AYNEN ÖYLE
İŞİNE GELİRSE
MÜCADELEYE DEVAM KARDEŞŞŞ.İŞİME GELMEZ.BİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ.ELBET BİR GÜN İSTEDİĞİMİZ GERÇEKLEŞECEK.
AYNEN ÖYLE
İŞİNE GELİRSE
AYNEN ÖYLE
İŞİNE GELİRSE
Arkadaşlar biri çıkar Peygamber efendize hakaret eder kimsenin gıkı çıkmaz adam ilericidir herkes onu destekler ki bu herif bir milletin vekikilir (benim değil) .Sonra bir kızımız hür ve özgür olarak (!) derki ; ben atatürkü sevmiyorum hemen hakkında soruşturma ve dava açılır....! burası Türkiye.
bu arada yolyardim o sözünü sana layık gördüm sen kimin neresinden ayrılamak istemiyorsan orda kal. ben yolumu buldum yolum Allah yoludur .Önderim Resulullahtır....
AYNEN ÖYLE İŞİMİZE GELMEZ KOÇ,UNUTMA MÜSLÜMAN MAHALLESİNDE SALYANGOZ SATILMAZ.
ALLAH HEPİMİZİN ALLAHIDIR , PEYGAMBER EFENDİMİZDE ÖYLE
ONLAR KİMSENİN TEKELİNDE DEĞİLDİR , KUTSALDIR ... ONU BÖYLE BASİT İŞLERE ALET ETME DEMAGOJİ YAPMA .
İŞİNE GELDİĞİ GİBİ YORUMLAMA
SORUN ASLINDA TÜRBAN YADA BAŞÖRTÜ ( ADI HER NEYSE ) DEĞİLDİR . ONUN DEĞİŞİK AMAÇLAR DOĞRULTUSUNDA SİYASETE ALET EDİLMESİDİR . SORUN TÜRBANIN SÖZDE KABULÜNDEN SONRA GELECEK OLAN İSLAMİ YÖNETİM SİSTEMİDİR İRAN GİBİ . ARABİSTAN GİBİ...
O SADECE BİR DEYİMDİR
SÖZ KONUSU OLAN YÖNETİM SİSTEMİDİR , BUNUNDA BELLİ BAŞLI BAZI KURALLARI VARDIR , TOPLUMCA UYARIZ .
ÖZEL HAYATIN KURALLARI VARDIR , KENDİMİZ BİREY OLARAK KOYARIZ .
AİLE HAYATININ KURALLARI VARDIR AİLECE UYGULARIZ .
İŞ HAYATININ KURALLARI VARDIR SEKTÖRCE , ŞİRKETCE UYGULARIZ .
YETERMİ ?
ALLAH HEPİMİZİN ALLAHIDIR , PEYGAMBER EFENDİMİZDE ÖYLE
ONLAR KİMSENİN TEKELİNDE DEĞİLDİR , KUTSALDIR ... ONU BÖYLE BASİT İŞLERE ALET ETME DEMAGOJİ YAPMA .
İŞİNE GELDİĞİ GİBİ YORUMLAMA
SORUN ASLINDA TÜRBAN YADA BAŞÖRTÜ ( ADI HER NEYSE ) DEĞİLDİR . ONUN DEĞİŞİK AMAÇLAR DOĞRULTUSUNDA SİYASETE ALET EDİLMESİDİR . SORUN TÜRBANIN SÖZDE KABULÜNDEN SONRA GELECEK OLAN İSLAMİ YÖNETİM SİSTEMİDİR İRAN GİBİ . ARABİSTAN GİBİ...
O SADECE BİR DEYİMDİR
SÖZ KONUSU OLAN YÖNETİM SİSTEMİDİR , BUNUNDA BELLİ BAŞLI BAZI KURALLARI VARDIR , TOPLUMCA UYARIZ .
ÖZEL HAYATIN KURALLARI VARDIR , KENDİMİZ BİREY OLARAK KOYARIZ .
AİLE HAYATININ KURALLARI VARDIR AİLECE UYGULARIZ .
İŞ HAYATININ KURALLARI VARDIR SEKTÖRCE , ŞİRKETCE UYGULARIZ .
YETERMİ ?
iran ve başka bir ülkeyi tasvib etmiyorum.bunlar şeriatı bilmeyen ülkeler.osmanlı güzel model
MÜCADELEYE DEVAM KARDEŞŞŞ.İŞİME GELMEZ.BİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ.ELBET BİR GÜN İSTEDİĞİMİZ GERÇEKLEŞECEK.
ђєάVєηśįś;3073609' Alıntı:Neyazıkki biz Atatürkün bize bıraktığı bu kutsal emaneti koruyamadık Dini siyasete alet eden düzenbazların oyuncağı haline geldi bu ülke Başı örtülü kız çıkıyo ben Atatürkü sevmiyorum humeyniyi seviyorum diyo acaba Atatürk olmasaydı dünyaya gelebilirmiydim demiyo Amerika ve ingiliz yalakalsı oldu bi kesim ve hala bu kızın görüşünün egemen olduğu parti iktidarda Kemikleri sızlıyo Atamızın Kemikleri...
harika bir yazı
teşekkürler hemde cok teşekkürler
burası Mustafa Kemal Atatürk'ün kurdugu Türkiye Cumhuriyeti.
Üstüne bastığın toprakta Osmanlının Emanetidir. Hani o bakıp bakıpta ne güzel şehir dediğin İstanbul Osmanlının Türk Milletine Hediyesidir.
Türkiye Cumhuriyeti son TÜRK Devleti, ne geçmişimizi inkar ederiz, ne bu günümüze sitem ederiz. Osmanlıda bizim, Türkiyede... Abdulhamit de bizim Atatürkte...
Türk Milletini bölme çalışmalarınız sonuçsuz kalacaktır.
Üstüne bastığın toprakta Osmanlının Emanetidir. Hani o bakıp bakıpta ne güzel şehir dediğin İstanbul Osmanlının Türk Milletine Hediyesidir.
Türkiye Cumhuriyeti son TÜRK Devleti, ne geçmişimizi inkar ederiz, ne bu günümüze sitem ederiz. Osmanlıda bizim, Türkiyede... Abdulhamit de bizim Atatürkte...
Türk Milletini bölme çalışmalarınız sonuçsuz kalacaktır.
bölmeye çalışan sensin ben degilim.
burası Mustafa Kemal Atatürk'ün kurdugu Türkiye Cumhuriyeti demek bölücülükse, eyvallah
:vur
dogru demişsin Osmanlı da bizim tabi ki, ancak çöken bir imparatorluktan medet ummak akıl işi degil.
Osmanlı'nın yönetim sistemi bu dünyada iş yapmaz bunu anlayamadınız bir kere de olsun