amerikalıların ıraklılara yaptıkları

psikopat-manyak

New member
Reaction score
0
bu adi şerefsizler işte bu tip işkenceler yapıyorlar ıraklılara. devletler uyuyor. zavallı ıraklılar.

ghraib-pile3.jpg

ghraib-box2.jpg

ghraib-pile2-larger.jpg

iraqabuse3.jpg

iraqabuse6.jpg

iraqabuse5.jpg

aslında o gösterdiginin tadına bakmıstırda ondan ole muylu.Aslında amerikalılara su an bayagı bi sövmek isterdim ama ...

vay adi herifler

bunlar insan değil yaaa....birde insan haklarının savunucusu olduğunu söylerler....

ewet ispiyoncu daha ne denir bunlar nasıl cehennemde yanacak vallahı

lan o karı ...... hasını yiyen cinsten o kadar .... yetmez ona.ona zenci ...... lazım

insan kılığında gezen şerefsizler bunlar allah cezalarını versin.

o karının anasını bacısını 7 ceddını sulalesını nokta nokta.. anlayan anladı :mad:

şerefsiler Allah ülkemizi ve insanlarımızı bu duruma düşürmesin düşüreceğine öldürsün orada işkence görenler vatanlarını satan adiler değil vatanları için çarpışan insanlar vatanını satan köpeklerde buna güvenerek bize bile diş gösteriyorlar

onun bunun çocuklari şerefsizlerrrrrrrrrrrr:mad:

ben neye seviniyorum biliyormusunuz arkadaslar...cehennemin varliginaaaaaaaaaaaa..

hasssss. görmüştüm.

Logan' Alıntı:
bunlar insan değil yaaa....birde insan haklarının savunucusu olduğunu söylerler....
Genelde insan haklarını savunurlar özelde kendi haklarını savunurlar onlar özel insanlar aslında
aslında bende küfür etcem ama banlanmıcamı bilsem :mad:

Abi bu adamlar daki eşitlik. Kendi yazarlarının dediği gibi "Herkes eşittir ama bazıları daha eşittir" ama gel görki keser döner sap döner bu hesapta bir gün bizden tarafa döner. Nedesem az adilere

Geri