.halk gafletteyse bırakta anayasa mahkemesi gereğini yapsın.önce millet değişsin bu huyların dan vazgeçsin .o zaman anayasa mahkemesi hiç bişey diyemez sen rahat ol

Arkadaşlar biri çıkar Peygamber efendize hakaret eder kimsenin gıkı çıkmaz adam ilericidir herkes onu destekler ki bu herif bir milletin vekikilir (benim değil) .Sonra bir kızımız hür ve özgür olarak (!) derki ; ben atatürkü sevmiyorum hemen hakkında soruşturma ve dava açılır....! burası Türkiye.
bu arada yolyardim o sözünü sana layık gördüm sen kimin neresinden ayrılamak istemiyorsan orda kal. ben yolumu buldum yolum Allah yoludur .Önderim Resulullahtır....

ne zaman toplandın da peygambere hakareti protesto ettin seni engellediler bu ülkede he.devlet laiktir.din adına bir işlem yapamaz ancak hoş olmadığını bildiren yazı gönderir.kusura bakma .ne zaman miting yaptında halk arkanda olmadı bu konuda

senin o atatürkü sevmiyorum diyen kızının ben varyaaa.............

soruşturma değilde o kızı ıraktaki demokratik ortama bırakacaksın .ordan gelsin amerikan pijijle türkiyeye.amerikan askerleri ona göstersin demokrasiyi .bi düzine çocuk doğurunca amerikan conilerinden o zaman görür demokrasiyi.atatürkü en çok seven kişi kesilmezse ben hiçbişey bilmiyorum...

bizim yolumuz da Allah yoludur .Bizimde manevi liderimizdir tabiki Resulullah. ama atatürk te peygamberimizin verdiği mücadeleyi yani emperyalizme mücadele vermiştir .ne için bu ülkede yaşayan müslüman insanlar için.eğer atatürk dinsiz olsaydı ne kadar müslüman varsa keserdi dışardan dinsiz getirirdi ülkeye .saçma sapan duygu sömürüsü yapmayın burda yawwwww

benim vatansever kardesim. ben simdi seni elestirecem. amma sakın gücenme cunku sen iii niyetinden bu yazıyı yazdın.
bak gusel kardesim ben atatürkü sevmiyom humeyniyi sewiyom diyen kız warya bu lafı icinden gelerek demiyor.bu lafı ona ezberletmişler .bu bir
sen heralde chplisin bak simdi ne diyecem sana. chp vekilleri güya atatürkcü.dinden uzak,demokrat,devleti dinin üstünde tutan,milliyetci.....B u kişiler atatürkün kuranı kerimi ezbere bildiğini halktan saklarlar.bu iki
bir programda chpli üniversite öğrencisi(okumus,öğrenmiş,medeni,laik,cumhuriyetci) arkadasımız yanında turbanlı bir kız oturuyor diye rahatsız oluyormus.nie kardesim . hani chpliler demokrattı,dayatmacı değildi.bu 3
chpliler dtpye dokunamıyor amma akpartinin kapanması için gecegündüz uyumuyor.
bebek katili aponun yandasları mecliste dolanırken baska bir partiye dava acmak milliyetcilikmidir.
önce dtp kapatılsın ,sonra akpartiyide kapatın kardesim. ben burda akpartiyi sawunmuyorum.akpartili değilim zaten

iyide o dtp lilerin meclise girmesini sağlayan da akp. tayyip kendi sicil bozukluğundan meclise giremediği için düzenleme yapıldı .yasal engel kaldırıldı o yasa ile dtp meclise girdi.önce akp kapatılsın dtp zaten bi b...k değil

ARKADASLAR sizlere bazi seyleri yazmamais arkimiz ulu onder M.Kemal Ataturk bazi hatalar yapmis bu hatalardan biri osmanlidan kalan resmi kagitlari bulgaristana satmis.....
bizim ilk kuranimiz turkceye cevrildigi zamn fransizcadan cevrilmis peki bunlari biliyomuydunuz ataturk hic bir zaman saygisizlik etmedim ama bunlari da bazi hatalari HATASIZ KUL OLUR MU ???
soyleyin bana

sellow kardesim sadece bizim ulkemizde problem turban bunu biliyon hangi ulke su ana kadar problem yapmis eger yaptiysada bizim rektorlerimiz olacak kisiler tarafindan bole konular meydana gelmektedir .......................ataturkumuz hic bir zaman suclu deil ama bazi hatalri var ve onun izinden gitmeye calisiyoz diyen insanlar yalan soliyor turkiyeyyi dinsizlige itmeye calisiyor bunu da bole bilin cunku insan yurtdisinda yasadigi zmaan hersey daha acik gozukuyor saygilar ..........

sen ne saçmalamışsın .fransızcadan bile çevrilse bütün dönemin dini liderleri tarafından saygı duyulan tasdik edilen bir kişi yani Elmalılı Hamdi Yazır tarafından hazırlanmış.isterse ermeniden çevrilsin .o zamanın yokluğunda atatürk kendi cebinden 10.000 tane bastırmış bunları da sen bilmiyorsun galiba.

doğru atatürkü dinsiz gibi gösterip bu ülkeyi dinsizliğe götürmeye çalışanlarda var.hatasız kul olmaz .atatürkün de hataları olabilir ama ben inanıyorum ki bu bilerek olmamaış olan hatalardır yada elde olmayan nedenlerden dolayı oluşmuş şeylerdir .atatürkün bile bile yanlışın içinde yer alcağına inanmıyorum kesinlikle ve inanmam

Bir ramazan günü anadolu'nun herhangi bir kasabasında kim ağzında sigara ile dolaşabilir weya bir açık lokanta bulabilir ki öğlen yemeği yesin ? Fatihte hangi kız mini eteğiyle rahatça dolaşabilir ? Okula gönderilmeyen kızların sayısı milyonlar ile ifade ediliyor mu ? Bir erkek şort giyipte mahallesinde gezebilir mi ? Belediye tesislerinde neden alkol werilmezler ?
Bunun gibi yüzlerce örnek werilebilir. Daha onlarca şey yazılabilir. Hala Türkiye'nin dinsizleştirildiğini iddia eden warsa Allahtan onun için akıl sağlığı dilerim. İnsanlar üzerinde çok ciddi dini baskılar war. Yukarıda belirttiğim örneklerden bazılarını bende beğenmiyorum ama karşınızdakine saygı göstermeyi öğrenmediğiniz sürece kimseden saygı beklemeyin. Saygı, göstermeyi öğrendikçe başkalarından alabileceğiniz birşeydir. Medeniyetin we modernliğinde mutlaka olumsuz yanları wardır. Dünyada hiçbirşey mükemmel we sonsuz değildir. Tek istisnası Rabbimizdir. Ama bu demek değil ki modernleşmemeliyiz. Din ile bilimi karıştırmayın. Muassır medeniyetler sewiyesine çıkmaya özen gösterin. Buradaki amaç Türkiye Cumhuriyeti we Dewletini ileri götürmektir. Kişisel isteklerinizi özel hayatınızda yaşamakta özgürsünüzdür ama bunları karşınızdakine dayatmaya weya empoze etmeye başladığınız zaman bilimde örnek werilen haywanlık sıfatını kazanırsınız.
Mozart'ın Türk Marşını yazmadan önce sünnet olduğunu, Edison'un ampül'ü bulmadan önce yatsı namazı kıldığını weya Marconi'nin telefonu keşfetmesinin sebebinin kutsal hac ziyaretinden önce annesinden helallik almak olmadığı bellidir. Yine de bu insanlar tarihe geçen insanlardır. Müslüman olup olmaması onları suçlu weya suçsuz, iyi weya kötü yapmaz. Böyle saçma sapan kategoriler yapmak çok tehlikeli bir süreçtir. Aynı şekilde her inançlı insanı, camiden dışarı her adımını atanı potansiye Usamel olarak görmekte aynı şekilde hatadır. Hoşgörü hepimiz için lazım. Önyargılarımız olduğu sürece, fikrisabitlerimizden kurtulmadıkça özgürlük we demokrasiye ulaşmamız imkansızdır.
Osmanlı Dewleti için günümüz uyarlaması oldukça anlamsız bir tartışma. 600 yıllık bir imparatorluk yaşandı bitti. Tarihte büyük izler bıraktılar. Bunların olumsuz yanlarından ders çıkartmalıyız. Olumlu eserlerini ise tüm dünyaya göstermeliyiz. Geçmişte yaşayanın geleceği yoktur .....

MÜCADELEYE DEVAM KARDEŞŞŞ.İŞİME GELMEZ.BİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ.ELBET BİR GÜN İSTEDİĞİMİZ GERÇEKLEŞECEK.

KOLAY GELSİN

KARDEŞ ADINI BİLMEDİĞİN ŞEY HAKKINDA YORUM YAPMA O ZAMAN SENDE
YOKSA BAŞ ÖRTÜSÜNÜ SANA TAKACAKLAR DİYE Mİ KORKUYOSUN KORMA KORMA SANA TAKMAZLAR :)

KARAKTERİN BU MESAJINLA BELLİ OLDU ... SEN BU FORUM SİTESİNE LAYIK DEĞİLSİN NEDENİNE GELİNCE ANLAYIŞIN KIT ... O BAŞ ÖRTÜSÜNÜ BANA KİMSE TAKAMAZ TAKACAK KİŞİLERE TAKACAKLARI YER GÖSTERİRİM ORAYA TAKARLAR... ANLAŞILDIMI

Bak arkadaşım amacım seninle polemiğe girmek değil fakat bunları yazmadan kendimi rahat hissetmeyeceğim.
Birincisi yazımda yorumdan eser yok.müslüman olan herkes Yolum ALLAH yoludur önderimde RESULULLAHTIR demek zorundadır ve her namaz da tekrarlıyoruz.bu haşa Allahı ve Resulunu tekeline almak demek değildir.Ve bu sözleri heryerde göğsümü gere gere söylerim.
Tabi dindar olan birisi dinden bahsettimi hemen dini tekeline alır yada dini siyasete alet eder.bunu biliyoruz kardeş bu lafları çok duyduk.
Ben sana söyleyim karde müslamanım de gavur gibi yaşa bu ülkede kimse sana karışmaz ama sırf Allahın emri diye başını ört hemen bir kulp takarlar sana yok siyasi simge yok bilmem ne diye....
offff offfff.. kardeş inan ki yazmaktan usandım ben bunları .
Bak birde sana söyleyim Türkiye ne İrana benzer ne de arabistana biz osmanlı tornuyuz 3 kıtada islamın bayrağını dalgalandırmışız.biz ecdadımıza benzeriz.

SENİ KUTLUYORUM
HEMEN HEMEN AYNI GÖRÜŞTEYİZ
ANCAK ŞUNU SÖYLEMELİYİM Kİ
DİN KONUSUNDA OLSUN . LAİKLİK KONUSUNDA OLSUN YADA HER HANGİ BİR KONU FARKETMEZ , AŞIRILIK YANLIŞ BİR ŞEY AŞIRILIK İNSANA HATA YAPTIRIR . SİNİR STRESS İSNSANA HATA YAPTIRIR.
AŞIRIYA KAÇMADAN YAPMAK LAZIM HER ŞEYİ ... TUZ GİBİ KULLANMAK LAZIN AZ VE ÖZ LEZZETİNDE ...
KİMSEYE ZARAR VERMEDEN KİNSEYİ ÜZMEDEN
DİĞER BİR KONU :
BAŞ ÖRTÜ ALLAHIN EMRİDİR DOĞRU... AMA ŞU DA VAR İSLAMİYETİN YAYILMA DÖNEMİNDE CAHİLLİK VARDI YOBAZLIK VARDI KADINLARA TECAVÜZ ZİNA VESAİRE ŞEYLER VARDI BİR GEÇİŞ DÖNEMİYDİ ÇÜNKİ . CAHİLİYE DÖNEMİNDEN İSLAMİYET DÖNEMİNE .. İNSANLARIN BİR BİRLERİNE ZARAR VERMEMELERİ İÇİN YÜCE RABBİMİZ BÖYLE EMRETTİ. PEKİ YA ŞİMDİ ?
SOKAKTA BEN GÖRÜYORUM DÜŞÜK BEL PANTOLON GİYİP KIÇININ YARISI MEYDANDA GEZEN , SOKAKLARDA ÖPÜŞEN , PLAJLARDA NERDEYSE ÜSTSÜZ GÜNEŞLENEN İNSANLAR VAR. BEN KENDİMDEN ÖRNEK VERİYORUM . ONLAR BENİ BİR AN OLSUN TAHRİK ETMİYOR RAHATSIZ OLMUYORUM , BELKİ ÇOKDA HOŞ BİR GÖRÜNTÜ OLMUYOR AMA RAHATSIZ OLMUYORUM . YOLDA BİR BAŞÖRTÜLÜ BİR BAYAN GÖRÜNCE DE RAHATSIZ OLMUYORUM AMA ÇAĞ DEĞİŞTİ ARTIK İNSANLARIN SADECE BAŞINI ÖRTMELERİ İÇİN BİR SEBEP YOK ÇÜNKİ.
KİMSE ONLARA BAKMAYACAK . KİMSENİN DİKKATİNİ ÇEKMEYECEK . KALABALIKTA FARK EDİLMEYECEK . ONLAR NAMUSUNU KORUMAK İÇİN MÜCADELE VERMEK ZORUNDA KALMAYACAK .
TÜRBAN ARTIK KISIR DÖNGÜYE DÜŞTÜ AMAÇ TÜRBAN DEĞİL TÜRBAN SONRASIDIR , BUNA İNANIYORUM , TÜRBAN SERBEST DİYELİM SONRA NE OLACAK NEYİ TARTIŞILACAK * İSLAMİ YÖNETİM Mİ * '' BİZ TÜRBANI BAŞARDIK SIRA İSLAMİ YÖNETİMDEMİ DENECEK ... HAYIR TÜRBAN ÇOK KRİTİK BİR NOKTADIR ADETA KIRILMA NOKTASIDIR BUNA KİMSE MÜSAADE ETMEZ TÜRKİYE 20 YIL SONRASINA GİTSEDE MÜSAADE ETMEZLER.

