Arap Tapınıcılığı ve Yobazlık! (eşek anırdığında euzü çekin)

Ulan Bunlar Adamı Dinden Eder Be Yuh Lan Bunu Yazan Terbiyesize ...
Resmen Kıçından Uydurmuş şerefli Aile çocuğu

Bizim Dinimiz En Güzel Dindir Insana Her Konuda Yardımcı Bir Yol Var... Bunlar Sonradan Bir şeyler Eklemeye çalışmakla Ellerine Ne Geçecek Ki ... Başaramayacaksınız ...

arkadaşım bu adama niye kızıyorsun

Kur'an da türban yok denilince

kimse bu uydurmayı kim yapıyor
bunu uyduran şerefli aile çocuğudur demiyor

bu garibanda buna aklı ermiş
oda bunu uydurmuş

kızmayalım,şerefsize

ben de tayyibi görünce euzü çekiorum

arkadaşım bu adama niye kızıyorsun

Kur'an da türban yok denilince

kimse bu uydurmayı kim yapıyor
bunu uyduran şerefli aile çocuğudur demiyor

bu garibanda buna aklı ermiş
oda bunu uydurmuş

kızmayalım,şerefsize

Herkesin yazdığına söylediğine inanmamak kulak vermemek lazım. Kuran ı Kerim de türbanla ilgili ayet yok kardeşim örtünmeyle ilgili ayet var kimse uydurma yapmıyor. Başta peygamber efendimiz olmak üzere alimlerimiz evliyalarımız saygı değer büyüklerimiz. Açıkca anlatmış. "Kuran da örtünmeyle geçen ayetleri " Sen işine gelmediği için görmek istemiyorsun ve yalanlıyorsun.

Bu Kitabı Kesin Tayyip vEya Gül Yazmıstır...

yazan kim ? arslan bulut . ortadoğuda yazan ve mhp ye yakın olan bir isim .dinsiz atatürkçü geçinen yazarlardan olsa inanmazdım o yüzden saol güzel bir konu

Herkesin yazdığına söylediğine inanmamak kulak vermemek lazım. Kuran ı Kerim de türbanla ilgili ayet yok kardeşim örtünmeyle ilgili ayet var kimse uydurma yapmıyor. Başta peygamber efendimiz olmak üzere alimlerimiz evliyalarımız saygı değer büyüklerimiz. Açıkca anlatmış. "Kuran da örtünmeyle geçen ayetleri " Sen işine gelmediği için görmek istemiyorsun ve yalanlıyorsun.

kardeş kuranda türban zaten olamaz .çünkü fransızca bir kelime ve sonradan icat olan bişey .kuranda ne vardı başından beri .şu veya bu yok .kuranda belli ölçülere göre örtünme var sadece .bu ölçüleri türk milleti yüzyıllardır ne ile sağlamış ? başörtüsü .şuanda neden türban da ısrar edip ortalığı karıştırıp din üzerinden rant sağlarlar bunu görmek anlamak lazım .

Peygamberimizin "Ben Arabim ama Arab benden degildir" dedigini hatiliyorum. Bence anlami ben Arab soyundan im diye Arab lari kutsal insanlar yapmayin, demektir. Bircok Arab seyhlerinin ne musrif kisiler oldugunu biliyoruz. Islamiyet ile Arab ayri seylerdir. (Arapca dili daha dogrusu Kuran dili Allah (cc) tarafindan kullanildigi icin kutsaldir.

arkadaşlar arapça kutsaldır diye bişey söylemek yanlış olur çünkü hazrete ademden tutunda tüm peygamberlere allah o peygamberlerin ve gönderdiği kavimlerin anladığı dilde ayet indirmiştir. hz.muahmmet o zamanların sapkın kavmi ve ateşin putperestiliğin rezilliğin en çok olduğu arap kavmi olduğu için peygamberimizi arap kavmine gönderilmiştir doğal olarak kuran-ı kerimde onların anladığı dilde yani arapça olarak inmiştir yoksa yeryüzünde yüzlerce kutsal dil olurdu çünkü peygamberler hep farklı farklı kavimlere gönderilmiştir

Allah'a hakaret ediyorlar.

Bunlar dini sapıktan başka birşey değil! Allah'a hakaret ediyorlar. Nasıl mı? Haşa!!! Allah sanki 6666 ayette başörtüsünü unutmuş gibi ısrarla başörtüsünü nur suresi 31. ayete monte etmeye çalışıyorlar. ( Orada geçen HIMAR kelimesini iyi öğrenin! ) Yetmiyor o mubarek resul ve insan peygamberimiz Muhammed A.S. ın söylemediği sözleri dinimize monte etmeye çalışıyorlar. Bre cahil! Peygamberimiz Kur'an-ı Kerim dışı bir cümle söylememiştir. Maalesef! Bu dinden bir haber cahil gurüh dinimizi; korku dini, yasaklar dini, ceza dini, olmayacak işler dini olarak gösteriyor. Göstermeye devam edecek. Aklı evveler de bizimle bu hezeyanı tartışacak. Bunca bu ülke için yapılacak işler varken, bu serseri takımı ile ağız dalaşı yapıyoruz.
NOT: Papazlar ortaçağda da incil illa latince okunacak diye tutturmuştu. Latince bilen pek azdı. Papazların her dediği dini hüküm idi. Ancak 20. yüzyılda incil her ülkenin diline çevrildiğinde insanlar paapazların kendi çıkarları için incili nasıl kullandığını anladı. Aynı oyun bize uygulanıyor. Gerçek islamiyet anlaşıldığı an, bu din tacirlerinin rantı bozulacak. Bozuldu zaten onun için çıklarını yırtıyorlar.

karta forumda tartışma ortamı yaratmada bir numarasın herkesin yazısına alıntı yapıp cevap veriyosun tartışma çıkıyo

saçma bi başLık oLmuş,arap maddeLerine ben de katıLmıyorum ama oradaki yemek,kedi vs maddeLerinin başLıkLa aLakası yok..
sırf konu açmak için konu açmış,yazın uzun oLsun diye saçma şeyLerLe çoğaLtmış,konuşmak için konuşmuş,gerginLik çıksın diye konuLar açıoyrsun..
aLLah sonunu hayr etsin..

şu son zamanda dini ne kadara hafife almaya başladılar
allah bunları onların yanına bırakmaz hepsi bir lanetin parçası olmuşlardır
onlar ki cehennemden çıkamayacaklar
hpsi görücek gününü
biz aklımızı başımıza alalım dinimize saygı duyalım
2 çapulcunun yalan yanlış şeyler yazması sebebiyle dinimizi risk altına atmayalım hepsi adi bu isanların ne biçim laflar ya
ben arapları sevmem mesela ama tövbe haşa peygamberimizi sevmiorum demek değildir bu ne saçma sapan şey ya çok sinir oldum keşke adamla yüzyüze gelsekte bi sıfatına tükürsem

paylaşım için teşekkürler

-ben dinsizmi olalım diyorumki ?:D:D dinsiz milletlerin devamına imkanı yoktur sözünü taşıyorsun

-evet hayatımızın her alanında laikliğin çiğnenmesi ne karşıyım çünkü bana göre islam laik bir dindir..

sen tuvalete gittiğinde euzü çekip fatiha okuyorsan büyük hata ediyorsun

küfür ettiğinde besmele edip küfür ediyorsan büyük hata ediyorsun

ibadet ettiğini reklam ediyor şov yapıyorsan büyük hata

katillik yapıp sapıklık yapıp Allah Allah diyorsan tekbir getirerek çapulculuk yapıyorsan
büyük hata ediyorsun

Allah için oy atıyorsan büyük hata ediyorsun ,eşek anırdığında euzu çekip hatim indiriyorsan vaykii vayy

kendi kendini tatmin ederken besmele çekip ezan okuyorsan yada tekbir getiriyorsan vaykii vayyy

dinin ibadetin dışına taştığı an, Yaratanla kul arasının dışına çıktığı an sapıklığın-yobazlığın başladığı andır
sen laikliği din olarak görmeye başlamışsın Allah seni hidayete erdirsin birader =)
Baksana hayatının her alanında laikliği çiğnemek demişsin oysaki laikliğin tanımı din ve devlet işlerini birbirinden ayırmak değil miydi ?
yoksa mit misin doğru söyle herşeyinde devlet var :melek

Araplar başlığı altında peygamberimize saldıran zihniyet. Söylemleri Çöl Arabı çöl bedevisi gibi peygambermize ırk üzerinden kafa karıştırmak.
Zamanında Cemallettin Kamu isimli şair yazdığı şiir

Ne orumcek ne yosun,
Ne mucize ne fusun,
Kabe Arabin olsun
Cankaya bize yeter.

Bu söylemler 1400 yıldır devam ediyor. Bir hak olan vardır. Bir batıl olan vardır. Sizin yapmanız gereken Allah ı ve onun dinini övüp yüceltmenizdir. Baki olan odur fani olan insandır. Ve kulları içinde fesatlık çıkaraların dine tuzak kuranların cezasını verecek olan da odur. El-Sabır ismi mucizesiyle kullarını ödüllendirmek ve cezalandırmak için en büyük sabredendir.

Araplar başlığı altında peygamberimize saldıran zihniyet. Söylemleri Çöl Arabı çöl bedevisi gibi peygambermize ırk üzerinden kafa karıştırmak.
Zamanında Cemallettin Kamu isimli şair yazdığı şiir

Ne orumcek ne yosun,
Ne mucize ne fusun,
Kabe Arabin olsun
Cankaya bize yeter.

Bu söylemler 1400 yıldır devam ediyor. Bir hak olan vardır. Bir batıl olan vardır. Sizin yapmanız gereken Allah ı ve onun dinini övüp yüceltmenizdir. Baki olan odur fani olan insandır. Ve kulları içinde fesatlık çıkaraların dine tuzak kuranların cezasını verecek olan da odur. El-Sabır ismi mucizesiyle kullarını ödüllendirmek ve cezalandırmak için en büyük sabredendir.
yorum çok güzel olmuş onu bir tarafa bırakalım da o şerefsizin adı kemalettin kamu :)

Allah çarpar, cin çarpar, cehennemde yanarsın

Allah çarpar, cin çarpar, cehennemde yanarsın

Vijdan ve jop!

Kimi okur mektuplarındaki Türkçe yazım, adeta Türkiye’nin siyasal çukuru düzeyinde.

Ne tuhaftır ki en azından benim yazılarıma tepki veren okurlar arasında, en fazla söylem ve yazım yanlışını, fikirlerimi paylaşanlar değil, eleştirenler yapıyor.

Özellikle dinci ve Kürtçü gençlerden aldığım eleştirileri okurken, tüylerim diken diken oluyor.

Çoğu nazik, beni

davalarına kazanmaya çalışıyor. Ama nafile. Çünkü gözüm, dincilerin hitap ettiği “vijdan”ıma takılınca, yazının gerisi vıj vıj kayıyor. Kürtçülerin “jop”lanması da

kayan “vijdan”ımı

durduramıyor.

Düşünüyorum:

Acaba canım vicdan, “jop”landığı için mi kalmadı Türkiye’de, yoksa copla dövüle dövüle sakatlanıp “vijdan” diye mi çarpıldı?

Bakıyorum, Allah çarpar, cin çarpar, cehennemde yanarsın diye korkutulan Türkiye, ne Allah’a, ne cine gerek kalmadan kendiliğinden çarpılmış, daha öteki tarafa intikal etmeden, zaten yanıyor cehennem ateşlerinde.

PKK ile TSK’nın arasındaki savaşta, ateş hattı cehennem değil midir?

Kürt/Türk ayrışmasında patlayan bombalarda, cephede verilen şehitlerin ve kurbanların ateş düşürdüğü ocaklarda, yürekler cehennemde olduğundan daha mı fazla yanmaktadırlar?

Türkiye’nin “vicdan”ı çarpıldı, çünkü halkın yarısı ve ne yazık ki, egemen zihniyet sakat.

Dincilikten sakat, talancılıktan sakat, yalancılıktan sakat.

Hepsi ahlak yoksunu, arsızlık mamulü, kültür malulü.

Yazarına bakıyorsunuz, şeriattan şehvet anlarmış meğer. Hem tecavüzcü, hem sübyancı bir cinsel sapık.

Gazetesine bakıyorsunuz, sübyancı yazarını “peygamber yolunda” ilanla, kurbanın 9 değil de 14 yaşını da “zaten o yolun yolcusu” savunmasında.

Modacısına bakıyorsunuz, üç karıyla “tekbir” getiriyor!

Tek karıyla idare edenlere bakmayın, onlar Türkiye’yi götürüyor!

Bizim adımıza satarken yiyorlar, alırken yiyorlar ve çocuklarımızın hakkını kendi çocuklarına yediriyor, emirlerine, şeyhlerine, hısımlarına, akrabalarına peşkeş çekiyorlar.

Ülke tepetaklak

amuda durduruldu,

artık sinsice, sessizce

bile değil, “Yumulun

ehli Müslüman!”

naralarıyla soyuluyor.

Ayaklar baş.

Ama altta kalan başa, ayak deniyor. Ve polise “vur.”

Fethullah’ın polisi işçiyi copluyor, öğrenciyi copluyor, halkı copluyor.

1 Mayıs’ta gaz maskeli o polisler, “Yıldız Savaşları”ndaki faşist imparatorluk ordularından fırlamış gibiydiler. Her biri Dark Vador’un askerleri.

AKP, bilinçli halka karşı Ak Vador’lar ordusunu yarattı. Başkomutan Dark Vador, ağlamaklı maskesiyle ABD’de Türkiye’nin düşmesini ve Kal’aya tekbirli avdet bekliyor.

Bir yazımda, Türkiye İran olmaz, beter olur demiştim.

İran’dan gelen bir

video dolaşıyor internette: 8 yaşında bir çocuk, hırsızlık yaparken yakalanmış. Cezası şöyle:

Sol kolunun altına bir havlu konuluyor, üzerinden kamyonet tekerleği geçiriliyor.

Türkiye’de ırzına geçilen çocuk sayısındaki artışa ve bizim şeriatçıların uçkur eğilimine bakılırsa, çocuk suçluların üzerinden kamyonet yerine kendileri geçmeyi tercih ederler, herhalde. Havluyu da ihmal

etmezler. Adına “ılımlı şeriat” derler ve ABD’nin meşrebine de uyar.

Sözlerim sizi şoke mi ediyor?

Vakit Gazetesi’nin yazarı Hüseyin Üzmez’i, tecavüz ettiği 14 yaşındaki kız çocuğunu “zaten o yolun yolcusuydu” diye karalayarak savunması, şok yaratmalıdır zihninizde.

Benim malumu ilanım değil!

Dünyanın hiçbir ülkesinde, İran’da bile yetimhanelerde, sözde devlet güvencesinde çocuklar tecavüze uğramaz ve görevliler tarafından abazan sürülerine “sermaye” gibi pazarlanmaz.

Demokratikimsi

liberaltrak gibi yapan başka hiçbir ülkede, okumaktan ve oyun oynamaktan mahrum edilmeleri yetmiyormuş gibi, köle olarak çalıştırılan nüfusun yedide biri

çocuk yok. Hindistan’da bile yok.

23 Nisan’a denk

getirmek için Kutlu

Doğum Haftası’nı icat edip, doğum tarihi bilinmeyen
Hz. Muhammed’i Gregoryen Hristiyan takvimine uyduruk doğurtanlar,
Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği

bayramın kutlanmasını elbette istemezler.

Onlar çocukları kutlamaz, kullanır.

Büyüklere cop,

küçüklere jop. Kara

çarşaflı vijdanlara da böylesi yakışır.

Mine G. Kırıkkanat

Sadece arapLar mı MüsLümanmış :saskin TürkLerin Kuran a Peyqamber e Allah a sayqısı arapLardan kat kat fazLadır...Biz Kuran ı Kerim i qöğsümüzden aşaqı tutmazken onLar diz kapağı hizasında tutuyor , yastık vazifesi qördürüyor üstünde uyuyo vs.. açtım yine bayramLık aqzımı =)

edit : eşek anırdı... meseLesi qerçekten çok komik =)

Geri