$u diye kastettiğin ki$i Atatürk Saygısız ! 1 hafta banned!yusuf14900' Alıntı:hiç bir siyasi partiyi tutmuyorum oyda vermiyorum neyi kanıtlamaya calışıyorsun..kim kime yaranırsa yaransın.banane..ben rejimi tartışıyorum kişileri değil.örümcek beyinli..eşitlik te istemiyorum herşey kuran anayasasına göre olsun istiyorum..sen birazcık okuda aklın başına gelsin
atatürk olup olmaması mesele değil.hilafeti kaldırması en büyük hataydı.
şu atatürk neyi temsil ediyor bana bi söyleyin..hanginiz bir din kardeşi ugrunda şehit olmak için bosnaya kosovaya gider..söyleyin hadi...
insanın yaratılış amacı bütün insanlar lailahe illallah deyinceye kadar canla malla silahla savaşmaktır. bir kişi itiraz etsin bakalımda ağzının payını vereyim
yusuf14900' Alıntı:hiç bir siyasi partiyi tutmuyorum oyda vermiyorum neyi kanıtlamaya calışıyorsun..kim kime yaranırsa yaransın.banane..ben rejimi tartışıyorum kişileri değil.örümcek beyinli..eşitlik te istemiyorum herşey kuran anayasasına göre olsun istiyorum..sen birazcık okuda aklın başına gelsin
atatürk olup olmaması mesele değil.hilafeti kaldırması en büyük hataydı.
şu atatürk neyi temsil ediyor bana bi söyleyin..hanginiz bir din kardeşi ugrunda şehit olmak için bosnaya kosovaya gider..söyleyin hadi...
insanın yaratılış amacı bütün insanlar lailahe illallah deyinceye kadar canla malla silahla savaşmaktır. bir kişi itiraz etsin bakalımda ağzının payını vereyim