B A K I N İSLAMİYETİ ŞU ANKİ DURUMUYLA EN GÜZEL EN SADE EN TEMİZ DUYGULARLA YAŞAYAN TOPLUM T Ü R K İ Y E D İ R . YURT DIŞI SEYAHATLERİM OLDUKÇA FAZLA HEP ASYA ÜLKELERİ ARAB ÜLKELERİ ARASINDA GİDER GELİRİM DAHA ŞİMDİYE KADAR İRANDA HİÇ TÜRKİYEDEKİ GİBİ EZAN SESİ DUYAMADIM . İSTANBUL KOCAMAN ŞEHİR HANGİ SOKAĞINDA OLURSAN OL HATTA KIRLARDA OL MUHAKKAK SAATİ GELDİĞİNDE EZAN I DUYARSIN . BUNA ŞÜKRETMEK GEREKMİYORMU .
SAYGILARIMLA

Üstüne bastığın toprakta Osmanlının Emanetidir. Hani o bakıp bakıpta ne güzel şehir dediğin İstanbul Osmanlının Türk Milletine Hediyesidir.

Türkiye Cumhuriyeti son TÜRK Devleti, ne geçmişimizi inkar ederiz, ne bu günümüze sitem ederiz. Osmanlıda bizim, Türkiyede... Abdulhamit de bizim Atatürkte...

Türk Milletini bölme çalışmalarınız sonuçsuz kalacaktır.

:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap

BRAVO SENİ GÖNÜLDEN KUTLUYORUM

:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap

soyleyin bana

ATATÜRK NEYİ SATMIŞ ONU GÜZEL ARAŞTIR . ATA NIN BİR ŞEY SATMA İHTİYACI OLSAYDI ÇOK DAHA KARLI OLACAK BİR ŞEY SATARDI VATANI !!!!!!
İSTERSEN BİR DAHA ARAŞTIR TARAFSIZLIĞA DİKKAT EDEREK
AYRICA KUR-AN FRANSIZCADAN DEĞİL ARAPÇADAN ( FARSCA ) DİYANET TARAFINDAN ÇEVRİLDİ

Konuyu Hemen Hemen Başından Sonuna Okudum.şu Anda Vatani Görevimi Yaptığım Için Siteye Sık Sık Giremiyorum.fakat Anladım Ki Değer Verdiğin şeyleri Sürekli Gözetim Altında Tutman Gerekiyor.yada Irtibatı Koparmaman Gerekiyor. Geç Yaşta Geldim Askere Fakat Burda Da (vatani Görevimi Yaptığım Yerde De ) Ve Bu Site De Malesef Atatürkçülüğe Ve Laikliğe Karşı Bir Tavır Gözüme çarpıyor.inanın Askeriyenin Içine Bile Sızma Olabiliyorsa Bir Siteye Bir şehre Bir ülkeye Sızmaması Imkansız.fakat Arkadaşlarımın Yazılarını Okuduğumda Hernekadar Giremesemde Siteye Benim Yerime Yazacak Yada Cevap Verecek Insanlar Var Diyebiliyorum.konuyu Açan Arkadaşıma Teşekkür Ederim Eski Bir Köşe Yazısı Olması önemli Değil Benim Için.çünkü Günümüze Uymuyor Değil.bu Tarihte Bile çok Eskilerden Feyiz Alabilecek Durumdaysak Bu Cumhuriyetin Ayağına Dolaşanlar Var Demektir.ilerlememizi Istemeyenler Var Demektir.bu Bugün Başörtüsü Olur Yarın Kanun Değişikliği Olur öbürgün Parti Kapatma Olur Başka Zamanda Başka şeyler Olur.bunlar Hep Olacak Yobaz Yada Gericiler Olmadan Onları Tanımak Sistemlerini çözmek Güç Olur.tek Avantajımız Inancımınızın Ve Ilkelerimizin Mustafa Kemal Ile Paralel Olmasıdır.yada Aynı Olması Için çabalamamızdır.evet Atatürk Suçlu Olabilir Bunların Hepsini Astırmadığı Için Yada Azılı Bir Faşist Olmadığı Için...
Hepinize Saygılarımla....

Atatürk suçludur çünkü;

Yobazlara seviyeli şekilde davranmıştır.

Onları astırmamış bilakis aydınlatmaya çalışmıştır.

hah agzına saglık kesecektı kafasını neden boyle yaptıkı o zaman kral gıbı karsılanırdı hatta kral dedım de neden demokrasıyle yonettıkı memleketı gıdıp saltanatı hılafetı getırceketı neden vatan dıye kendını paraladı oda pek safmıs bılememısmı kendısının esınden anasından babasından hayatından ayıran bu meleketı 3 5 capulcunun serefsızın arkasına bakmadan vıcdanı sızlamadan satacagını nıye laık laık dıye kendını paralamıs bu adamın kafası calısmıyor mus bilmiyormus dın dın dıye bole gerızekalıların kendını ezdırecegını kendı hakllarını dın dıye atıp dınsızlerden dını orenecegını bılememıs lan gerızekalılar suan bır ataturk daha gelseydı bız suan dunyadakı en guclu en zengın ulke olurduk sız bılmessınız sadece ozgurlugunu ıstemenın ne demek oldugunu ananız babanız sokaga saldımı ıt gıbı canınız ıstedıgınde gelmeye yolda gordugunuz kıza laf atmaya arkadaslarınızla yemek yemege alısmıssınız alısmassınız sadece sadece o ozgurluk kelımesı ıcın kendınızı olumlere atmayı sadece o kelıme ıcın dunyaya kafa tutmayı bılemessınız ozgurluge laf edenler cesur yurek ı seyretmıstır emınım o fılm tamamen gerceke uyarlanmıstır wıllıam wallace de ıskocların halk kahramanıdır ıste o ozgurluk kelımesının nedemek oldugunu asla anlayamıyacaksınız cunku sız ozgursunuz bıze vatan haını dıyenler dınle bızı somurup hayatımızı calanlar bızı kukla yapmaya calısanlar mıllıyetcıyse eger onlar laıkse ben vatan haını olmaya razıyım

Seni hiç görmedim Atatürk'üm,
Sesini duymadım yakından,
Seyredemedim bakışlarını bir kerecik olsun.
Ama öylesine bizim olmuşsun,
Öylesine dolmuşsun ki içimize...
Her iyi şeye,
her güzel şeye,
Atatürk diyesim geliyor.
Tutsak değilsek başka uluslara,
Okuduğumuzu anlıyor,
Yazabiliyorsak kolayca,
Özgürsek,
Düşünebiliyorsak uygarca,
Sana borçluyuz.
En güzel özlemler seninle başlar Türkiyemiz'de,
Bütün ak düşünceler seninle.
Su gider, ışık gider,yol gider köylerimize,
Seni anarız.
Okullarda kışlarda
Resim resim olmuşsun duvarlarda.
''Yaman sevmişiz seni Atatürk. yaman.''
Gönlümüzde taht kurmuşsun.
Eserlerinle dolmuş Türkiye'miz,
Sen, Türkiye olmuşsun.​

arkadaslar sunu unutmusum evet dınsız bılım bostur ama bılımsız dınde olmaz 2 sını ıyı ayarlamalısın eskı 2 kulplu kantarlar gıbı ayarlamassan bırı tepeye cıkar bırı dıbe duser peygamber efendımız de dıyor kendınızı egıtım bılıme sırt cevırmeyın dıye ama ben hıc dınsız ımansız olun dedıgını okumadım 2 sını ayarlıyamassanız aradakı ucurumda gene kendınız kaybolur gıdersınız saygılar

Geri