bu taraflı yayını överek yayınlayan ve deve kuşu gibi kafasını kuma sokan arkadaşlar!!!!!!!!!!!! Dengir Mehmet Fırat (parti başkan yardımcısı-Kemal kılıçtaroğlunun foyasını meydana çıkardığı kişi) niye görevinden istifa etti(ettirildi)? bu soruyu kendinize bi sorun bakalım. banada bi cevap yazın hadi
hemen cvp veriyorum
1.Kemos Bile DENGİN MİR MEHMET FIRAT ın kendisi yüzünden istifa ettiğine inanmıyo..
2.Kemos istifa haberini Genelevde Almıs..
3.Yine bu Kemos pkk yöneticileriyleymis Genelevde..
:durdurun:durdurun
bak ben üsenmedim cvp verdim..
bide sen cvp versen...
Madem yalan bir haber
ozaman Kemal gitsin mahkemeye versin
çükü bu iddia öyle sıradan bir iddia değil
ne duruyor
aradan koskoca bir gün geçmiş
gitsin hakkını arasın
ancak sana şunu hatırlarırım ki.
Sizin Telefon kullanma özürlü (not bu tabir şahsıma ati değil gazetelerden aldım) Genel sekreteriniz Önder Sav,
beniim telefonumu dinlediler diye ortalığı ayağa kaldırıp yeri gögü intetmiştiya
ve hatta Vakit gazetesi hakkında mahkemeye suç duyurusunda da bulunmuştu
Sonradan anlaşıldı ki olay öyle yüksek teknoloji kullanarak telefon dinleme olayı değil düpe düz bir beceriksizlik
ve bugün Önder Sav ın kendi açtığı davanın duruşması vardı.Kendi duruşmasına katılmadı
Mecliste bu yüzden açılan Dinleme komisyonuna (ki açılması için kendisi müracat etrmişti)
katılmadı
kemalde mahkemeye versin ama önder gibi katılmamazlık etmesin sakın![]()
Saçlamamın dozunu iyice abattınız ya
bende TAURUS Genelevde yazam acaba ne sonuç çıkar bilemiyorum
:clap:clap:clap:clap
İşte bukadar basit
madem iddialar yalan sa mahkemeler ne için duruyor
hatta bugün bir ara mahkemeye gideceği açıklamasını okumuşum Kemal Kılıçdaroğlunun
sonra bu iddiayı ortaya atan kişide kerşı açıklama da bulunddu
dediki;
Mahkemeye giitsin arabasının geneleve gittiği arabanın plakasını bile veririm deyince
bizim tuncelili Kemalden bir daha ses çıkmadı
iftiraaa haram din kardeşlerim haraam =)
Yurttaşlarım siz kız arkadaşlarınızla gezip zina ederken iyi sosyallik bu adam yaparsa vay şöyle vay böyle helal sana kemal amca kır dök çal çırp ....... Sapına kadar CHP liyim.
Ne halt yediği beni ilgiledirmez ancakkkkkkk
Kendiside tuncelili olan Kemal in tuncelili PKK lılarla birlikte alem yapması
bunların PKk aşkını gösteriyor
kemal kılıçdaroğlunun pkklı şerefsizlerle geneleve gitmesini destekleyen zihniyetin ......
bazıları saçmalayacağı yerde susmayı tercih etmelidir.
kemal bile şuan sessiz.
hani şu pkklıları işe alan kemal bile sessiz.
o konuşsun bi hele. siz ona göre konuşursunuz.![]()
ѕσηυη¢υ;3717714' Alıntı:Aktütünde Pkk ağzıyla haber yapan tarafın manşetlerini her gün burda paylaşan sen mi söylüyorsun bunları?Belge nerde belge?
ѕσηυη¢υ;3717951' Alıntı:Yukarıda attığım mesajla alakalı bir cevap versen şaşardım zaten.
Chp deki yolsuzlukları ortaya çıkarmak Kılıçdaroğlu'nun işi değil..
Hangi parti ortada birşey yokken kendi vekillerinin belediye başkanlarının yolsuzluğunu araştırır?
Hangi salak Akp nin bu kadar yolsuzluğunun ortaya çıktığı dönemde,Akp nin Chp ye saldıracağını bile bile yolsuzluk yapar?
Zaten yolsuzluğu komisyon tarafından araştırılan üyeler var.Ortaya çıkınca temizlemekte partilere düşüyor..
Bir önceki yazımda ve her yazımda bahsettiğim gibi dokunulmazlıklar kaldırılmadan bu işler olmaz.Meclisteki suç oranı hiç bu kadar yüksek olmamıştı..