amerikalıların ıraklılara yaptıkları

ya bana diycek bişi bırakmamışsınız...bunları bi yerlerinden tavana asmak lazım...
o karıya da ben napcagımı biliom...

onları dunyaya ornek olsun diye dar ağacında sallandıracaksın aynını yapmak bizlere yakişmaz sallandırcaksın insanlık namına....

Emperyalist amacının ne olduğunu anlatıyor bu resimler.
sayelerinde 3 yıldır demokrasi geldi ırak a.
herkez yaptıklarının sonucuna katlanmalı
keser döner sap döner,gün olur hesap döner....

insan değil bunlar oha yaaaaaaa

vay ....minin amerikalıları amerikalı karıında hoşuna kaçmış heralde o yüzden geçici olarak sigara almış azına şıllık 5-10 tane zenci yolıycan buna(bayanlardan özdilerm kendimi tutamıyorm)

o karıyı yada karıyı bırakta o adamları benim yanıma getirecekler varya lan ben cehenneme gitsem daha ii dicekler şerefsizim .

insan haklarını savunanlar hayvan olunca

o karıları bana bir saatliğine verseler ne güzel olurdu beee.... s...kerek ağlatmayan adam değildirrr.. adamlarıda t...şklarında asmaklazım ..... bundan soora yazın amerikalı görünce hücum arkadaşlar turist murist dinnemek yok..... :) önüne gelene iteleeeeee. :)

lan bu amerikalılart bi bok etmezler onları ............ edip atacan bi köşeye adi şerefsizler

serefsifler a.*dumun çocukları.bide utanmadan hatıra fotoğrafı çektiriyolar:mad:

ben bush un..............

Arkadaşlar Cenab-i Allah-u Teala O Kadar Yücedirki Hiç Bir Zalimin Yaptiği Yanina Kar Kalmamiştir Bu Zalimlerinde Yaptiklari Yanlarina Kar Kalmayacaktir Ama Insani Duygularimiza Biraz Gem Vurup Sabirla Beklemek Lazim Tabi En Büyük Erdem Olan Sabri Da Herkese Nasip Etmemiştir

hepsnın de taaaaaaaaa ............... beee walla yaa ınsanlıga yakısmaz seyler bunlar

arladaslar hepsınız haklınızm o bayan tadına bakmıstır ya :)) neyse bunlar serfsızlerrrr baska bısey dıyılmezkı

adi inSAnLara baQ yaaa ve bazı şerefsizLErde cıkıp yoQ abd böLe ii yoQ abd şöLe iii... aLın bakınnn sizin ArzuLadıgınız ameriKa

bu resimleri görüpte hala amerikan malı kullananlar varsa acırım o kişilere

özgürlüğün temsilcisi ha bunlar böle özgürlükmü olurmuş adiler

Geri