Vatandaşa büyük kazık
1. SKANDAL: EGO"NUN 676 MİLYON YTL'LİK BORCU SİLİNDİ
Geçen yıl özelleştirilme kapsamına alınan Ankara EGO"nun borçlarının BOTAŞ tarafından silindiği anlaşıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı EGO'nun borçlarının yarısının silindiğini, yarısının ise faizden vazgeçilerek yeniden yapılandırıldığını ortaya çıktı.
Ayrıca yine EGO"nun ödemediği 677 milyon YTL"lik anapara borcunun da 2 yılda ve faizsiz ödemesine karar verildi.
Aaaaa ne diyorsun arkadaşım Yoksa AKP'nin İş Bilen Belediyecileri Halktan peşin peşin aldıkları doğal gaz paralarını BOTAŞ'a ödememişler mi? Ama onlar çok iyi hizmet eder, çok iş bilir, SHP'li Murat KARAYALÇIN'ın tüm projeleri üzerine oturup kendine mal eden Melih Gökçek asla böyle bir şey yapmaz. O laiklerin oyunudur, kesin ordunun komplosudur. Asla kendi cemaat ver tarikatlarına ihale vermezler, borcuna sadık dini bütün insanlardır onlar.
Benim Ankara'da yaşadığım yıllarda peşin olarak ödediğim doğal gazın borcunu BOTAŞ'a ödememiş Gökçek Bey. Walla helal olsun zübükzadeliğin bu kadarı olur. Ben de borçlarımı ödemesem kral hayatı sürebilirim.
Şimdi işi bakın AKP'li islamcı belediyeler nasıl yolsuzluk yapıyor demeye getirmeyeceğim. Çünkü bir CHP'linin hatasını tüm Laiklere ya da Atatürkçülere mal eden islamcılardan daha olgun bir insanım. Çünkü biliyorum Zübüklüğün, Hırsızlığın, Ahlaksızlığın dini, siyasi görüşü olmaz.