Aradığınız,Bulamadığınız Müzikler..- Sorularınız ? Bu Başlık Altından Lütfen..

sLm arkadaşlar ben zap suyu fon müziğini arıyorum yardımcı olabilir misiniz_?

sLm arkadaşlar ben zap suyu fon müziğini arıyorum yardımcı olabilir misiniz_?

Yedi Karanfil - GÜLÜMCAN olması gerekiyor bi indirip dinle değilse tekrar bi haber et bakalım tekrar ;)

Arkadaşlar Fransızca pop müzik arıyorum önerebileceğiniz fransıza müzik varsa sevinirim

arkadaşlar yıllardır aradığım bişey var geçen fb tv de bank asya liginin gollerini veren bi klip yapmışlar orada çalan şarkının adı ve söyleyenini biliyosanız bu arkadaşınızı yakın zamanda tımarhaneye düşmekten kurtarmış olacaksınız yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Linkin Park - My December e benzeyen bass sarkısı war o sarkıyı bılıormusunuzz :S remıx mı artk ne ben buLamadımm

arkdaşlar ibrahim sadrinin adam gibi şiirinin fon müziğini arıyorum yardımcı olabilir misiniz(çok acele)...

2d1wuv5.jpg

battle knight adlı bu oyunun (mp3 yada varsa albüm) müziğini arıyorum..yardımcı olabilecek kimse varmı..?

atİlla atasoyun bi şarkısını arıyorum link gönderebilirseniz sevinirim

FARZETKİ BEN SENİ HİÇ TANIMADIM
ADINI BİLMEM HİÇ RASTLAMADIM
ÜÇÜNCÜ ŞARKIYI SANA YAZMADIM
GECE KAPILARA KOŞUP BAKMADIM
ARDINDAN KADEHLER KIRIP ATMADIM gibiydi sözleri

işte buldum
belki başka arayanda vardır diye linki kopyalıyorum arkadaşlar
http://www.izlesene.com/video/atilla-atasoy-farzetki-ben-seni-hic-tanimadim/1202168

Arkadaşlar bi şarkı var ama ne ismini biliyorum ne nerde çaldığını biliyorum.Sadece nakaratını türkçe bişeye benzetmiştik orasını biliyorum.Nakaratta "Naptın napıyo yada naptın abi" gibi bişey diyodu biraz komik gelicek ama hatırladığım sadece bu var.Bilen varsa yardım ederse çok sevinicem,kaç gündür bu şarkıyı arıyoruz....:D:D

Sarı çizmeli Mehmet ağayı aramak gibi birşey bu..

Arkadaşlar bi şarkı var ama ne ismini biliyorum ne nerde çaldığını biliyorum.Sadece nakaratını türkçe bişeye benzetmiştik orasını biliyorum.Nakaratta "Naptın napıyo yada naptın abi" gibi bişey diyodu biraz komik gelicek ama hatırladığım sadece bu var.Bilen varsa yardım ederse çok sevinicem,kaç gündür bu şarkıyı arıyoruz....:D:D

Hacı efendi senin aradığın şarkı "Dedi N'aber" olmasın :D Çünkü bu şarkının bi kısmında "N'aptın N'ettin" diye bi yer var :durdurun

merhaba
bana en ağır en vahşi en damarr arabesk şarkılar lazım
teşekkürler

Arkadaşlar Bu Videoda Çalan Fon Müziğinin Adı Nedir ? Bilen Varsa Söyleyebilir Mi? :)

Açılmadı bende :(

ilhan şeşenden gördüğüme sevindim şarkısını bulursanız bi teşekkürü hak edersiniz....

ArkadaŞlar eskİ bİr Şarki vardi maskelİ Çocuklar vardi bİlen yada hatirlayan varmi

Merhaba çok şey istiyorum ama

Arkadaslar bana Bethovwn,Mozart,Bach,Vivaldi,Shopen,Haendel,Monteverdi,Carelli,Wagner ,Liszt,Rossini,Hayden,Ravel,Rostropovic in ve eger varsa onerdiğiniz diğer klasik müzikçilerin albümü lazım eger albümü veren bi site linki varsa yada baska bi şekilde yardımcı olursanız sevinirim

Şimdiden teşekkürler

Geri