Arkadaşlar Ben Bu Konuda Iddaliyim Hangi Programi Isterseniz Yazin :)(hersey Dahil)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam Arkadaslar,Nokia da gercek GPS sistemi vardir yani Navigasion buda Bluetooth lu bi seyyar anten ile mumkun sanirim bu olay turkiye icin suanda mevcut degil. 1gb LIK yol haritasi yuklu MMS karti lazim. Aslinda mukemmel bi olay fakat banada MMS karti yukleyen yer lazim yada o karti kopyalayan bi eleman lazim :) Ayrica sadece BENELUX ulkeleride yeterli olacak ama ... hehehe neyse arkadaslar sanirim linki verirsem bi sorun olmaz en azinda olayin guzelligini beraber seyredelim :)
http://www.tomtom.com/products/category.php?ID=2&Language=2

arkadaşlar öncelikle 6280 programları toplamaya çalışıyorum bitince forumda verecem lütfen şimdiden istemeyiniz...

6230 un güvenlik şifresini nasıl çözerim bi türlü bulamadım

selam dostum
bana çok acl hair pro gerekli.
yardımcı olabilirsen çok sevinirim
şimdiden teşekkürler

abicim brova sana çok iyi bir iş çıkarıyon benimde isteğimi yerine getirsen sevinirim nokia 6600 için sesi yükseltme yani ekolayzır pragramın varsa çok iyi olur bir türlü bulamadım

Hair pro yu en kısa zamanda verecem

arkadaş forumda mp3 player 3.00 var onu indir equlayzer ı da var seside sınırına kadar zorluyor

Nokia 6230 destekleyen Agile MSN lazim bana,eger varsa sevinirim.:ter:

Kelime Test 2.6 yada baska bı versıyonu varsa o da olur yalnız foruma baktım Kelime Test 2.6 ısımlı bı baslık (http://www.volvoks.com/ktsetup.zip) var ama sayfa acılmıyo hbrın ola baska bı lınk bulabılırsen sevınırım kolay gelsın

sanırım yanlıs yerde ıstek yaptım ama madem ıddaalısın hadı gorelım kardes bul da ıspatla bulamassan da canın saolsun

bana acil hemde çok acil codeguard lazım hemen gerekio şimdiden saol

sorum var yardım (aaccccciiiilllll)

byler bende Nokia 3230 var tel hafıızası nrmalde 7 mb gozukuo ama 3 mb kullanılıo bos hafıza 4 mb gozukuo ama hafızayı bosalttım ne resım ne mzık vr hcbısı yk mjda yk ama hafızayı tarattııımda 3 mb mj gozukuo 3-4 cesıt format attım ama olmuo yrdımcı olurmusunz??:eek:

barnn onlar sistem dosyaları olsa gerek deilse yine yazmanı bekliyorum..

freeze bekle yakında geliyor

ysn13 zaten herkes arkasına iddamı alıp istek yapıyor aklınca gaza getirecekler bende inat tutup illahi bulacam bunlara gerek yok ben zaten bakıyorum isteklere sürekli ama yinede senin için bakacam..

selam arkadaşlar bende 6230 var.usp kablosu aldım bugün ama kullanamıyorum.cd istiyor.bunun bir çözümü varmı.hemen bir cevap verirseniz sevinirim.teşekkür ederim

kardeş senden kablonun tanıtma cd sini istiyordur muhtemelen...

CodeGuard BY PccopaT

ysn13 kusura bakma senin kelime test i bulamadım ya ne arşivde nede nette ama ilk defa duyuyorum ne tür bi program bari onu söyle sana aynısından yollayayım...bekliyorum

pccopat kardeş evet benden kablonun tanıtma cd sini istiyor.bende de bu kablo yok.o yüzden sordum zaten bunun bir çözümü varmı diye.teşekkür ederim ilgilendiğin için.bir önerin varmı?

aldığın yer onun cd sini vermek zorunda vermessen malını geri ver giit cd sini veren bi yerden al önerim bu ben satarken veriyorum mutlaka cd sini falan

işte sorun ordaya dostum:)ben bunu almadım.kuzenim verdi bana.cd si yokmuş ondada.bende bir programla felan halledilirmi yardım istedim.cd olmdan bir çözüm bulunabilirmi

pccopat kardes dedıın gbıymış ama bı sorum daha varr ben bu 3230un yazı tıpını deıştrmek ıstıorum ne yazı tıpını kucultmek yardımcı olursanız sewnrım!!

pdf reader

kardeş elinde pdf reader,,acrobat reader gibi cep telefonu programı varsa bi zahmet yolla.cepte kitab okumak için lazım.teşekkurler

Kardeş bende acilen unistaller programı arıyorum 7610 için. çünki yönetici tüm yüklenen dosyaları göstermiyo buda sıkıntı yaratıyo bi zaman sonra. varsa böle bi uninstaller program bekliyorum. kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri