AKP HÖDÜKLERDEN oy alır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IQ su yüksek bir adam bu valla..gerçeği o görüyor biz göremiyoruz..sizin devriniz geçti bayım hadi başka kapıya..artık kimse yemiyor bu numaraları..cumhuriyet kurulduğundan beri siz iktidardasınız sizi getirenler çok akıllıydıda türkiyeyi nerelere getirdiniz asıl sizin döneminizde sefaletten ölen vardı şimdi değil.. asıl hödük sizsiniz sallamıyor halk sizi..boş teneke gibi dangırdıyorsunuz kendinizi entel vede akıllı insanlar olarak görüyorsunuz ama sadece siz görüyorsunuz kendinizi kandırın halkı değil..

İşte konunun hepsini okumaya üşenen, hatta okumaya üşenen sadece başlığa ve son 5 mesaja bakılarak yazılmış bir yorum daha...
Nihat Genç hödük dememiş önceki yazılanlarda görüldüğü gibi ama Aziz Nesin aptal demişti. Son derecede haklıydı bence.
Halklar hiç bir zaman Aydınları anlayamazlar. O yüzden o insanlara aydın denir halkın önünde gittikleri için tarihin hiçi bir döneminde Aydınlar halktan destek görmemiştir. Aydınlar söylemiş halklar onlar öldükten sonra bazen yıllar sonra ne demek istediklerini anlamışlardır.

Sen kendinden önde giden Aydınları aşağılamaya devam et, ve unutma zekan ne kadarsa karşındaki insanın zekasını da o kadar anlamlandırabilirsin. Yani iq'su 80 olan bir adamın karşısına Einstein'ı koysan onu da 80 iq'lu bilir. 80 iq'luymuşcasına muamele yapar.

Ayrıca bir araştırma yapsalar, AKP düşük iq grubundan mı yüksek oy alır yüksek iq grubundan mı herkes tahmin edebilir.

Ben hödük demedim senin iq yargılarınla hareket ettim.

şu baykal bağımlılarına bitiyorum her savundukları yüzlerine çamur olarak dönüyo tıpkı temmuzdaki oy oranları gibi yuahahaha :D

gördük 30 yıl iktidarda olan kesimin nasıl yönettiğini...eğer bu millet aç ise bunu onlara sormak gerelir..üstelik siz kim olduğunuzu sanıyorsunuz da bu millete hödük deme cüretini gösterebiliyorsunuz..unutmayın ki ülkeyi istanbuldaki kendini aydın zanneden züppeler değil bu ayağına çarık bile bulamayan içinde Allah inancı vatan sevgisi olan insanlar kazandı...

Terbiyesiz ve dengesiz bir yorum olmuş : ) Kendisi olmasın o dediğinden... Madem bu kadar rahatsızlık veriyor, darbe şart diyiversin de sözde demokrasi savunucularını görelim ;)

daha güzel bi yorum yapılamazdı heralde ağzına sağlık :clap

akp kırsal kesim ve köy gibi yerlerden oy alıyodur.ataürkçü kemalist insanların akpye oy vereceğini hiç sanmıyorum.aydın ve çağdaş gerçek ATATÜRKÇÜ oylar genelde chp partisinden çıkıyor.

Öleceğimi bilsem yine bunlara oy vermem! Tek cümleyle durumu anlatmışsın, teşekkürler.

İNCUBUS84 arkadaşımızın görüşlerine katılıyorum.genelde tv izlemem. gazete kitap okumam, ama dünki Ahmet Altan 'ın yazısından haberi olan herkes, Ukrayna'da, Gürcistan'da, ve ABD nin 40 yıl önceden Bursla yetiştirdiği!!! , gazeteci bürokrat ve devlet adamlarının olduğu bir dünyada yönlendirme ,bilgi kirliliği, her iniş çıkıştan faydalanmak üzere öncededn planlanmış kurgu dolu siyasi ve ekonomik hareketlerin nasıl oluştuğunu ve kimlerin hararetle alt olduğuna dikkat edelim.
Zira ; ekonomik bir problem dünya genelinde zaten olacaktı, savcıyı ve haraketlerini beklediler , çünki haberleri vardı.
Kara operasyonununsonlanmasına yakın Bakanları geldi, operasyonun siyasi başarısına gölge düşürmek istediler ve tartışmalara en çok kimleri alet etmeyi başardılar, gördünüz. Bu sonuç onların esas amacıydı. oltaya geleler yüzünde şimdi daha kuvettli bir kara operasyonu kızışmasını sağlamaya çalışırken ,bir taraftan Kuzey Irak Kürt Devletini kurdurup bu süreçte ekonomik olarak zora soktukları Türkiye'nin %50 den fazla oy almasını sağlayarak Tanıma sıkıştırmasını yapıp, kaos hedefliyorlar.
Alet olmayacak ADAM ;
Beni hapisten çıkarın ne isterseniz demekiçin danışmanlarını gönderirmiydi.
BOP başkanıyım dermiydi bir müslüman.
milyon kişi öldü , milyondan fazla kadın fuhuş bataklığına sürüklendi ve durulmuyor.
Rusya; (SAMSUN kıyılarında sahile başlık takılabilen füze parçaları vurmuştu) Hem iyi görünüyor, hem de kazara günahının faydamıza olmaması için plan yapıyor, Türkiye'nin taraf değiştirmesi için.
Karabağa pkk taşıyorlar, niye ABD götürmüyor. onların sadakat yemini ettiği devlet ABD.
Dönen dolaplar okadar ortadaki Askeri muhtıra AKP nin oylarını artırsın diye yapıldı işe yaradı, oltaya gelenler hatırlaınlar , meydanları nasıl akp ye yaradı.
tam diğer partilerin kafasını kaldırıdığı anda ANAP DYP kayboldu.Hatırlayın.
Deliğe süpürülmemek için hapisten çıkarılmasından daha büyük tavizler verdi yakında göreceğiz .
AMA muhalefet siyaseti AKP nin işine yarayacak acamilikte süslüyor .
D.Baykal'a sormak lazım kime hizmet ediyorsun.
SEN onaylamasan seçilemeyecekti seçime giremeyecekti.
Dahası, yanlış yerden saldımasan , Belediyelerdeki yolsuzluklardan saldırsan genel seçimde oyları artmayacak belkide azalacaktı.Sayesinde %47 oldu.
Şimdi dahada kötüsü çıkmış ''ben söylemiştim'' diyor. Herkes biliyorki bu toplumda bu laf hiç sevilmez
Yapılacak iş zor ama dirayetle AKP ye oy veren arkadaşlarımıza yardımcı olup yol göstermek .
Müslüman , kendi din kardeşini öldürme planları yapanların hizmetkarı olamaz.
Toplumumuz bunu , bu lekeyi haketmiyor, gelecek yıl ABD , İranı operasyonla vurmayı planlıyor, Askeri destek vermessek zor. Bu yüzden karışıklı ne yönde çıkacak dikkat edin..
Petrol fiyatları savaşın tarhini belirleyecek.Bakın görün

akp kırsal kesim ve köy gibi yerlerden oy alıyodur.ataürkçü kemalist insanların akpye oy vereceğini hiç sanmıyorum.aydın ve çağdaş gerçek ATATÜRKÇÜ oylar genelde chp partisinden çıkıyor.

siz önce kendinize doğru dürüst bir başkan seçebilecek duruma gelin ondan sonra konuşun...daha deniz baykalın güdümününden çıkıp adam gibi adam bulabilmiş değisiniz...bu kadar büyük bir patinin içler acısı durumuna bak..tek yapabildikleri biz Atatürkün kurduğu partiyiz diyebilmek..yazık

gördük 30 yıl iktidarda olan kesimin nasıl yönettiğini...eğer bu millet aç ise bunu onlara sormak gerelir..üstelik siz kim olduğunuzu sanıyorsunuz da bu millete hödük deme cüretini gösterebiliyorsunuz..unutmayın ki ülkeyi istanbuldaki kendini aydın zanneden züppeler değil bu ayağına çarık bile bulamayan içinde Allah inancı vatan sevgisi olan insanlar kazandı...

sana katılıyorum . Annemizden babamızdan duyuyoruz siz iktidardayken olan tüp , yağ , kuyruklarını ...
Sağlık hizmetlerini , ilaç paralarını ... o zamanki yonetim daha mı iyiydi de bundan once onlara ses cıkarmadın . Bu ülkeyi kanlarını canlarını feda ederek kazananlar bizim dedelerimiz , babalarımız , annelerimiz değilmiydi ki ..
Sefaleti ceken gene onlar oldu ..
Biz şimdiki yaşam standartında yaşıyor iken onlar bunu hayal bile edemezken
birileri göz göre göre nankörlük yapıyor

Eleştri yapmak ve haddi aşmak arasındaki farkın ne olduğunu kavrayamamış

Bide iki kilo şeker üç kilo kömür muhabbetine girmiş
Madem bu halk iki kilo şeker üç kilo kömüre oyunu satıyodu iki sorum var
1-)3 kasım seçimlerinde hazine akpnin elindemiydi o zamanda tek başına iktidar olurken halka kömür şekermi dağıtmıştı Devlet hazinesinden...
2-)Bu halk iki kilo şekere bi torba kömüre oyunu satmış olsaydı başta akpmi Gençpartimi olurdu (Cem UZAN isimli şahsı muhteremin kampanyalarını hatırlatmaya gerek yok sanırım )

Bu halka kendi ideolojisine sahip çıkmadığı için hödük demek yerine kendi çarpık düşüncelerini gözden geçirmeyi denemesi gerekirdi

adam yerinde kelimleler kullanmış bende onun gibi artık aldatma ve kandırma partiisinin yalanlarına tahammül edemez oldum.bence çok haklı
cvp lara gelelim
tabiki sadece onlarla almadı oy bak ben şimdi yazıcam sana nedenlerini
1-amerikanın emrinde olan cnnturk,ntv,kanal d,star,atv,kanal 7,samanyolu gibi kanalların akp yanlısı haberleriyle,(eğer dediğim gibi olmasaydı bu adam onlardada çıkardı )
2-türkiyede senelerdir bu ülkenin sistemini parçalamak için kurulmuş cemaat,tarikat ve vakıfların ev ev kapı kapı allah rızası için hesabı dilenci gibi oy toplaması ki (bunların nüfusuda baya fazladır) ayrıca kökü güneydoğuda olan kim olduğu,nerden geldiği,kime hizmet ettiği belli olmayan şeyh,şıh gibi şahsiyetsizlerin emri ,(bütün cemattller değil tabi yanlış anlaşılmasın bir iki tane gerçekten allah rızasını güdenler hariç)
3-mir dengir fırat,cüneyd zapsu ve tayyib erdoğanın bütün danışmanlarının kürtlerden seçilmesi ile güneydoğuda her ailenin 40 çocuğundan 30 unun oyunun alınması
4-tayyib erdoğanın parti kurmadan önce amerikada yaptığı anlaşmalar gereği bütün amerikan yanlısı dünya çapındaki örgütlerin akp ye destek olması ,
5-her lafında Allah rızasını kullanarak kendine müslüman süsü vermesi (zinayı neden serbest bıraktılar,domuz eti neden serbest oldu ,tc tarihinde en çok kilise bunların zamanında neden restore edildi anlamadık nasıl müslümanlık neyseee )
6-baskıcı tutumları (emin çölaşan ve diğer yazarların işlerine son verdirmek, oy kullanan memurlardan resim istemek akp ye verdiğine dair,

bunlar en önemlileri daha da merak ediyosan devamı gelir kardeş

Eleştri yapmak ve haddi aşmak arasındaki farkın ne olduğunu kavrayamamış

Bide iki kilo şeker üç kilo kömür muhabbetine girmiş
Madem bu halk iki kilo şeker üç kilo kömüre oyunu satıyodu iki sorum var
1-)3 kasım seçimlerinde hazine akpnin elindemiydi o zamanda tek başına iktidar olurken halka kömür şekermi dağıtmıştı Devlet hazinesinden...
2-)Bu halk iki kilo şekere bi torba kömüre oyunu satmış olsaydı başta akpmi Gençpartimi olurdu (Cem UZAN isimli şahsı muhteremin kampanyalarını hatırlatmaya gerek yok sanırım )

Bu halka kendi ideolojisine sahip çıkmadığı için hödük demek yerine kendi çarpık düşüncelerini gözden geçirmeyi denemesi gerekirdi

ya kardeş söylediklerinde haklısında (cem uzan meselesi) ben başka bi konudan bahsetcem şimdi

allah katında tek gecerli din islamdır

burdada haklısın ama o keleşin ne işi var orda arkadaşım ben onu anlamadım???

akp li değilim,akp ye en küçük bi sempatim de yok ve asla da olmaz ama bu ülke seçmenin her ikisinden birinin oy vermiş olduğu 17 milyon vatandaşa kimse hiç bir sıfat adı altında hödük diyemez.
asıl hödük bağnaz geri kafalı nihat genç ve onun gibilerdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri