Arkadaşlar Ben Bu Konuda Iddaliyim Hangi Programi Isterseniz Yazin :)(hersey Dahil)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dostum bana 6270 için klasör şifreleme programı lazım yardımcı olursan sevinirim

telsimden msn e ucuz girebilmek için bi program arıyorum.nokıa 6600 kullanıyorum.bulabilirsen çok sevinirim.şimdiden teşekkkürler.

Ben De 6260 Var Mesajlari Telofon Hafizasinda Ben Hafiza Kartina Gecirmek Istiyorum Bana Yardimci Olursan Sevinirim

arkadaşım ben pc konusunda biraz acemiyim bana lock folder XP 3,5 lazım ve onun ilacıda yani birde kullanımı konusunda biraz yardım edersen ben zekiyim anlarım şimdiden teşekkür ederim

kermitx::: klasör şifreleme çok verdim bi iki sayfa geri git bulursun link i

ikiyabancı:: böyle bişey yok olsa olsa bağlantı ayarlarıyla oynayarak olur ki oda forumda bol bol var bu konuyla ilgili

korsan06::: fileman ı yükle(tavsiye) ilk girdiğindenkarşına c: d: ve e: die üç birim çıkacak c: telefon e: hafıza kartı d: yi salla gitsin işimiz yok c:ye gir içinde system klasör ü var onu aç onunda içinde mail kalsörü var onuda aç sonra orda taşımak istediğin mesajları teker teker bul ve e:/system/mail in içinde aynı kalsöre noşalt bittiii...

sonra

pccopat arkadasım bı ıstek de ben yapmak zorundayım bıcok yerde arattırdım ama bulamadım sms extender isimli program war sa elınde bı zahmet paylasabılır mısın ?

banada kolayca pc ye girmek icin bi program :D desem ne dersin die cok merak ediyom ama sadece ip bilgisi var :) ilginiz icin simdiden tsk ler

ya kardeş bana 7610'da çalışan .avi , .mpg uzantılı videoları oynatabılecek bi program lazım.şimdiden çok tşkler

program ıstek

nokıa 6630 galerı sıfre koyma programı sıteye koymanızı talep ve arz edıyorum ıyı gunler. teşekurler şimdiden

ya biraz acayip olabilir ama rar şifresi kırıcı acil çok denedim olmadı sizde varmı

selam cep telefonlari nasil parelel yapiliyor simdiden tesekkur

ArkadaŞim Bende 3230 Var Ve Bİlgİsayarda İzledİĞİmİz Vİdeolari Telefonda İzlemek İÇİn Bİ Program VarmiŞ. Yanİ Telefondakİ Formata CevİrİyormuŞ Onu Bulsana Sana Zahmet Bana Ezİyet.

KardeŞ Sen Bu Kadar Mesaja Cevap Verebİlİrsen BÜyÜk BaŞari Yanİ. İnsan İhtİyaclari Sonsuzdur Haberİn Olsun.

slm ben n73 aldım birtane otomatık tus kılıdı arıyorum ama ucretsız yardımcı olursan sevinirim

bide bu telefonda eskı programlar calısmıyor ben n70 kullanıyordum bu nun programları calısmıyor nerden nasıl bulurum ucretsız ama;)

sagol simdiden emegine saglık

bana birkaçtane hayko cepkin teması bulabilirmisin tel markam 6600

SeLam ben GaLeRİYE şiFRE KoYMA PRoGRamı aRıYoRum TeLeFonCuLaRDA BİLE Yok SenDe BuLaBiLiRSen YoLLARMıSın 6630 TeLeFoNum.... şimdiDen Tşk....

selam nokia 6630 galeri kilitleme programı arıyorum yardımcı olursan sevinirim

kardeş bana media playerd izledigim vidioları filmleri tlf da izlemem için gerekli programı bulurmusun tlf 3270 tşk ederim

6270 olcak tlf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri