AKP HÖDÜKLERDEN oy alır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vatandaşa büyük kazık
1. SKANDAL: EGO"NUN 676 MİLYON YTL'LİK BORCU SİLİNDİ

Geçen yıl özelleştirilme kapsamına alınan Ankara EGO"nun borçlarının BOTAŞ tarafından silindiği anlaşıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı EGO'nun borçlarının yarısının silindiğini, yarısının ise faizden vazgeçilerek yeniden yapılandırıldığını ortaya çıktı.

Ayrıca yine EGO"nun ödemediği 677 milyon YTL"lik anapara borcunun da 2 yılda ve faizsiz ödemesine karar verildi.

Aaaaa ne diyorsun arkadaşım Yoksa AKP'nin İş Bilen Belediyecileri Halktan peşin peşin aldıkları doğal gaz paralarını BOTAŞ'a ödememişler mi? Ama onlar çok iyi hizmet eder, çok iş bilir, SHP'li Murat KARAYALÇIN'ın tüm projeleri üzerine oturup kendine mal eden Melih Gökçek asla böyle bir şey yapmaz. O laiklerin oyunudur, kesin ordunun komplosudur. Asla kendi cemaat ver tarikatlarına ihale vermezler, borcuna sadık dini bütün insanlardır onlar.

Benim Ankara'da yaşadığım yıllarda peşin olarak ödediğim doğal gazın borcunu BOTAŞ'a ödememiş Gökçek Bey. Walla helal olsun zübükzadeliğin bu kadarı olur. Ben de borçlarımı ödemesem kral hayatı sürebilirim.

Şimdi işi bakın AKP'li islamcı belediyeler nasıl yolsuzluk yapıyor demeye getirmeyeceğim. Çünkü bir CHP'linin hatasını tüm Laiklere ya da Atatürkçülere mal eden islamcılardan daha olgun bir insanım. Çünkü biliyorum Zübüklüğün, Hırsızlığın, Ahlaksızlığın dini, siyasi görüşü olmaz.

akp kırsal kesim ve köy gibi yerlerden oy alıyodur.ataürkçü kemalist insanların akpye oy vereceğini hiç sanmıyorum.aydın ve çağdaş gerçek ATATÜRKÇÜ oylar genelde chp partisinden çıkıyor.

teşekkürler kırsal kesim ve köylerde yaşayan ve ülkemizin %47'sinin hödük olduğuna karara verecek kadar Akıl fırakarı ve şartlandırılmış insan posizyonu gösterdiğiniz için...

teşekkürler kırsal kesim ve köylerde yaşayan ve ülkemizin %47'sinin hödük olduğuna karara verecek kadar Akıl fırakarı ve şartlandırılmış insan posizyonu gösterdiğiniz için...

%47 nin hödük olduğuna fettullahçı yayın yapanlar karar vermiş bunu başkasının üzerine atma

akıl fukara sı kimseye diyemezsin ...ancak kendine diebilirsin..

%47 hödük diyen fetoşun iftiracı gazeteleridir ....bu açığa çıkmışken gelip başkalarının üstüne bu pisliği yıkmaa....

Bu ülke karış karış satılırken,neredeyse 51. eyalet oldugumuz artık açıklama bile gerektirmezken,ülkede yolsuzluklar kırtla giderken ve iktidar ülkeyi kaosa götürürken çıt çıkmıyorsa az bile söylemiş.

hmmm yine şaşırtmadılar beni
çamur at izi kalsın
işine gelmiyorsa karala
bu paçavralara gazete diye para verip okuyanlara acıyorum

akp kırsal kesim ve köy gibi yerlerden oy alıyodur.ataürkçü kemalist insanların akpye oy vereceğini hiç sanmıyorum.aydın ve çağdaş gerçek ATATÜRKÇÜ oylar genelde chp partisinden çıkıyor.

Ezici üstünlükle başa gelmemişmiydi akp
Türkiyede kırsal kesim çok diyosun sen heralde :saskin

AKP 2030 da kendi devletini kuracakmış ne diyorsunuz?

ne alakası var canım kardesim kırsal kesim köy kesim die ayırıyorsunuz.hiç yakıştıramıyorum insanlarıma bu sözleri.yaw adamları sevsek de sevmesekte yaptıkları doğruları ve yanlışları var.ben sehirde yaşayıpta oylarını bu insanlara veren çok kişi tanıyorum.şimdi diyeceğim şu ki bu parti türkiye cumhuriyetindeki belediyelerin %85 e ine sahip.yani şehirli=AKP oluyo bu durumda.diğer sözüne de bir kaç kelime yazmak isterim.
aydın olmaya bilirim ama medini ve çağdaş biriyim.dindarım ama bağnaz değilim.atatürkçüyüm ama putperest değilim düşünce aşığıyım.ben kendimi böyle ifade ediyorum üniversite mezunu biri olarak.AKP ye OY veriyorum...

Konu içeriğini ve herhangi bir yorumu okumadan başlığa istinaden bu yazının sahibi hödük oğlu hödüktür!

BU ADAM RESMEN TÜRKİYENİN YARISINA HAKARET ETMİŞTİR BU ADAM SEN KİMSİN LANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN bak yine sinir tavan yaptı buraya yazamıyorum gerçek içimden geçenleri ama siz anlarsınız...

Saçma sapan konuşuyorlar yaa maksat ortalıgı karıstırmak deilmi akp oy verenler hoduk dıyorda kendısı ne oluyor ???.......

Millet başlıgı ve gelişmeleri okumadan yorum yapıyor.Her şeyimiz öle zaten bilmeden biliyormuş gibi yapmak ahkam kesmek.

asıl böyle yorum yapan kendisi hödüktür terbiyesiz şey....

nihat genç hödük dememiş bunun fetullahçıların iftirası olduğu ortaya çıktı...
hödük deseydi yanlış olmazdı hatta hödük kelimesi bile çok hafif bir kelime
aziz nesin gibi dobra dobra %90 aptal desydi daha net olurdu
dost acı söylermiş vay beaaaa aziz nesini arar olduk ...

IQ su yüksek bir adam bu valla..gerçeği o görüyor biz göremiyoruz..sizin devriniz geçti bayım hadi başka kapıya..artık kimse yemiyor bu numaraları..cumhuriyet kurulduğundan beri siz iktidardasınız sizi getirenler çok akıllıydıda türkiyeyi nerelere getirdiniz asıl sizin döneminizde sefaletten ölen vardı şimdi değil.. asıl hödük sizsiniz sallamıyor halk sizi..boş teneke gibi dangırdıyorsunuz kendinizi entel vede akıllı insanlar olarak görüyorsunuz ama sadece siz görüyorsunuz kendinizi kandırın halkı değil..

umursamayın boşa sinirlenmeyin belli ki beyinden mahrumun teki kendilerini bi halt sanarlar halbuki hic bi halt degildirler iyi böyle kendilerini avutup dursunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri