Alın size Kemal Kılıçdaroğlu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chp Kuruldugu Gunden Beri Hicbirzaman Halkin Cogunlugu Tarafindan Istenmemistir

bu taraflı yayını överek yayınlayan ve deve kuşu gibi kafasını kuma sokan arkadaşlar!!!!!!!!!!!! Dengir Mehmet Fırat (parti başkan yardımcısı-Kemal kılıçtaroğlunun foyasını meydana çıkardığı kişi) niye görevinden istifa etti(ettirildi)? bu soruyu kendinize bi sorun bakalım. banada bi cevap yazın hadi

bu taraflı yayını överek yayınlayan ve deve kuşu gibi kafasını kuma sokan arkadaşlar!!!!!!!!!!!! Dengir Mehmet Fırat (parti başkan yardımcısı-Kemal kılıçtaroğlunun foyasını meydana çıkardığı kişi) niye görevinden istifa etti(ettirildi)? bu soruyu kendinize bi sorun bakalım. banada bi cevap yazın hadi

hemen cvp veriyorum:D
1.Kemal Bile DENGİN MİR MEHMET FIRAT ın kendisi yüzünden istifa ettiğine inanmıyo..
2.Kemal istifa haberini Genelevde Almıs..
3.Yine bu Kemos pkk yöneticileriyleymis Genelevde..
:durdurun:durdurun

bak ben üsenmedim cvp verdim..
bide sen cvp versen...

genel eve herkez gidi yor bumudur olay anlamadım hiç olmazsa pkk lılarla aynı masada yemek yemen birisi bende giderim kimseyidi ilgilendirmez hikaye anlatmayın anladınımı...:vur

hemen cvp veriyorum:D
1.Kemos Bile DENGİN MİR MEHMET FIRAT ın kendisi yüzünden istifa ettiğine inanmıyo..
2.Kemos istifa haberini Genelevde Almıs..
3.Yine bu Kemos pkk yöneticileriyleymis Genelevde..
:durdurun:durdurun

bak ben üsenmedim cvp verdim..
bide sen cvp versen...

tsk nın bilgilendirmesiyle akp doğudaki pkk yandaşlarına taviz vermemesi üzerine başbakanla arası açıldı. Bunun üzerine başbakan partiden istifasını istedi.(sağlık sorunları nedeniyle!) Eğer ULUSAL KANALLARI izliyorsan bunları bilmen lazım.Üçbeş kişiye yayın yapanları değil.Bide deniz feneri davası hala karanlıkta! Yoksa bu çamurlarla bunu mu örtmeye çalışıyorsunuz? Gurbetçilerden toplanan bağışlar kızılhaca verildi. Yoksa bunları örtbas etmek içinmi bu savsatalara (kendiniz bile inanmıyorsunuz ya) haber yapanların reklamını yapıyorsunuz.

Madem yalan bir haber

ozaman Kemal gitsin mahkemeye versin

çükü bu iddia öyle sıradan bir iddia değil

ne duruyor

aradan koskoca bir gün geçmiş

gitsin hakkını arasın

ancak sana şunu hatırlarırım ki.

Sizin Telefon kullanma özürlü (not bu tabir şahsıma ati değil gazetelerden aldım) Genel sekreteriniz Önder Sav,

beniim telefonumu dinlediler diye ortalığı ayağa kaldırıp yeri gögü intetmiştiya

ve hatta Vakit gazetesi hakkında mahkemeye suç duyurusunda da bulunmuştu

Sonradan anlaşıldı ki olay öyle yüksek teknoloji kullanarak telefon dinleme olayı değil düpe düz bir beceriksizlik

ve bugün Önder Sav ın kendi açtığı davanın duruşması vardı.Kendi duruşmasına katılmadı

Mecliste bu yüzden açılan Dinleme komisyonuna (ki açılması için kendisi müracat etrmişti)

katılmadı

kemalde mahkemeye versin ama önder gibi katılmamazlık etmesin sakın:)

:clap:clap:clap:clap

İşte bukadar basit

madem iddialar yalan sa mahkemeler ne için duruyor

hatta bugün bir ara mahkemeye gideceği açıklamasını okumuşum Kemal Kılıçdaroğlunun

sonra bu iddiayı ortaya atan kişide kerşı açıklama da bulunddu

dediki;

Mahkemeye giitsin arabasının geneleve gittiği arabanın plakasını bile veririm deyince

bizim tuncelili Kemalden bir daha ses çıkmadı

geneleve gidip gitmemesi çok mu kanınıza dokundu...........

yanındakiler pkk lıysa eğer o zaman sorun vardır yoksa kimseyi ilgilendirmez nereye gittiği.......

ki ispat yok daha kesinleşmiş değil YANİ EN AZINDAN FIRATIN DTP TETÖRİSTLİLERLE RAKI BALIK YAPTIĞININ KESİNLEŞTİĞİ KADAR KESİN DEĞİL............
kesinleşsin herşey geneleve gitmesi bizi bağlamaz günahı boynuna ama yanındakiler pkk lıysa ozaman hep beraber saldıralım...

karanlık rte malcolmx igoogle bide buna cvp verin bi zahmet.......

Saçlamamın dozunu iyice abattınız ya

bende TAURUS Genelevde yazam acaba ne sonuç çıkar bilemiyorum

yaz adamım sonuçları da ver ama ben baktım tırnak içinde yazarsan sonuç bulamassın tırnak işareti olmadan yazarsan 414 sonuç çıkar..
saçmala terimini konuyu saptırmayı sizlerden öğrendim sizin kadar olamadık idare et zamanla..........

kemal kılıcdaroglu bazılarının kuyruguna feci basmıs olmalı ki sacma sapan iddialarla karalama kampanyası baslatmıslar hemen.

şaban dişliyi ve dengir fıratı gosterdigi belgelerle yerinden etti.

bazıları da hala burda bik bik edip duruyor.

adamın belgeleri akp nin tayyipten sonra cok onemli adamlarını yerinden ediyor siz hala yok suraya gitmiş diyorsunuz.

kaldırın dokunulmazlıgı akp den adam kalıyor mu mecliste görelim. :)

:clap:clap:clap:clap

İşte bukadar basit

madem iddialar yalan sa mahkemeler ne için duruyor

hatta bugün bir ara mahkemeye gideceği açıklamasını okumuşum Kemal Kılıçdaroğlunun

sonra bu iddiayı ortaya atan kişide kerşı açıklama da bulunddu

dediki;

Mahkemeye giitsin arabasının geneleve gittiği arabanın plakasını bile veririm deyince

bizim tuncelili Kemalden bir daha ses çıkmadı

arkadaşım zaten bunlar hep böyleler

mahkemeye giderler daha sonrada kendi açtıkları davanın duruşmasına katılmazlar

Örnek: Telefonunu açıp kapatmayı beceremeyen Önder Sav ın beni dinlediler diyerek mahkemeye açtığı davalara katılmaması

Yurttaşlarım siz kız arkadaşlarınızla gezip zina ederken iyi sosyallik bu adam yaparsa vay şöyle vay böyle helal sana kemal amca kır dök çal çırp ....... Sapına kadar CHP liyim.

Ne halt yediği beni ilgiledirmez ancakkkkkkk

Kendiside tuncelili olan Kemal in tuncelili PKK lılarla birlikte alem yapması

bunların PKk aşkını gösteriyor

Ne halt yediği beni ilgiledirmez ancakkkkkkk

Kendiside tuncelili olan Kemal in tuncelili PKK lılarla birlikte alem yapması

bunların PKk aşkını gösteriyor

fıratın dtp lilerle yemek yemesi neyi gösteriyo hemen bizde fırata terörist damgası mı vuralım.....

kemal kılıçdaroğlunun pkklı şerefsizlerle geneleve gitmesini destekleyen zihniyetin ......

bazıları saçmalayacağı yerde susmayı tercih etmelidir.

kemal bile şuan sessiz.

hani şu pkklıları işe alan kemal bile sessiz.

o konuşsun bi hele. siz ona göre konuşursunuz. :D

kemal kılıçdaroğlunun pkklı şerefsizlerle geneleve gitmesini destekleyen zihniyetin ......

bazıları saçmalayacağı yerde susmayı tercih etmelidir.

kemal bile şuan sessiz.

hani şu pkklıları işe alan kemal bile sessiz.

o konuşsun bi hele. siz ona göre konuşursunuz. :D

Aktütünde Pkk ağzıyla haber yapan tarafın manşetlerini her gün burda paylaşan sen mi söylüyorsun bunları?Belge nerde belge?

kemal fena etmiş sizi. yaw ne madara olmuşunuz orhan kuralın kitabı vardı fahişelerle çektirdiği fotolar la dolu. ayni adam isterse bunu kitab yapar satar isterse video ya çeke sende kesin izlersin. pkk lılarla gitmişmiş. adamın alnında mı yazıyor. yok başka yerde yazıyorsa göster. yaw 100 kişi kaynak demiş yok. belge demiş yok. bak öss de dil bilgisi kalktı hepiniz edebiyat yapıyonuz yani bişey bilmenize geerek yok. girin öss ye bırakın siyaseti.

ѕσηυη¢υ;3717714' Alıntı:
Aktütünde Pkk ağzıyla haber yapan tarafın manşetlerini her gün burda paylaşan sen mi söylüyorsun bunları?Belge nerde belge?

sen genelkurmayın aktütü açıklamasından tatmin oldun mu bilmem ama ben olmadım.

kılıçdaroğlunun suskunluğu sizi mutlu ediyor belli.

beni de mutulu ediyor. :D

birisi size meydan okuyacak?

siz 2 gündür cevap vermeyeceksin.

adam resmen erkeksen yalan de dedi. erkeksen mahkemeye ver dedi.

neden susuyor?

hadi tuncelili kemali anladdık.

verecek cevabı yok susuyor.

siz neden cevap vermek yerine sürekli konuyu dağıtıyorsunuz?

cevabın yoksa SUS !!! :D

İkili tartışmaya çevirme konuyu,sen bunca verilen cevaba karşılık hala konuyu dağıtıyorsunuz diyorsan ya okuma yazma bilmiyorsun ya da okuduğunu anlamıyorsun..

En basitinden ve yine tekrarlıyorum eğer bir yolsuzluk,hukuka aykırı bir durum varsa her vekil yargı önünde hesap vermelidir.Bunun yolu da dokunulmazlıkların kaldırılmasından geçer.Biz bunları söylüyoruz..

Kılıçdaroğlu'nun elini attığı Akp linin koltuğu gidiyor.Bu gidişle gitmeye de devam edecek.

Yandaş medya da attığı çamurla kalacak.Bir iddaa ortaya atıyorsanız ve bunun hukuka aykırı oldugunu düşünüyorsanız çıkıp Kılıçdaroğlu'nun Şaban Dişli'yi veya Fırat'ı madara ettiği gibi canlı yayında belgelerle konuşacaksın.

senle ikili olarak tartışmak gibi bir düşüncem yok.

hani kılıçdaroğlu ço namuslu ya..

hani nerde yolsuzluk olsa üzerine gidiyor ya.

hani chp de yolsuzluk yok ya.

olsa kılıçdaroğlu üzerine gidece çünkü o çok namuslu ya..

yakında yine konuyu değiştirmek için yeni dosyalarla çıkar.

ve siz böyle bir iddia hiç yokmuş gibi kendinizi kandırırsınız.

neden?

çünkü siz chplisiniz :D

Yukarıda attığım mesajla alakalı bir cevap versen şaşardım zaten.

Chp deki yolsuzlukları ortaya çıkarmak Kılıçdaroğlu'nun işi değil..

Hangi parti ortada birşey yokken kendi vekillerinin belediye başkanlarının yolsuzluğunu araştırır?

Hangi salak Akp nin bu kadar yolsuzluğunun ortaya çıktığı dönemde,Akp nin Chp ye saldıracağını bile bile yolsuzluk yapar?

Zaten yolsuzluğu komisyon tarafından araştırılan üyeler var.Ortaya çıkınca temizlemekte partilere düşüyor..

Bir önceki yazımda ve her yazımda bahsettiğim gibi dokunulmazlıklar kaldırılmadan bu işler olmaz.Meclisteki suç oranı hiç bu kadar yüksek olmamıştı..

Ortada konu yokken Kılıçdaroğlu'nun yeni belgeleri ve Akp nin sızan yeni yolsuzlukları hangi konuyu değiştirecek?

ѕσηυη¢υ;3717951' Alıntı:
Yukarıda attığım mesajla alakalı bir cevap versen şaşardım zaten.

Chp deki yolsuzlukları ortaya çıkarmak Kılıçdaroğlu'nun işi değil..

Hangi parti ortada birşey yokken kendi vekillerinin belediye başkanlarının yolsuzluğunu araştırır?

Hangi salak Akp nin bu kadar yolsuzluğunun ortaya çıktığı dönemde,Akp nin Chp ye saldıracağını bile bile yolsuzluk yapar?

Zaten yolsuzluğu komisyon tarafından araştırılan üyeler var.Ortaya çıkınca temizlemekte partilere düşüyor..

Bir önceki yazımda ve her yazımda bahsettiğim gibi dokunulmazlıklar kaldırılmadan bu işler olmaz.Meclisteki suç oranı hiç bu kadar yüksek olmamıştı..

Neden işine geleni çekip alıyorsun?Hala Kılıçdaroğlu'ndan ses yok diyorsun.Bu halinle paragraf sorularını çözerken zorlanıyor olmalısın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri