ATATÜRK'ü NedeN Bazı KesimLeR Sewmez???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiçbir zaman saygıda kusur etmem fakat Benim Liderim BaşBUĞ ALparSlan TÜRKEŞ....

yusuf14900' Alıntı:
hiç bir siyasi partiyi tutmuyorum oyda vermiyorum neyi kanıtlamaya calışıyorsun..kim kime yaranırsa yaransın.banane..ben rejimi tartışıyorum kişileri değil.örümcek beyinli..eşitlik te istemiyorum herşey kuran anayasasına göre olsun istiyorum..sen birazcık okuda aklın başına gelsin

atatürk olup olmaması mesele değil.hilafeti kaldırması en büyük hataydı.

şu atatürk neyi temsil ediyor bana bi söyleyin..hanginiz bir din kardeşi ugrunda şehit olmak için bosnaya kosovaya gider..söyleyin hadi...

insanın yaratılış amacı bütün insanlar lailahe illallah deyinceye kadar canla malla silahla savaşmaktır. bir kişi itiraz etsin bakalımda ağzının payını vereyim
$u diye kastettiğin ki$i Atatürk Saygısız ! 1 hafta banned!

goy goy yapmayın arkadaşlar çok ince konu bunlar. Atatürk'e laf etmeyin.

arkadaşlar hiç kafanızı yormayın kitabımız neyi emrediyorsa açın okuyun kafadan yorum yapmayın kulaktan dolma laflara bakmayın.arapça bilmiyosanız gidin bi imama sorun dinimizce kadınlar nasıl kapanmalı die kesinlikle size cvp verecektir...

yusuf14900' Alıntı:
hiç bir siyasi partiyi tutmuyorum oyda vermiyorum neyi kanıtlamaya calışıyorsun..kim kime yaranırsa yaransın.banane..ben rejimi tartışıyorum kişileri değil.örümcek beyinli..eşitlik te istemiyorum herşey kuran anayasasına göre olsun istiyorum..sen birazcık okuda aklın başına gelsin

atatürk olup olmaması mesele değil.hilafeti kaldırması en büyük hataydı.

şu atatürk neyi temsil ediyor bana bi söyleyin..hanginiz bir din kardeşi ugrunda şehit olmak için bosnaya kosovaya gider..söyleyin hadi...

insanın yaratılış amacı bütün insanlar lailahe illallah deyinceye kadar canla malla silahla savaşmaktır. bir kişi itiraz etsin bakalımda ağzının payını vereyim

Esir iken mümkün müdür ibadet
Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et...
Senin gibi dürzülerin yüzünden
Dininden de soğuyacak bu millet.

İşgaldeki hali sakın unutma
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Sen anandan yine çıkardın amma
Baban kimdi bilemezdin şerefsiz

NEYZEN TEVFİK

Kilit

yeter arkadaslar

herkezin kendi düsüncesi ama bir gercek var ki Mustafa Kemal Atatürk TÜRK Milleti icin hayatti kararlar vermistir nankörlük etmenin alemi yok

iyi forumlar

Atam Izindeyiz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri