AKP HÖDÜKLERDEN oy alır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle şunu belirteyim Atatürkçüyüm ve ve Türk Milliyetçisiyim.
Bu ülkede kimse Nihat Genç kadar doğru ve dürüst değildir. Adam dan diye kafasındakini söyleyebiliyor. Başbakan gibi şeriat getireceğiz demeden şeriat getirme oyunları oynamıyor. Ya da bazı gazeteciler gibi ılımlı eleştirmiyor. Açık açık net eleştiriyor. Aklına geleni söylüyor. Hödük benzetmesi biraz ağır olmuş, ama buradaki herkes bir gün bir yerde bir gurubun hödük olduğunu düşünmüştür.

Neyse AKP'nin seçmen profili düşüktür. Yani istatistiksel olarak araştırın. Oyları varoşlardan gelir. İlkokul mezunlarından gelir. Bir siyasi ve politik arka planı olmadan takım tutar gibi parti tutan insanlardan gelir. (Genel olarak söylüyorum bu tüm AKP seçmeni için geçerli değildir ama %90'ı böyle) Maalesef bu ülkenin %80'i köy kökenli varoş insanı ya da köylü olduğu için AKP %47 oy alır. AKP eğitimsizlikle, cahillikle, varoşlukla beslenir. Çünkü eğitimli, dünya görüşü açık olan, zeki insanlar vatandaşına "ananı da al git" diyen Başbakanı indirirler. Buna katlanmak için köylü olmak ağalık düzenine, baskı düzenine alışık olmak, başta asan kesen bir padişah isteyen bir grup olmak gerekir.

Bu ülkenin ODTÜ, Boğaziçi gibi üst düzey üniversitelerinde bir araştırma yapılsın. Türkiye'nin sınavla alınan ve en zeki ve eğitimli çocuklarını okuduğu okullarda AKP'nin oy oranı nedir? Üniversite Öğretim Elemanları arasında bir araştırma yapılsın, Gazeteciler arasında...

Şimdi beldeleri ilçe belediyelerine bağlamak isteyen bir yasa çıkarıyorlar yerel yönetim reformu diye. Bunun tek amacı vardır CHP'nin elinde tuttuğu ilçelere bağlayacakları varoş belde oyları ile daha çok Belediye almak. Çünkü AKP varoş oyların, düşük gelir seviyesinin ve düşük eğitim seviyesinin partisidir. AKP'ye oy verdiniz diye bunları hakaret olarak algılamayın. Bunlar herkesin bildiği ancak sadece Nihat Genç gibi delilerin söyleyebildiği gerçekler.

Bu arada ben son seçimde oyumu MHP'ye verdim. Ve bir Türk Milliyetçisi olarak son derece rahatsızlık duydum. Ve şimdi söylüyorum Türkiye'nin DTP ve PKK gibi bir sorununa Amerikadan icazet alarak çözüm bulan Türkiye'nin kaynaklarını satan bir parti ile başka sorun kalmamış gibi Türban konusunda uzlaşan partiye yazıklar olsun. Devlet Bahçeli gitmeden MHP'ye oy vermem ben. Hatta Deniz Baykal giderse CHP'ye veririm. Yani ben salak bir ülkücü değilim. Ben ülkümü liderlere bağlamam sisteme bağlarım ve Turan Birliğinin çıkarlarını düşünürüm. Birileri gibi benim partim ne yaparsa doğru yapar diye kayıtsız şartsız savunmam.

:clap:clap:clap:clap

buna inanmayın akpden şaşmayın bence

ben Türkiye' ye asıl boyle yaratıkların zarar verdıgını dusunuyorum......bende AKP ye oy vermedım hatta kafama silah dayasalarda vermem...yonetımını de begenmıyorum ama secım zamanı geldıgınde de oyumu ona vermeyerek yada yanlıs gordugum icraatlarını cevremdekılerle paylasarak anlatıyorum.....onların fıkrıne deger verıyorum............ama AKP ye oy atanlara hoduk gerızekalı yakıstırmaları nedir.....böyle bısey olabılır mı ya sana kım bu hakkı verıyor sen nasıl benım halkımın %47 sıne höduk gerızekalı dıye hakaret edebılırsın soyledıgın sozler senın icdunyandır......bu arada kımısı AKP kırsallardan oy alıyor modern cagdas olanlar akp ye oy vermez demıs..........buna anca gulerım ben secıme gunler kala sosyeteler AKP nın derefıne dıyıp sampanya patlatıp kadeh kaldırmadı mı?????????? hanı bu ınsanlar modern oluyor ya ondan seyttırdım :clap :clap :calp :calp

dost acı söylermiş:D:D

modanın ağır topu Cemil İpekçi gibi yalakalık yapsaydı baştacı olurdu

iki torba kömüre oyunu satanlara hatta kendini satanlara hödük kelimesi hafif bile kalır bence

dostum hoduk kelımesı cıkmadı adamın agzından burada yorum yapanların hıcbırı programı ızledımı ızlemedı tabı ızlemedıgı bı konu hakkında sadece burada okuduguyla nsl yorum yaparlar anlamıyorum

bizim ülkede siyaset insanların birbirine hakaret etmesi anlamına geliyor. siyasileri suçlamaya gerek yok biz ne isek onlar da aynısı. anlayana....

Nihat GENÇ:

"Bugün Gazetesi köşe yazarı sayın Nuh Gönültaş, 2 Şubat tarihinde ismimi kullanarak söylemediğim bir sözü üstüme yıkarak iftirada bulundunuz.

Ben de gazetenizin internet sayfasında köşeniz altındaki yorum köşesine açıklama gönderdim, yayınlamadınız.
Tekrar ediyorum, Ben Nihat Genç, AKP"li seçmenler hödüktür diye bir cümle ne kullandım ne söyledim.
AKP"li seçmenler hödük lafı tam bir iftiradır.
Proğramım sadece gündüzleri dört tekrar yaptı ve milyonlarca insan da izledi. Bu konuşmamın içinde böyle bir cümle yoktur.
Ben, konuşmamda, eğitimsiz kültürsüz yazarsız sanatçısız bırakılan seçmenlerin beğeni ve seçiciliklerinin düşük olup siyasi olarak kolaylıkla kandırılabileceğini söyledim. Ancak gocunan başta Fethullahcı gazeteler ve siteler söylemediğim bir cümleyi ben söylemişim gibi kullandı. Bu ahlaksızlık onların suçu. Siz de bu furyaya bakmadan anlamadan uçarak daldınız.

Yaptığınız iftiradır. Bu da basın ahlak yasasına aykırıdır ve Allah"ın ve insanlığın ahlak ölçülerine sığmaz. Üstelik ben durumu size kısaca yorum köşesinde açıkladım ve bu kısacık açıklamayı dahi ınternet sayfasında yayınlamadınız. Tıynıyetiniz bu, insanlığınız bu, gazetecilik anlayışınız bu. İftirayı atıyorsunuz ve kaçıyorsunuz.

Sanıyorsunuz ki biz çamur atarız sonra kaçar gizleniriz. Ancak unuttuğunuz bir şey var, benim yazılarım sizden çok okunuyor benim konuşmalarım sizin rüyanızda göremeyeceğiniz kadar çok dinleniyor, şimdi ben bu ahlaksız iftiracılığınızı milyonlar önünde dile getirdiğimde ne diyeceksiniz. Ne mi diyeceksiniz, ismim reklam oluyor diye sevineceksiniz, çünkü sizler yüzünüze tükürüldükce rahmet diyenlerdensiniz, işte proğramımda bunları da söyledim. Sizinle her yerde her şekilde yüzleşmeye hazırım. Adam olun insan olun temiz açık berrak yazarlığınız olsun. Bu memlekette satılmış üçkağıtçı onun bunun adamlarından milyonlarca var, bu memlekette olmayan, dürüst samimi gazeteci ve yazarlar. Hayatınıza bir büyük sürpriz yapın, temiz bir insan olmaya karar verin, iftiracılıktan vazgeçin.. Bakın sizi karşıma almış nasıl dobra dobra konuşuyor sizinle eğleniyorum, çünkü, sizin çamur iftira üreten beyinlerinizi tanıyorum, ve bu medyada torpille kayırmayla ideolojiyle ona buna ağbi diyerek yazar olmuş yüzlerce ahlak yoksunu adamı da tanıyorum.

Bu ülkenin açık temiz dürüst insanlara ihtiyacı var, gerçi bu saatten sonra içinde temizlik dürüstlük tavsiyeleri olan bu cümlelerin sizin için hiç bir anlamı yok, ama olsun, yarın birgün mesajlarınızı inceleyen çocuğunuz aileniz bir yakınınız ya da bir polis şefi bu topraklarda böyle cümleleri hala kullanmakta ısrar eden insanların olduğunu da görsün.. Sizler Fethullah hoca adına ya da bir parti adına tüm dünya değerlerinden vazgeçmiş olabilirsiniz, ama, sizin dışınızda büyük bir dünya var ve ekmek diyor Allah diyor memleket diyor yok mu bir müslüman diyor, ne olacak bu Amerikancı yazarlar diyor, yani gazeteleri açıp insanlık değeri arıyorlar müslümanlık arıyorlar ve maalesef bulamıyorlar. Sizler oraları iftiracı çamurculuğunuzla doldurdukça da bulamayacaklar."

