ben museviyim yanlıs yoldamıyım ?
Bence yanlş yoldasın.
arkadaş islama gören yorum yapıyor islama göre şuanki musevilik yanlış yoldur!!!
Bence yanlş yoldasın.
ben o zaman sana şunu söyliim sevgili arkadasım
islama müslümanlıga saygım vardır. ama bu saygım türkiyede yaşadıgım ve türkiyede gercekten inan insanların müslümanlıgı bana anlatması ile mümkün hale gelmiştir. siz ve sizin gibi olan bazıları kendi dininize göre diğer dinlere YANLIŞ die yargı koymanız yüzünden dünyada üzerinde islamiyete ve müslümanlara önyargılı bakıyorlar. oysa islam dini evrensel ve birleştirici bir din olup yeryüzünde herkesin bu dine koşa koşa gelmesi gerekirken sizin bu tutumunuz bu dini hak ettiği yere getiremiyor. oysa islamiyet gercekten mükemmel bir din
islam dininin neden indiğini bilmezmisin.diğer dinler carpıtıldığı icin,bozulduğu için indirildi.doğru yol islam.Allah böyle buyuruyor. karar senin.
bence doğru veya yanlışın yargısını verebilecek olan sen değilsin ben sizin inancınıza saygı nasıl gösteriyorsam sende benimkine saygı göstereceksin
islam dini çaptırılan dinlerin yanlışlığu yüzünden allah tarafından gönderildi musevilik doğru yol olduğunu kabul etseydik müslümanlık diye bir kavram olmazdı biz kimseye düşman gözüyle bakmıyoruz dahası herkese dost davranıp iyi niyetle doğru yolu bulmalarını istiyorum jihadında asıl anlamı gönülleri kazanmak fethettmek gerçi yahudilikte böyle birşey yok
arkadasım sakın yanlıs anlama ben dininize yanlıs falan demiyorum saygım sonsuzdur dininize neden indirildiğinide biliyorum ben sadece tüm dinlere saygı duyulmasını vurgulamak istedim tabii şu anki siyasi durumlardan dolayı bu pek mümkün olmuyor
bunu yazan kadar kopyala yapıştır yapan sendede şizofrenlik var heralde islamı araştır öyle gel
ne eduğü belirsiz insanların yazdıklarınıda bize hikaye gibi anlatma gülerler adama...
bunu banamı söyledin ??
tabi saygı duymak zorundayız.burda haklısın. ama şunu unutmamak lazım. başka dine camur atmamak lazım. sende bilirsinki böyle kişiler bu forumda mevcut.
tüm yazılarım oku kesinlikle musevilik dogru yoldur diye bir söz sölemedim hatta o düşünceyi anımsatacak bişey bile yazmadım
ohalde neden museviyim dedin...neyse kimse kimseyi niye bu dine inanıyorsun diye yargılıyamaz herkezin din ve vicdan özgürlüğü var bu vatan topraklarında...kardeş kardeş yaşıyoruz ne güzel