amerikalıların ıraklılara yaptıkları

toptan bulurlar inşallah belalarını allah cezalarını versin şerefsizler

bu emperyalistlere soylemek istedigim cok sey var ama yeri burası degil

işte biz böle devlete üye olmaya çalışıyoruz uyan halk uyan artık bize de yapacakları bunu kim kime dum duma allah böle bir duruma düşürmesin... şerefsiz herifler nasıl vicdanınız sızlamıyor...

yazık be bi de arkasında foto çekmiş allahından bulsunlar..

o sürtük memnun kalmış ki o şekilde poz veriyo inşallah bizede fırsat doğarda türk erkekleri istediğini verir o sürtüğe

bence o kadini once yagliyacan sonra kocaman bi kazik alacan ve busayit bi yerin*e sokacan bu kadar asalik bisi olamaz:mad: :mad: :mad: :mad:

dostum bu tür resimleri vererek daha cok reklam ediyosunuz gibi geliyor bana !!

amarik ve yandaşları piçtir ve hep pç olarak kalacaklardır

bence bu amerikalılar insan olamaz!!!

korkak lan bu A.B.D.Bakmayın hava attıklarına.onlar ancak rambo filmleriyle kendini avuturlar.

ya bu nasıl insanlık Allah belalarını werir inş.çok kötü ya dicek çok şey war ama burda olmuyo.çok kötü oldum.inş belalarını bulurlar.

Kimsenin Yaptigi Kimsenin Yaninda Kalmaz Gün Gelir Dünya tersine Döner. Ama Alah Onlari Bizim Elimize Dusurmesin ....

İ nsanlıktan nasip almamış adiler gün gelirde biriside yapar görürsünüz kimsenin ahı kımsede kalmaz

portnoy lafı çok güzel oturtmuş ne diim daa.......

Ne diyeyim.Ah keşek bu hale düşmeselerdi çok acı.Güçlü olan haklı haklı oln değil...malesef düzen bu..

eminimki ıraklılarında artık amerikada çocukları olacaktır baksanıza kadına o kadar mutlu görünüyorki ıraklı abımız kadını çok mutlu etmiştir bir ıraklılar kalmıştı amerikalılara tohum atmamış ıraktanda almışlar tohumlarını bu amerikalıların her millet ile akrabalığı var eminim :):)

Geri