IQ su yüksek bir adam bu valla..gerçeği o görüyor biz göremiyoruz..sizin devriniz geçti bayım hadi başka kapıya..artık kimse yemiyor bu numaraları..cumhuriyet kurulduğundan beri siz iktidardasınız sizi getirenler çok akıllıydıda türkiyeyi nerelere getirdiniz asıl sizin döneminizde sefaletten ölen vardı şimdi değil.. asıl hödük sizsiniz sallamıyor halk sizi..boş teneke gibi dangırdıyorsunuz kendinizi entel vede akıllı insanlar olarak görüyorsunuz ama sadece siz görüyorsunuz kendinizi kandırın halkı değil..
İşte konunun hepsini okumaya üşenen, hatta okumaya üşenen sadece başlığa ve son 5 mesaja bakılarak yazılmış bir yorum daha...
Nihat Genç hödük dememiş önceki yazılanlarda görüldüğü gibi ama Aziz Nesin aptal demişti. Son derecede haklıydı bence.
Halklar hiç bir zaman Aydınları anlayamazlar. O yüzden o insanlara aydın denir halkın önünde gittikleri için tarihin hiçi bir döneminde Aydınlar halktan destek görmemiştir. Aydınlar söylemiş halklar onlar öldükten sonra bazen yıllar sonra ne demek istediklerini anlamışlardır.
Sen kendinden önde giden Aydınları aşağılamaya devam et, ve unutma zekan ne kadarsa karşındaki insanın zekasını da o kadar anlamlandırabilirsin. Yani iq'su 80 olan bir adamın karşısına Einstein'ı koysan onu da 80 iq'lu bilir. 80 iq'luymuşcasına muamele yapar.
Ayrıca bir araştırma yapsalar, AKP düşük iq grubundan mı yüksek oy alır yüksek iq grubundan mı herkes tahmin edebilir.
Ben hödük demedim senin iq yargılarınla hareket ettim.