uAsoccer' Alıntı:kardeş 6280 için hiç program tema bulamıyorum varsa yollarmısın özellikle msn programı türkçe şimdiden yardımın için saol...
texas82tr' Alıntı:çalışan bi nokia suite programını nerden indirebilirim
okansarıel' Alıntı:nokia pc suite nin türkçe yamasını bulabilirmisin tskr
junior_l3oss' Alıntı:ya programdan çok bişiyi merak ediyorum...
nokia 6600ın video çekimi süresini yükselten bi program yok mu? ya da hafızza kartı alındığı zaman otomotik olarak artar mı ki artması zor görünüyo![]()
kardeşim * 3 yes yuşu ve açma kapama tuşuna bas bende yaptı bu sorunu ama format atarken hafıza kartını cıkar yoksa format atmıyorvolkan_zv' Alıntı:benim 6630 tlf. sabah açtıgımda dili yani ekranda görünen yazılar küçüldü normalden daha da ufaklaştı bazı türkçe karakterlerde gözükmüyo ne yapmam lazım {format attım degişmiyo tam format atmıyo msj.falan duruyo virüs taraması yaptım virüstte yok} bitek şu *3 yes o nasıl yapılıyo bilmiyorum cevabı forum'un yanında [email protected] gönderirseniz sevinirim........
kardes merhaba turkıyede bır telefon almıstım ıkınci el 6280 bu telefon fransadan gelmıs turkıyede kapanmıs ben aldım ben kendım yurt dısındayım burda calısır dıye getırdım fakat burda kartımı takıyorum telefona telefonda yazan telefon sınırlı dıyor sınırlama kodunu gir diyor bır zahmet bana ne yapmam gerektigimi yazarmısın bır zahmet acil lütfen beklıyoruuuuuuuuuuuuuuum gunluk kontrol edıyorum sıteyı lutfen acıl•ẩ¢нίℓℓєگ•' Alıntı:tamam iyi güzel hizmet yapıcan bunları komple foruma versen bi başlık altında nasıl olur.....
pccopat' Alıntı:Istediğiniz Bi Program Yada Güvenlik Kodu Fark Gözetmeksizin Nokia Nin En Son çikan Orjinal Programlari Dahil üstelik telefonlarla ilgili tüm sorunlarınıza çözüm bulunacaktır buyrun...