Aradığınız,Bulamadığınız Müzikler..- Sorularınız ? Bu Başlık Altından Lütfen..

Arkadaşlar Animal Planet'de Whale Wars diye program var bu sezonki bölümleri gösterirken rock şarkısı çalıyo onu arıyorum yardımcı olursanız sevinirim ama geçen sezonki şarkı bu Smashing Pumpkins - Bullet With Butterfly Wings ben bunu değil bu sezonki şarkıyı arıyorum teşşekür ederim..

Youtube'da FiLan Videosu Varsa Burda PayLaşabiLirsen Yardımcı OLabiLirim..

merhaba arkadaşlar bende bi reklam müziği arıyorum
bır fırst bu böle milletin agzından kar fışkırıyor sakızı agızlarına attıklarında ı feel so fresh like a fish in the sea gibi sözlerı var sanırım bide yardımcı olabılrsenım cok cok cok sevinirim

arkadaşlar styx'in boat on the river şarkısının CAT STEVENS yorumunu hiçbir yerde bulamıyorum. bir kere tesadüf denk geldim dinledim ama şuan hiçbiryerde bulamıyorum. paylaşabilecek varsa şimdiden çok teşekkürler. buarada cat stevens yorumu çok iyiydi bir kere dinleyin derim.

kendi müziğimi kendim yapmak istiyorum. mesela bi şarkı yazdım arkasına müzik lazım o müziği kendim nasıl yapabilirim yani bunun için bi program war mı???
yardımcı olursanız sevinirim.. teşekkürler

Merhaba arkadaşlar..

MARTIN ERMEN 'in PIANO DREAMS albümlerini arıyorum.. ne nette bulabildim nede limewire'de..

iki albümü var.. elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim. yada nerde bulabileceğimi söylersenizde olur..

şimdiden teşekkürler..

selam arkadaslar 9 ocak 2010 tarihinde maximum rock programında(radyo d cmt 23de) haftanın en sıkı onlusu adayları çalındı o parçaları nereden bulabilirim yardım edebilecek olan olrsa çok sevinirim şimdiden sağolun....

selam..benim mp3 formatında aradığım bir müzik var,terminatör 2 filminde çalıyor...bilenler tam isimini yazabilir mi bana? aslında mp3ü lazım ama sitede mp3 paylaşımı yasakmış galiba..aşağıdaki linkte müziğin çaldığı kısa bir bölüm var..cevaplarınızı bekliyorum.
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

su gibi'de çalan romantik yabancı şarkı var bulamıyorum onu ya

ya hocam bu trt dünya kupası reklamı varya hani neeskens oynuyor trt nin yayınladıgı ilk dünya kupasında ilk gölü atan oymuş felan filan
orda calan şarkı ne yaw

akıllı tv de çalan mp3leri istiyorsan en iyileri bu Outkast & Sean Paul - --Hey Ya sahnia twin işini görür belki

Geri