Yukarıdaki Açıklamnın Ardından Konunu Kapatılması Daha Uygun Olur Kanaatindeyim...

yaw sende nerden kopyalamışsan bu yazıyı.
bi programı izle sonra karala.
zaten doğru söyleyende 9 köyden kovulurmuş.

R€B€L;2634830' Alıntı:
Nihat GENÇ:

"Bugün Gazetesi köşe yazarı sayın Nuh Gönültaş, 2 Şubat tarihinde ismimi kullanarak söylemediğim bir sözü üstüme yıkarak iftirada bulundunuz.

Ben de gazetenizin internet sayfasında köşeniz altındaki yorum köşesine açıklama gönderdim, yayınlamadınız.
Tekrar ediyorum, Ben Nihat Genç, AKP"li seçmenler hödüktür diye bir cümle ne kullandım ne söyledim.
AKP"li seçmenler hödük lafı tam bir iftiradır.
Proğramım sadece gündüzleri dört tekrar yaptı ve milyonlarca insan da izledi. Bu konuşmamın içinde böyle bir cümle yoktur.
Ben, konuşmamda, eğitimsiz kültürsüz yazarsız sanatçısız bırakılan seçmenlerin beğeni ve seçiciliklerinin düşük olup siyasi olarak kolaylıkla kandırılabileceğini söyledim. Ancak gocunan başta Fethullahcı gazeteler ve siteler söylemediğim bir cümleyi ben söylemişim gibi kullandı. Bu ahlaksızlık onların suçu. Siz de bu furyaya bakmadan anlamadan uçarak daldınız.

Yaptığınız iftiradır. Bu da basın ahlak yasasına aykırıdır ve Allah"ın ve insanlığın ahlak ölçülerine sığmaz. Üstelik ben durumu size kısaca yorum köşesinde açıkladım ve bu kısacık açıklamayı dahi ınternet sayfasında yayınlamadınız. Tıynıyetiniz bu, insanlığınız bu, gazetecilik anlayışınız bu. İftirayı atıyorsunuz ve kaçıyorsunuz.

Sanıyorsunuz ki biz çamur atarız sonra kaçar gizleniriz. Ancak unuttuğunuz bir şey var, benim yazılarım sizden çok okunuyor benim konuşmalarım sizin rüyanızda göremeyeceğiniz kadar çok dinleniyor, şimdi ben bu ahlaksız iftiracılığınızı milyonlar önünde dile getirdiğimde ne diyeceksiniz. Ne mi diyeceksiniz, ismim reklam oluyor diye sevineceksiniz, çünkü sizler yüzünüze tükürüldükce rahmet diyenlerdensiniz, işte proğramımda bunları da söyledim. Sizinle her yerde her şekilde yüzleşmeye hazırım. Adam olun insan olun temiz açık berrak yazarlığınız olsun. Bu memlekette satılmış üçkağıtçı onun bunun adamlarından milyonlarca var, bu memlekette olmayan, dürüst samimi gazeteci ve yazarlar. Hayatınıza bir büyük sürpriz yapın, temiz bir insan olmaya karar verin, iftiracılıktan vazgeçin.. Bakın sizi karşıma almış nasıl dobra dobra konuşuyor sizinle eğleniyorum, çünkü, sizin çamur iftira üreten beyinlerinizi tanıyorum, ve bu medyada torpille kayırmayla ideolojiyle ona buna ağbi diyerek yazar olmuş yüzlerce ahlak yoksunu adamı da tanıyorum.

Bu ülkenin açık temiz dürüst insanlara ihtiyacı var, gerçi bu saatten sonra içinde temizlik dürüstlük tavsiyeleri olan bu cümlelerin sizin için hiç bir anlamı yok, ama olsun, yarın birgün mesajlarınızı inceleyen çocuğunuz aileniz bir yakınınız ya da bir polis şefi bu topraklarda böyle cümleleri hala kullanmakta ısrar eden insanların olduğunu da görsün.. Sizler Fethullah hoca adına ya da bir parti adına tüm dünya değerlerinden vazgeçmiş olabilirsiniz, ama, sizin dışınızda büyük bir dünya var ve ekmek diyor Allah diyor memleket diyor yok mu bir müslüman diyor, ne olacak bu Amerikancı yazarlar diyor, yani gazeteleri açıp insanlık değeri arıyorlar müslümanlık arıyorlar ve maalesef bulamıyorlar. Sizler oraları iftiracı çamurculuğunuzla doldurdukça da bulamayacaklar."

sn rebel

mademki bu bir iftira

bu iftirayı edenler şerefsiz çakalları açık ça vurgulayarak üstüne basarak teşhir etmezi bekliyoruz..

iftira edenler çamur atan lar pislik atıp ortalığı karıştıranlara yaptıkları yanına kar olarak kalmasın

bu iftira eden gericileri teşhir etmeni beklioruz...

ve burda onların yayın larına burda bir kısıtlama getirilmesini vede itibar edilmemesi yönünde çalışmalar yapmazı beklioruz

bilgilerinizin ve medeni cesaretinizin buna yeteceğine inanıyorum..

teşekkürlerrr.........

bi insan bu kadar düşünesiz olurmu yaaw nerdeyse yoldu yürüyen 2 kişiden 1 i Akpartiye oy wermiş adam kaç milyon kişiyi o ufacık beyniyle hödük ilan etti he ara sıra bole dengesiz ve başkaları tarafından tutulmuş insanlar ortaya çıkabilio kim neyin ne olduğunu bilio arkadaşlar bole bi kaç tane kapasitesiz insanların galeyanına gelmeyeceğimizi öğrenemediler halaa arkadaşında dediği gibi bole kişiler Akpartinin oyunu yükseltio bunlar yok olmasın yaw ***********

bi insan bu kadar düşünesiz olurmu yaaw nerdeyse yoldu yürüyen 2 kişiden 1 i Akpartiye oy wermiş

adam kaç milyon kişiyi o ufacık beyniyle hödük ilan etti

he ara sıra bole dengesiz ve başkaları tarafından tutulmuş insanlar ortaya çıkabilio kim neyin ne olduğunu bilio arkadaşlar bole bi kaç tane kapasitesiz insanların galeyanına gelmeyeceğimizi öğrenemediler halaa arkadaşında dediği gibi bole kişiler Akpartinin oyunu yükseltio bunlar yok olmasın yaw ***********

fetullahçı yayın yapanların iftirası olduğu ortaya çıktı ....

zaten kimse hödük dememiş bunun iftira olduğu açıklanmış

sen hala hödük değilim gibisinden bişeylerr yazıyorsunn.************

kimse hödük dememiş ..ortada fetullahçıların iftirası çamuru var...

Bekir COŞKUN
[email protected]

Egemenlik...

Milletvekilleri çok ilgisiz bir yasa görüşülürken dahi, kendi maaşlarını o yasanın içine sokmak isterler.

Uysun, uymasın...

Nitekim "kıyak emeklilik" girişimleri ters tepince, bu sefer de "gazilere tanınan sağlık yardımı" bölümüne kendilerini ilave ettiler.

Bir anda oturdukları yerde "gazi" oluverdiler.

*

Diyelim bir zamanlar komisyonda "develerin ıslahı yasası" görüşülüyor.

Bir anda "Develerin ıslahı" maddelerinin arasına "Milletvekillerine de yolluklarının yüzde ellisi nispetinde ilave yapılması..." şeklinde bir madde sokuşturulacak...

(Burada "deve" kelimesi "yolluk" çağrışımı yapmakta.)

Komisyon Başkanı sorar:

"Sayın üye, bizi nereye sokacağız efendim?.."

"Develer yok mu?.."

"Var..."

"İşte develerin orasına..."

"Demek oluyor ki deve ıslahı mevzuatı kapsamında, bizim yolluk ve ödenekler de hakkaniyet çerçevesinde, milleti temsil etmenin onuruna yakışır biçimde, makul bir yere sokulmuş olacaktır..."

"Evet sayın başkan..."

Başkan:

"Yani bizi devenin devamına koyarsak, bu son derece uygundur..."

"Develerin islahı yasasına", "Maaş artışı" maddesini ilave eden başkan devamla:

"Arkadaşlar... Millet ne derse odur. Burada millet adına ve egemenliğin kayıtsız şartsız millette olduğu noktasında..."

*

Doğrusunu isterseniz ben, türban için kalkan 411 eli "kutsal" ilan eden Başbakan’ın, sıra "kıyak emekliliğe" gelince kızmasını da asla anlamış değilim.

Eğer milletvekillerinin iradesi her şeyin üstündeyse....

Tamam işte... O zaman pembe koltuklarda oturarak ve el kaldırarak "gazi" de olunur.

Bu milli iradedir.

Buna niye itiraz edeceksiniz?

Budur işte "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" yazan duvarın önünde oturmuş "egemenliğin" kayıtsızlığı...

"Gazi" oldularsa oldular.

Kime ne?

:)) nihat ağabeyde haklı.. şöyle ki;
vatan için şehit olan askere "kelle",
terör başına "sayın",
milletin efendisi köylüye (çiftçiye) "lan"
ekmeğe,elektriğe "zam"
işsize,yoksula "gam"
diyen bir başbakanın hükümet olduğu bir ülkede yaşıyor...

Hödük ne demek onu bilelim...sonra tartışalım bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuş bağzı arkadaşlar.
'hodik' kendini düşünen.. farsça bi rkelime.
türkçeye 'hödük' olarak geçmiştir. 'hödük' = bencil. demek miş..eee adam doğru söylemiş....Kendini düşünen AKP ye oy vermiş ULUSUNU VATANINI düşünen verir mi vermez herhalde..ALLAH Aşkına AKP nin bir kaçtane TÜRKİYE için yaptığı şeyi yazar msınız..sanal değil elle tutulanlar...Lütfen.

Vatandaşa büyük kazık
BOTAŞ'a Yüksek Denetleme müfettişleri girince gerçekler ortaya çıktı. Melih Gökçek'in borcu vatandaşa kaldı.
04 Mart 2008 Salı 11:32
Milyar dolarlık projeler yürüten BOTAŞ"ın trajik hali gizli raporlarda ortaya çıktı. Raporlara göre, BOTAŞ, Melih Gökçek'in Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu Ankara'da, EGO"nun 676 milyon YTL"lik doğalgaz borcunu sildi, oluşan zarar Hazine"den tahsil edilmek istendi. Hazine karşı çıktı, EGO"nun borcu vatandaşa kaldı. Diğer bir tespite göre ise, EPDK"nın hatası sonucu BOTAŞ, iletim hatlarının elinden alınması tehlikesiyle karşı karşıya kaldı

Yürüttüğü milyar dolarlık projelerle Türkiye"nin en kritik kurumlarından biri olan BOTAŞ"ın trajik hali Başbakanlık YDK"nın (Yüksek Denetleme Kurulu) raporlarına yansıdı.

1. SKANDAL: EGO"NUN 676 MİLYON YTL'LİK BORCU SİLİNDİ

Geçen yıl özelleştirilme kapsamına alınan Ankara EGO"nun borçlarının BOTAŞ tarafından silindiği anlaşıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı EGO'nun borçlarının yarısının silindiğini, yarısının ise faizden vazgeçilerek yeniden yapılandırıldığını ortaya çıktı.

BOTAŞ Yönetim Kurulu, 29 Haziran 2007 tarihinde aldığı bir kararla, EGO"nun borçlarının yarısını oluşturan 676 milyon YTL"lik faiz ve gecikme cezasının tamamını sildi.

Ayrıca yine EGO"nun ödemediği 677 milyon YTL"lik anapara borcunun da 2 yılda ve faizsiz ödemesine karar verildi.

Böylece BOTAŞ"tan aldığı ve parasını ödemediği doğalgazı abonelerine yüksek fiyatlarla satan EGO, bu parayla başka ihtiyaçlarını karşıladı. EGO"nun borcu da vatandaşın üzerine kaldı.

BOTAŞ, SİLİNEN BORCU HAZİNEYE ÖDETMEYE ÇALIŞTI

Öte yandan BOTAŞ Yönetim Kurulu, EGO"nun 236.3 milyon YTL"lik gecikme zammını silince, bu tutarın Hazine Müsteşarlığı"ndan "görev zararı" olarak istenmesine karar verdi. Ancak Hazine, söz konusu zararı ödemeyeceğini bildirdi.

internethaber.com

ankaralılarr bunu mecburen ödeyecekk
-daha sonra iki torba unla barışırlarr
-seçim heyecanı aynı aşktakii gibi libidoların yükselmesine neden oluyorr
-birileri bişi verdimi barışırlarr hemde iki torba verdimi olay biter ortaya nur topu gibi meclisler çıkar nur topu gibi hükümetler çıkar
-bizede hayırlı olsun demek düşerr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri