- Reaction score
- 0
Siz devam edin ölmüş adamın arkasından saydırmaya.. !!
Sizde Dine Saldırmaya devam edin bakalım kazanan kim olacak ben atatürke ne hakaret etmişim nede küçük düşürmüşüm
Siz devam edin ölmüş adamın arkasından saydırmaya.. !!
Sizde Dine Saldırmaya devam edin bakalım kazanan kim olacak ben atatürke ne hakaret etmişim nede küçük düşürmüşüm
ölenle ölünmez Ama Ya ölmeyen Sultanlar var peygamberler gibi Fatih sultan Mehmet gibi Şehitler gibi sizin Gibilere Vatanı Böldürmeyiz.
Yarın abd Türkiyeyi işgal etsin,
tüm yobazlar ortalıga dökülür özgürlük geldi diye...
Aynen Irak'ta olduğu gibi...
Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;3073932' Alıntı:Söz konusu Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ise kullandığınız tabirlere ve kurduğunuz cümlelere dikkat edeceksiniz, aksi takdirde üzülen siz olursunuz
konu içersinde en ufak bir saygısızlık görmek istemiyorum, umarım anlaşılmıştır
VEFAT ETMİŞ İNSANLARIN ARKASINDAN OLUMSUZ KONUŞMAK GÜNAHTIR.AMA O İNSANI DA İLAHLAŞTIRMAK DAHA GÜNAHTIR.HATIRALARIMIZDA İYİ BİR İNSAN, İYİ BİR KURTARICI OLARAK KALMASI GEREKİR.BUNU ABARTMAMALIYIZ.
Adamını bulmuşsun K...çından ayrılma[/QUOT
TERBİYESİZ OLMA YOLUNDA HIZLA İLERLİYORSUNUZ.SİZ BU YOLLA MI İLERİCİLİK YAPACAKSINIZ:biggrin
Bir taraf Atatürk'ü alır arkasına siyaset yapar birde arkasında Dini alıp siyaset lafanlara sövmeden bırakmaz.
İki kutup haline getirilmeye çalışıyoruz.
Bir taraf aziz Atatürk'e düşman edilmeye çalışılırken,diğer taraf Rabbin emir ve yasaklarına karşı çıkıyor!
Sanki bu değerler hepimizin değilmiş gibi mahallede köşe kapmaca oynayan çocuklar gibiler.
Birbirlerine laf etmekten başka işe yaramıyorlar.
Hani çözüm yolları nerede ?
İki tarafta da ortaya çözüm atanlar var mı ?
Hele birde konuşurlarken saçmalamıyorlar mı :durdurun
HAKLISIN DÜŞÜNCELERİNE KATILMAMAK MÜMKÜN DEĞİL
ANCAK YARA KAŞINMAZ , KAŞINIRSA KANAR.
ATATÜRKE HAKARET EDİLEMEZ
İSLAM'A DA HAKARET EDİLEMEZ O HEPİMİZİN DİNİ
ATATÜRK VE DİN KARŞI KARŞIYA GETİRİLMEMELİ , BUNU ATATÜRKÜN ZAMANINDA YAPMAK İSTEYENLER CEZASINI BİR ŞEKİLDE BULDU
ŞİMDİ BİZ BİR BİRİMİZE CEZA MI VERECEĞİZ , BİR BİRİMİZEMİ DÜŞECEĞİZ ... O ZAMAN DÜŞMANA GEREK YOK .
HERKES ÇAĞA UYGUN BİÇİMDE TOPLUM KURALLARINA UYARAK YAŞAMALI O ZAMAN SORUN ÇIKMAZ
YANİ İNSAN DİNİNİN EMRETTİĞİ ŞEKİLDE YAŞAMAYA ÇALIŞIYORSA BU ÇAĞA UYGUN OLMUYOR MU?TOPLUM KURALLARINDA BAŞÖRTÜSÜ ÖZGÜRLÜĞÜ YOK MU?YOKSA BEN BÖYLE ÇAĞDAŞLIĞIN İÇİNE ....