Arkadaşlar Ben Bu Konuda Iddaliyim Hangi Programi Isterseniz Yazin :)(hersey Dahil)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende 6600 var mp3 programı yukledıgım zaman uygulama kapandı dıyo bunu nasıl duzelte bılırım mp3 programının adı alon mp3 bıde viking mp3 pırogramı var bana bukonuda yardımcı olabılırmısın sımdıden tesekurler eyvallah kolay gelsın

nokia 7610 için çalışan gba emulatörü var mı varsa eklersen sevinirim

kardeşim bilmiyorum ama radar tespitiyle ilgili bişeyler var mı? bilgisi olan arkadaşların ilgisine sunulur...tşk..

kardeş bende 6600 var özel numaradan çok arıyolar bende bunların kım oludunu bılmek ıstıyorum ama bulamıyorum... duyduguma gore ozel numarayı kırma programı varmıs ben aradım ama bulamadım umarım bulursun... sımdıden basarılar

Nokia Pc Suite nin Windows Me versiyonunu arıyorum fakat Nokia6680 medlinide tanıyacak

kankiler bildiginiz bi msn varmı yalnız telefonum k750i varsa atarsanız sevinirim

bende zil seslerinin daha yüksek çıkması için bi program istiyorum 6600 war bende şimdiden saol umarım bulursun

hade bakalım

kardeş madem o kadar iddaalısın bana pc için dj programı lazım adı otomix ve bundan hariç delon dj programı bulabilirmisin bulursan çok sevinirim şimdided tşk:goz:

arkadaşlar ben msdriver adında bir program arıyorum bileniniz varsa kütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler.

kardeş telsim den cepte msn ye nasıl gircez... yardım edersen sevinirim..

Kardeş bana öylle böyle değil cok sağlam bir virüs programı lazım N70 için şimdiden cok sagol

aver59 bu kod mcüzdanı sıffırlar :: (*#7370925538#)

gercekcoru:: senin sistem hasar görmüş olabilir tavsiye olarak format ardındanda sonuş almassan flash öneririm

ustaemre:: sanırım yok olursa pm den yollarım

misafirim:: nasa deil burası kusura bakma

the_legend_of_grafiti::: bende öyle bişeyler duydum ama yalan olduğunu anladım kardeş eğer fazla rahatsız oluyorsn aha savcılık..

hakandogru:: kusura bakma diyorum başkada bişey diyemiyorum,

karizma559:: burası nokia bölümü ki olmasada yok zaten

hell_angel:: bi kere yüksek sesli telefon istiyorsan 6600 almıyacaktın yinede bunu kullan faydasını görürsün : http://rapidshare.de/files/29965227/ogg_ses_arttirici.rar.html tabi bide bu var :: http://www.hemenpaylas.com/download/1868574/6600_zil_sesini_iki_kat_artirma.sis.html ses azlığından şikayet eden herkes kullansın.

beycoaykut:: ben telefon programlarında iddaalıyım kardeş

42users:: kardeş wap ayar telefonun markasını yaz 7070 e gönder gelen ayarlarla gir

gecce55::: http://www.hemenpaylas.com/download/1866603/f-cabir_by_pccopat.sis.html buyur sana adam gibi antivirüs bu sadece son çıkan ve tehlikeli virüsleri bulur taraması saniyelik ama güvenliidir

Arkadaşlar kusura bakmayın uzun bi süre size yanıt veremedim bunun benim diğer forumlarda cevap alamamamla çok alakası var ayrıca ben yokken bazı sorulara cevap veren mrvodoo ya (istediğin program sadece daha yapılmamış) teşekkür ederim ama işimi elimden almasın cevapladığım sorularda son 2 sayfadaki sorular lütfen hala sorusu olan ve cevap veremediğim arkadaşlar varsa bana pm den yada yine burdan ulaşsınlar saygılarımla....

kardeş geldigin için sevindim ama benim böylr bir düşüncem zaten yokttu ben sadece konu acıpta bakmayan arkadaşlara biraz sinirleniyorum bunun yüzünden ben bile konu açamıyom ok yinede teşekkürler arkadaşım sana yardımcı olmayada çalışacagım oke

nokia 6670 tlfmun markası bunaa uyumlu tema varsaa inan cook müteşşekir olurumm :)

pccopat' Alıntı:
hotbird

nokia ile ilgili başka bi isteğin olursa burdayım

buyur: http://rapidshare.de/files/7895111/ThemeEditor.exe.html

kullanması çok basit zaten sana orda ekran ekran gösteriyor hangi ekrana ne gelmesinin istiyorsan oraya tıkla ve yapıştır çok basit kullanımlı <<<pccopat farkıyla>>>

burak 34

burası nokia bölümü nokia ile ilgili herhangi bişey istersen burdayım

oyunlarında hazır
Slm kardeşim ben de N70 var ve security suresi doldu update veya başka bir anti-virus ne kullanırım

SEVENUGUR o alıntı ne için hiçbişey anlamadım neyse o istediğin anti virüsü ben zaten vermiştim forumda düzgünce bi bak geçmiş sayfalarda var zaten ne istediğini anladım oda o zaten orjinal :..

merhaba basit bir istek ama yardımcı olursan çok sevinecem.1100 a besteleyici notaları lazım son çıkan şarkıların notaları var mı

link muhasebe klasik seri programı varsa sevinirim

ya allah aşkına beni bile çıldırttınız...hangi isteği hangi başlığa yaptığınıza bi bakın yaa.....nokia istekleri demiş arkadaş...siz msn hack, muhasebe programı, yok bilmemene crack'i diyip duruyorsunuz....ya okumanızda mı yok....pccopat kardeşim. sen de sağolasın.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri