amerikalıların ıraklılara yaptıkları

aynısını ıraklılar yapsa o karının hosuna gıder zevk alır.serefsız karı.yanındakı dallamanın tıpıne baksana bıde

işte bu serefsizligin haysiyetsizligin okul çantasının resmidir

Abİ TÜrkÜn TÜrkten BaŞka Dostu Varmi Yok Yarin Bİzİm De Bu İnsanlar Gİbİ OlmİcaĞimiz Garantİmİ DeĞİl Onun İÇİn Ta Aminin Ortasina Çakİm Ben Bu Amerİkan Askerlerİnİn Şerefsİzler ÇÜnkÜ Bİz MÜslÜmaniz ArkadaŞlar Bİzİ Seven Olmaz DoĞrumu

orda duran bayan varya onu o erkeklerin içine atıvan valla onu param parca etmesini izlemekten zevk duyardım kötülük edene her türlü giderr

eden bulur..... kansızlarrrrrrrrrrrrrrrr

a.q mun itLeri..

en iyi amerikalı ölü olandır domuz eti yiyendenn ne beklersin kanı bozuk bunların

bunlar insansa ben insan olmayı kabul etmiyorum...

ıraklılar daha çok amerikanın kazığını yiyecek.biz türkler böyle yapsak dünya karışırdı.yazık insanlığa

vayy saddamın günleri diyorlarmıdır acaba?

ya anca bukadar serefsiz olunur işte biide barısı goturuyoruz derleerr......

adi şerefsizler bide gülerek poz veriyolar arkada siz cehennemde yanarken onlarda size gülecek :mad:

mutLaka ößür dünyada cezaLarini aLicakLardir. Yüce Allah cezasini wericektir, ama ßu dünyada ßu kadar vurdunduymaz ßu kadar adi ßu kadar $erefsizce ßunLari yapaßiLmeLeri ve hic ßir ses çıkmamasi insanLıqa cok koyuyor. Cana zuLm edenin, kundakdaki ßeßeye kıyanın, Allah ßeLasini versin. söyLenicek çok $ey var mutLaka ama sadece Allah'a havaLe etmekden ßa$ka yapaßiLceqimiz ßir$ey yok yada söyLiyeceqimiz. cünkü herkez ßunLarin ne oLdukLarini ßiLior

Geri