Arkadaşlar Ben Bu Konuda Iddaliyim Hangi Programi Isterseniz Yazin :)(hersey Dahil)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana nokia 6230 i ingilizce sözlük lazım abi bulamadım verdiysenizde ama bulursan sevinirim
saygılar

Pccopat'a Teşekkürler

Pccopat kardes emegıne saglık senın gıbı kısıler oldukca yardımlasmada bıtmez forum sıtelerıde elıne koluna saglıkk benı bı ıstegım olacak nokia 6630 pcsuite bulabılırsen ıyı olur sımdıden tesekkurler ama sana tavsıyem yonetıcılerden sana bı kıyak olarak telefon bolumunde nokıa programlar ıstek gıbı bı bolum vermelerının ıyı olacagını dusunuyorum tesekkurler

Pccopat öncelikle tebrik ediyorum ilgin için.. başka bir konuda daha istemiştim ama oraya cevap gelmedi hala burada söliyeyim dedim 6230i için .jar uzantılı oluo sanrım o hıh işte onun için The Sims 2 ya da varsa 1 i bulabilirmsin?

kardeş msn hack programı bulursan buraya yazarmısın :)

6600 hafıza kartı silinen programları beleş geri getirme progarmı kanki

jacket332' Alıntı:
Pccopat kardes emegıne saglık senın gıbı kısıler oldukca yardımlasmada bıtmez forum sıtelerıde elıne koluna saglıkk benı bı ıstegım olacak nokia 6630 pcsuite bulabılırsen ıyı olur sımdıden tesekkurler ama sana tavsıyem yonetıcılerden sana bı kıyak olarak telefon bolumunde nokıa programlar ıstek gıbı bı bolum vermelerının ıyı olacagını dusunuyorum tesekkurler

PC Suite burdan ulaşabilirsin
http://www.nokia.com.tr/id72026.html

bana 6280 cep telefonu geldi yurt dısından fransadan ama bunun sim kilidini kıramadım bunu kıracak bir program yada kod varmı varsa gönderirseniz sevinirim turk kartlarını çalıstırması için acil yardımlarını bekliyorum

Pccopat kardeş bende ceylan software in full sürümülü yada cracki olan ing türkçe sözlüğünü istiyorum. bi eklersen çok makbule geçer... şimdiden teşekkürler...

Pccopat sana zahmet need for speed most wanted mobile hitman blood money gibi oyunları bulursan sevinirim bide spmark 04 ü cracklenmiş veya serialiyle bulursan dahada sevinirim

yaw arkadaşlar bana trade eşya calma programı lazım yaww

ark.lar bana 'slurp' oyunu lazım ya da bu oyunun application şifresi .. :eek:

aga msn şifre kırıcıyı

bulursan sevenirim

aga msn şifre kırıcıyı

bulursan sevenirim

aga msn şifre kırıcıyı

bulursan sevenirim

arkadaşlar kusura bakmayın özel durumlarım nedeniyle size uzun bi süre cevap veremedim kusura bakmayın ama bundan sonra sorularınıza cevap gelecektir merak etmeyin.....sorularınızı bekliyorum arkadaşlar lütfen pc programları isteği yapmayınız..

Pccopat sana zahmet need for speed most wanted mobile hitman blood money gibi oyunları bulursan sevinirim

kardes benım 6680 nım var ve cektıgım fotoları album yapamıorum bu program 6630 da var hanı bılırsın o programı ıstıorum senden lutfen

ark.lar bana 7710 daki oyun olan 'slurp' oyunu lazım ya da bu oyunun application şifresi .. :eek:

slm bende 6230 nokia var polistelsizi melodisi istiyorum tşkler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri